شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

راهنمای خرید موتور برق | نکات مهم در خرید موتور برق

راهنمای خرید موتور برق به شما کمک می‌کند تا بهترین موتور برق متناسب با نیازتان را تهیه کنید. در این مقاله قصد داریم شما عزیزان که به دنبال تهیه مولد برق سایلنت، خانگی یا کوچک مسافرتی هستید را راهنمایی کنیم و اطلاعات در مورد این دستگاه را بررسی کنیم تا بتوانید محصولی متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.

راهنمای انتخاب موتور برق


در ادامه خواهید دید:

نحوه انتخاب موتور برق خانگی

راهنمای خرید موتور برق بنزینی

راهنمای خرید موتور برق دیزلی

راهنمای خرید موتور برق گازسوز

راهنمای خرید موتور برق مسافرتی

انتخاب موتور برق بر اساس میزان قطعی برق

ولتاژمورد نیاز

توان مناسب

سوخت مصرفی

حجم کار

هندلی یا استارتی

اجزای موتور برق

میزان صدا

محاسبه توان مورد نیاز

تبدیل کیلووات به آمپر

خرید بر حسب توان

دسته بندی با توجه به میزان کار

نتیجه گیری 


نحوه انتخاب موتور برق خانگی

نحوه انتخاب موتور برق خانگی

قطعی برق یه یک مشکل بزرگ و حل این مسئله به دغدغه ای بزرگتر تبدیل شده است. کسب اطلاعات درمورد مولد برق یکی از مهم ترین کارها قبل از تهیه آن است.

راهنمای خرید موتور برق بنزینی

نوع بنزینی، پرکاربردترین نوع مولد برق محسوب می‌شود. بنزین به عنوان منبع تأمین انرژی مکانیکی برای تولید برق مورد استفاده است. مولد برق بنزینی باید در فضای باز استفاده شود، زیرا سوخت بنزین موجب تولید گازهای سمی همچون دی اکسید کربن شده که می‌تواند باعث خفگی شود. توجه به کیفیت رینگ و پیستون دستگاه نیز یکی از نکات قبل از تهیه است چرا که قدرت دستگاه را نشان داده و شما با درک به میزان این ها می‌توانید متوجه واقعی بودن توان برقی نوشته شده روی دستگاه شوید.

راهنمای خرید موتور برق دیزلی

این محصول حجم و صدای تولیدی به مراتب بیشتری نسبت به بنزینی دارد. اما از طرفی راندمان و بازدهی بالاتر، در نتیجه قدرت و توان خروجی بیشتری دارد. بنابراین، این نوع دستگاه ها در مواردی که انرژی زیادی نیاز است، مورد استفاده قرار می‌گیرند. صدای تولیدی بالا، سرویس نگهداری مخصوص و دود تولیدی از نقاط ضعف این نوع دستگاه به حساب می‌آید.

راهنمای خرید موتور برق گازسوز

این نوع به عنوان دستگاهی کم مصرف و دوستدار محیط زیست شناخته می‌شوند. هزینه کم، توان پایین، کم خطر بودن و طول عمر بالاتر از جمله ویژگی های برجسته برای راهنمای انتخاب این محصول به شمار می‌رود.

راهنمای انتخاب موتور برق مسافرتی

راهنمای خرید موتور برق مسافرتی

تأمین نیاز به برق، به ‌ویژه در مواقعی که دسترسی به شبکه برق شهری وجود ندارد، چالشی همیشگی بوده است. این دستگاه، که به نام های موتور برق شارژی، اینورتر، مسافرتی و کیفی شناخته می‌شود، راه حلی برای این چالش است. این دستگاه‌ها، بدون تولید آلودگی صوتی، نیاز شما به برق را در هر مکان و زمانی، به طور کامل برآورده می‌کنند. 

انتخاب موتور برق بر اساس میزان قطعی برق

در ادامه به نحوه انتخاب دستگاه مناسب بر اساس میزان قطعی برق بررسی می‌شود:

  • قطعی دائمی: ژنراتور های برق نسبتاً قوی بالا رده یا استندبای (ثابت)، می‌تواند مناسب کار شما باشد.
  • قطعی 2 یا 3 بار در ماه:  دستگاه های میان رده بهترین گزینه هستند. در این نوع، می توانید زمان هایی که نیاز ندارید دستگاه را در محل مناسب نگه داشته و تنها زمانی که به آن نیاز دارید، آن را بیرون آورده و از آن استفاده کنید.
  • قطعی به ندرت: معمولاً برای این موارد از نمونه های کیفی استفاده می شود اما باز هم لازم است مشخصات وسیله الکتریکی مورد نظر را بررسی کنید.

محاسبه ولتاژ مورد نیاز

ولتاژ مورد نیاز

در ابتدا لازم است تا توان مصرفی دستگاه‌هایی را که قرار است به ژنراتور متصل شوند، به طور دقیق محاسبه کنید. برای نمونه باید ولتاژ مصرفی دستگاه‌هایی مانند یخچال، تلویزیون، لامپ‌ها، پمپ آب و کولرگازی را محاسبه کنید. حالا با جمع توان‌های مصرفی، حداقل توان لازم برای موتوربرق را می‌دانید. در مورد کارگاه‌های صنعتی، باغ‌ها، زمین‌های کشاورزی، ساختمان‌سازی، ادارات، بیمارستان‌ها و… نیز به همین ترتیب عمل کنید.

محاسبه توان مورد نیاز

بعد از آنکه نوع دستگاه را تعیین کردید، نوبت به نحوه محاسبه قدرت و توان می‌رسد. باید توجه کنید وسایل الکتریکی دو مدل است، وسایل که مجهز به انجین الکتریکی جهت تامین نیروی محرکه هستند و تجهیزاتی که از موتور الکتریکی استفاده نمی‌کنند. وسایل بدون دینام دقیقا طبق توانی که روی پلاک آن ها حک شده است، توان مصرف می کنند وسایلی مانند تلویزیون و لامپ جزء این دسته محسوب می شوند برای مثال لامپ 100 وات دقیقا 100 وات مصرف می‌کند.

محاسبه توان مورد نیاز

وسایل دارای الکتروموتور دارای دو توان هستند یک توان مصرفی و یک توان استارت، توان مصرفی طبق همان چیزی هست که روی پلاک حک شده است و توان استارت به شکل زیر محاسبه میشود:

توان مورد نیاز در لحظه استارت = 2.5 × توان مصرفی

اگر بخواهیم توان استارت یا شروع به کار توضیح بدهیم توانی هست که وسیله برقی نیاز دارد تا روشن شود و پس از آن هست که  برگردد به توان مصرفی خود،  شاید دیده باشید هنگامی که کولر را روشن می کنید در  لحظه روشن شدن جریان برق مقداری ضعیف می شود و بعد به حالت اول بر میگردد، همین توان شروع به کار  باعث می شود که مقداری جریان برق نوسان پیدا کند.

در مقاله راهنمای خرید موتور برق، شما حتما باید قبل از تهیه مولد برق این موارد را در نظر داشته باشید و در صورت نیاز از افراد مجرب کمک بخواهید.

برای اطلاع از قیمت و شرایط ثبت سفارش با مشاوران ما تماس بگیرید. شماره دفتر فروش آبادیزل. در بالای سایت درج شده است.

توان مناسب

یک راه ساده برای آنکه بدانید به چه دستگاهی با چه توانی نیاز دارید مشخص کردن توان وسایلی است که می‌خواهید استفاده کنید. یخچال، وسایل گرمایشی-سرمایشی، تلویزیون و روشنایی، همه این وسایل توان مشخصی دارند و اگر نمی‌دانید توان دستگاه چه مقدار است به پلاکی که روی بدنه آن نصب شده است مراجعه کنید که اطلاعات مفیدی دراختیار شما می گذارد از جمله توان مصرفی آن. نکته ای که باید توجه کنید این است که اگر تعداد وسایلی که می خواهید روشن کنید بیشتر باشد به همان نسبت به دستگاه بزرگتری نیاز پیدا خواهید کرد.

سوخت مصرفی

سوخت مصرفی

در حالت کلی موتور برق ها به سه صورت دیزلی (گازوئیلی) – بنزینی و گازی می باشند. با توجه به دسترسی شما به این نوع سوخت ها اولین قدم در انتخاب متناسب با نیاز خود را برداشته اید. البته قابل توجه داشته باشید که گاز سوز چندان پاسخ گوی مناسبی برای مشتریان خود در چند سال اخیر (با توجه به نوع گاز موجود در ایران) نبوده است. بنابراین بهتر است که از نوع دیزلی یا بنزینی انتخاب کنید.

حجم کار

در مقاله راهنمای خرید موتور برق، قبل از اقدام به تهیه  محصول مطمئن شوید حجم کار شما چه مقدار هست، برای مصارف خانگی می خواهید استفاده کنید یا برای مصارف صنعتی، اگر میزان کار شما سنگین هست شما به موتور برق دیزلی احتیاج پیدا خواهید کرد و اگر حجم کار شما سبک هست، مدل بنزینی مناسب شما است. این نکته را در نظر داشته باشید که مدل دیزلی نسبت به توان مشابه مدل بنزینی مقداری گران‌تر است. برای راه اندازی موتور برق نیز نکاتی باید رعایت شود که در مقاله های این سایت قابل مشاهده است.


برای اطلاع از نحوه کار دستگاه، میتوانید مقاله آموزش راه اندازی موتور برق بنزینی را مطالعه نمایید.

هندلی یا استارتی

هندلی یا استارتی

به طور کلی مصرف کنندگان استارتی به خاطر آسانی در روشن شدن بیشتر راضی هستند مخصوصا کسانی که دارای سن بالایی هستند، مدل استارتی بیشتر مناسب این افراد عزیز است.از نظر قیمت هم مدل استارتی نسبت به مدل هندلی مقداری گرانتر است و مشتریان با توجه به شرایط و بودجه خود می توانند اقدام به تهیه کنند.

اجزای موتور برق 

مولد برق از اجزای مختلفی بوجود آمده که در ادامه مقاله راهنمای خرید موتور برق آن را بررسی می‌کنیم

اجزای موتور برق 

  • مخزن سوخت
  • هواکش (فیلتر هوا)
  • موتور احتراقی
  • مخزن روغن
  • ژنراتور
  • باتری
  • کنترل پنل
  • شاسی
  • ساعت عملکرد دستگاه
  • دستگیره استارت دستی

میزان صدا

دستگاهی که می‌خواهید تهیه کنید در چه مکانی قرار است استفاده کنید آیا در نزدیکی شما بیمارستان یا دانشگاه وجود دارد اگر جواب مثبت هست شما نمی توانید هر مدلی را تهیه کنید، تمام مدل ها مخصوصا مدل دیزلی دارای صدای بالایی است بنابراین اگر مدل دیزلی فقط جوابگوی کار شما است باید از نوع کانوپی دار یا محفظه دار تهیه کنید که محفظه این مدل دارای عایق صدا بوده و تا حد زیادی صدا را جذب می کند و اگر قرار است مدل بنزینی تهیه کنید و معذوریت صدا را همچنان دارید می بایست مدل اینورتری یا سایلنت را تهیه کنید که به مدل کیفی معروف است.


بیشتر بخوانید : بهترین موتور برق بی‌صدا یا سایلنت


تبدیل کیلووات به آمپر

به این منظور برای تبدیل کیلووات به آمپر و اسب بخار از فرمول زیر استفاده می‌شود:


خرید بر حسب توان

این دستگاه ها بر اساس توان به چند دسته تقسیم می‌شوند:

 پایین رده

این دستگاه‌ها تا حدود 2 کیلووات می‌باشند و مناسب برای لوازمی مانند یخچال،

 لپ تاپ، لامپ (5 الی 10 عدد)، شارژر گوشی و ... هستند.

خرید بر حسب توان

 میان رده

این دستگاه‌ها معمولا دارای توانی در حدود 2 تا 3.5 کیلووات هستند که می‌توانند علاوه بر مصارف پایین رده، برای مصارفی از جمله ماشین ظرف شویی، قهوه ساز، سشوار، کولر گازی، گرمکن برق و ... مناسب باشند.

بالارده

بالارده

این دستگاه‌ها که دارای توانی بالا و در حدود 7.5 کیلووات هستند، می‌توانند برای مصارفی از جمله پمپ آب، پمپ مخزن، کولر گازی با توان بالاتر و ... گزینه مناسبی باشند.

بعد از روشن کردن دستگاه اجازه دهید دور موتور ثابت شود و به مدت ۵ دقیقه صبر نمایید تا به گرمای لازم برسد.

هرگز ظرفیت انجین را خارج از ظرفیت دستگاه بالا نبرید و وات و آمپر دستگاه را زیاد نکنید.

دسته بندی با توجه به میزان کار

دسته بندی با توجه به میزان کار

اگر شما فروشگاه دارید و در زمان قطع جریان برق اصلی، به دنبال یک منبع برق هستید که بتوانید دستگاه کارت خوان و چند عدد روشنایی را راه اندازی کنید، خرید مدل 1 کیلووات مناسب شما است. اگر برای مصارف خانگی می خواهید 3 کیلووات تا 5.5 کیلووات مناسب شما برای تامین برق خانه است.

و در پایان اگر برای کار های سنگین مثل ساختمان سازی نیاز به تامین برق دارید، مدل های 8 کیلووات به بالا مناسب شما است و شما میتوانید وسایلی مانند بالابر مصالح ساختمانی، بتونیر و دستگاه جوش را روشن کنید و استفاده کنید.

خرید مولد برق

نتیجه گیری

در مقاله راهنمای خرید موتور برق به نکات لازم برای انتخاب بهترین دستگاه متناسب با نیازتان پرداختیم. شرکت بازرگانی-مهندسی آبادیزل ارائه دهنده انواع تجهیزات برق در برند ها و توان های مختلف است. برای تهیه تجهیزات برق اضطراری و صنعتی از قسمت های مربوط سایت آبادیزل دیدن فرمایید.


برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان آبادیزل تماس بگیرید.

شماره های تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ – ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸۴

faq

قبل از اقدام به خرید موتور برق و خرید ژنراتور کوچک، لازم است به چند نکته توجه داشته باشید. فاکتورهای مهم برای خرید یک ژنراتور مناسب با نیازهای شما شامل حمل و نقل، ابعاد موتور برق، مجموع توان دستگاه‌های متصل برحسب وات، تعداد خروجی‌ها، سوخت مصرفی دستگاه و برق مصرفی دستگاه است. همچنین اگر بودجه محدودی دارید، حتماً قیمت موتور برق خانگی و سه فاز را در نظر گرفته و مطابق با بودجه‌ی خود اقدام کنید.

به طور معمول برای ایران روغن با استاندارد 10W-40 برای موتور برق پیشنهاد میگردد. برای آب و هوای سردتر میتوانید از نوع5W-30 استفاده نمایید، جهت اطلاعات بیشتر به دفترچه راهنمای استفاده و نگهداری دستگاه رجوع نمایید.

بله می‌توانید لوازم‌خانگی و دستگاه­‌های خانگی را به یک ژنراتور قابل‌حمل وصل کنید، اما هرگز ژنراتور خود را به یک خروجی در خانه یا محل کار وصل نکنید. اگر می‌خواهید یک ژنراتور قابل‌حمل را به سیستم سیم­‌کشی خانه خود وصل کنید، یک برق­کار مجاز بگیرید تا یک سوئیچ انتقال برق دستی را باتوجه‌ به کدهای برق نصب کند.

در دستور کار یا بروشور هر دستگاهی وات موردنیاز برای شروع و کارکردن وجود دارد. اگر فقط ولت و آمپر نوشته شده، شما می‌­توانید وات را از حاصل‌ضرب ولت در آمپر به دست آورید.

وات مجاز میزان برقی را که ژنراتور قابل‌حمل می‌­تواند به طور پیوسته تولید کند، توصیف می­‌کند. حداکثر وات، برقی است که ژنراتور می­‌تواند برای مدت کوتاهی تولید کند. برقی موردنیاز یک موتور هنگام راه‌اندازی یک مثال خوب از حداکثر وات است.

همچنین بخوانید
پارالل کردن دیزل ژنراتور، به فرآیندی گفته می‌شود که در آن دو یا چند دستگاه الکتریکی، از جمله ترانسفورماتورها و ژنراتورها، به گونه‌ای به هم متصل می‌شوند که به طور همزمان و هماهنگ کار کنند. این عمل به منظور افزایش قابلیت اطمینان سیستم، افزایش ظرفیت انتقال توان و بهبود بهره‌وری انرژی انجام می‌شود. در این مقاله به جزئیات کامل این سیستم می‌پردازیم.
دیزل ژنراتور چیست | دیزل ژنراتور که از ترکیب موتور دیزل، ژنراتور (مولد الکتریکی) و بخش‌های دیگر ساخته شده است، ابزاری برای تامین برق در شرایط مختلف است که در انواع بزرگ، کوچک، خانگی، صنعتی، سه فاز و تکفاز وجود دارد. در ادامه با ژنراتور گازوئیلی، کاربرد و اجزای اصلی این دستگاه مولد برق آشنا خواهید شد.
سیستم اگزوز دیزل ژنراتور یکی از بخش‌های حیاتی برای عملکرد صحیح این دستگاه‌ها به حساب می‌آید. وظیفه اصلی این سیستم، هدایت گازهای ناشی از احتراق به خارج از موتور و کاهش آلودگی‌های تولیدی است. در این مقاله به بررسی کامل این سیستم می‌پردازیم.
سیستم AVR یا تنظیم کننده ولتاژ در دیزل ژنراتور چه نقشی دارد؟ در این مقاله با آموزش نصب تثبیت کننده ولتاژ، نقشه و نحوه تست سیستم AVR به طور کامل آشنا می‌شویم و نقش آن در دیزل ژنراتور را بررسی می‌کنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: