شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

موتور بنزینی

موتور بنزینی امروزه نامی آشنا و قابل‌فهم برای همه مردم در سطح جهان است. بعد از اختراع برق، موتور یکی از مهم‌ترین اختراعات بشری بوده، اختراعی که توانسته است زندگی بشر را متحول کند و آنچه امروز در دسترس بشر است، نتیجه تحقیق و زحمات افرادی چون «نیکولاس اتو» است.


موتور تک بنزینی جایگزینی مناسب برای الکتروموتور به شمار میرود در زمانی که برق مناسب برای راه اندازی الکتروموتور وجود نداشته باشد.

موتورهای بنزینی از جمله موتورهای احتراق داخلی هستند که به وسیله جرقه مشتعل می شوند.


این موتورها طوری طراحی شده اند که نیروی محرکه خود را از احتراق سوخت درون سیلندر بگیرند. در بیشتر موتورهای بنزینی سوخت و هوا قبل از ورود به سیلندر پیش آمیخته شده و سپس وارد محفظه احتراق می شوند.


مرحله پیش آمیختگی سوخت و هوا در تجهیزی با نام کاربراتور انجام می شود. البته امروزه اکثر موتورها دارای تجهیز الکترونیکی به نام انژکتور هستند که با دقت بیشتری سوخت و هوا را با یکدیگر مخلوط می کند.


با توجه به هزینه های بالای نصب انژکتور در موتورهای کوچک (تک سیلندری) معمولا از کاربراتور استفاده می شود.


موتور بنزینی چیست؟

موتور بنزینی چیست

موتور بنزینی ‌نوعی موتوری درون‌سوز یا احتراق داخلی است که با سوختن بنزین روشن می‌شود. هر چند امروزه تلاش جایگزین کردن موتور برق با موتور بنزینی بسیار زیاد است؛ اما همچنان موتور بنزینی در بالاترین انتخاب برای مصرف‌کنندگان است.

انواع موتور بنزینی

موتور بنزینی بر اساس چرخه سوخت به انواع مختلف تقسیم می‌شود:

  • چرخه سیکل دو زمانه
  • چرخه سیکل چهارزمانه
  • چرخه سیکل شش زمانه

موتور تک گیربکسی یا موتور تک بنزینی کلاچ دار

در برخی مواقع موتور بنزینی یا دیزلی دارای یک گیربکس کاهنده سرعت در خروجی خود هستند که به موتور تک گیربکس دار یا موتور تک بنزینی کلاچ دار معروفند. معمولا این گیربکس از دو دنده تشکیل می شود.

وظیفه ی گیربکس در موتور تک کاهش سرعت خروجی به نصف و به طبع آن کاهش فشار و وارد شده به موتور است.

در صورت استفاده از موتور بنزینی گیربکسی باید دقت شود سرعت چرخش پمپ هایی که خروجی بیشتری دارند نیاز به موتور با توان بالاتر نیز دارند.

به عنوان مثال موتور مناسب برای پمپ هایی با خروجی 80 لیتر در دقیقه 9 اسب بخار و با خروجی 120 لیتر در دقیقه 11 الی 13 اسب بخار هستند.

با توجه به اینکه موتور تک ها دارای کیفیت های مختلفی در بازار هستند، باید با توجه به ساعات کاری در هر سمپاشی موتور مورد نظر تون رو انتخاب کنید. 

موتور با کیفیت پایین بعد از مدتی داغ می کند و احتمالا خاموش شود یا توان خروجی خود را از دست می دهد.

موتور تک سیلندر دیزلی یا موتور تک گازوئیلی

موتور تک سیلندر دیزلی یا موتور تک گازوئیلی

موتور تک سیلندر گازوئیلی مشابه موتور تک های بنزینی دارای کاربردهای بسیاری در کشاورزی و باغبانی است.

اما این محصول دارای ویژگی های متفاوتی نسبت به موتور تک بنزینی است که کاربرد آن را متمایز تر می کند.

یکی از این ویژگی های موتور تک سیلندر دیزلی وزن سنگین تر آنها است. وزن موتور تک سیلندر دیزلی معمولا بیش از 30 کیلو است.

موتورهای دیزلی معمولا برای کاربردهایی که گشتاور زیادی در آن ها نیاز است یا مدت زمان طولانی باید از دستگاه استفاده شود کاربرد دارند.

 دستگاه موتوردیزلی روی دستگاه های دروگر دیسکی و شانه ای، شخمزن های باغی، سمپاش های بزرگ، ژنراتور های برق و … استفاده می شود.

کاربرد موتور بنزینی

کاربرد موتور بنزینی

کاربری بیشتر موتورهای بنزینی در خودروهای سواری است؛ اما از موتور بنزینی در موقعیت‌های دیگر نیز استفاده می‌شود. یکی از کاربری‌های موتور بنزینی، کوپلینگ موتور با ژنراتور برق و تشکیل دیزل ژنراتور است. ژنراتورهای برق اضطراری یکی دیگر از کاربری موتورهای بنزینی است. به‌غیراز خودرو، موتور بنزینی در قایق‌های کوچک، هواپیماهای تک‌نفره فوق سبک نیز از این‌گونه موتورها استفاده می‌کنند.

اجزای موتور بنزینی

اجزای موتور بنزینی

تمام موتورهای بنزینی دارای اجزاء یکسانی هستند که به نوع موتور و تکنولوژی به‌ کار رفته در آن اجزاء در موتورها، گاهی اختلافات جزئی با یکدیگر دارند؛ اما در کل اجزاء یکسان هستند.

بلوک سیلندر

 بلوک سیلندر ‌نوعی ماکت موتور است و بزرگ‌ترین قطعه موتور و محل قرارگیری پیستون‌ها است. احتراق بنزین در فضای ایزوله بلوک و پیستون انجام می‌شود. جنس بلوک از آلومینیوم و چدن است.

سرسیلندر

در بالای بلوک سیلندر قطعه‌ای قرار می‌گیرد که سرسیلندر نام دارد، اتصال این قطعه به سیلندر با پیچ‌ و مهره انجام می‌شود. به تعداد سیلندر هر موتور در بخش پایینی سرسیلندر حفره وجود دارد که سوپاپ، میل سوپاپ درون آن قرار می‌گیرد. دود حاصل از احتراق بنزین از فضای داخل سرسیلندر به بیرون می‌رود.

پیستون

 بخش متحرک هر سیلندر پیستون است. این قطعه استوانه‌ای ‌شکل بوده و داخل سیلندر حرکت می‌کند. پیستون موجب کاهش حجم هوا و بالا رفتن تراکم ترکیب سوخت و هوا می‌شود. بعد از انفجار و احتراق، پیستون، نیروی انفجار را به شاتون و به دنبال آن میل ‌لنگ منتقل می‌کند.

شاتون

 عامل اتصال پیستون به میل‌لنگ است. قطعه‌ای سبک؛ اما سخت و محکم که از جنس فولاد است. دلیل فولادی بودن این قطعه تحمل ضربات ناشی از احتراق است. زمانی که پیستون براثر انفجار حرکت می‌کند نیروی زیادی به‌ شاتون وارد می‌شود و شاتون به میل‌ لنگ حرکت را انتقال می‌دهد. این انتقال حرکت و رفت‌وبرگشت مداوم نیازمند آلیاژی فولادی است که ضربات را تحمل کند.

میل‌ لنگ

 مهم‌ترین جزء موتور است و عامل انتقال نیرو است. میل‌لنگ حرکت خطی شاتون را به حرکت دوار تبدیل می‌کند. در خودروها حرکت میل‌لنگ به چرخ منتقل می‌شود و در دیزل ژنراتور حرکت به شافت ژنراتور منتقل می‌شود.

میل بادامک

 قطعه‌ای فولادی است که به‌موازات میل بادامک در سرسیلندر قرار گرفته است. میل‌ بادامک در موتورهای سیکل چهارزمانه وظیفه باز و بسته کردن سوپاپ‌های خودرو را برعهده دارد.

طرز کار و سیکل موتور بنزینی کوچک

برای دانستن این‌که موتور بنزینی چگونه کار می‌کند باید به نحوه احتراق سوخت در موتور نگاه شود. معمولاً در موتورهای بنزینی سیکل احتراق به شکل دو زمانه و چهار زمانه انجام می‌شود که بیشتر چهار زمانه است.

مکش

 در دو طرف سرسیلندر دو سوپاپ هوا و تخلیه دود وجود دارد. در سیکل اول، پیستون حرکت روبه پایین انجام می‌دهد و سوپاپ هوا در بالای سرسیلندر باز می‌شود و بنزین وارد می‌شود. زمانی که پیستون به پایین حرکت می‌کند در بالای پیستون فضای خلأ به وجود می‌آید که این خلأ موجب مخلوط شدن هوا و بنزین می‌شود. زمانی که پیستون از پایین‌ترین نقطه عبور می‌کند سوپاپ هوا بسته می‌شود و عمل تراکم آغاز می‌شود.

تراکم

 با بسته شدن سوپاپ هوا پیستون به سمت بالا حرکت می‌کند و قسمت خلأ متراکم می‌شود، فشار در منطقه تراکم 16 به 8 می‌رسد. زمانی که پیستون به بالاترین نقطه خود می‌رسد، شمع جرقه می‌زند و باعث انفجار می‌شود و حرکت پیستون به سمت پایین را موجب می‌شود.

قدرت

 بعد از انفجار در منطقه تراکم پیستون با قدرت تمام به پایین حرکت می‌کند. نیروی حرکت پیستون به شاتون و از شاتون به میل‌لنگ منتقل می‌شود میزان نیروی وارد به پیستون بسته به پارامترهای خاص متفاوت است.

تخلیه

 با پایین آمدن پیستون بعد از عمل انفجار نوبت به آن است که دود حاصل از انفجار تخلیه گردد. برای همین توأم با حرکت روبه پایین پیستون سوپاپ تخلیه باز شده و دود خارج می‌شود.

تاریخچه موتور بنزینی

تاریخچه موتور بنزینی

اولین موتور بنزینی کاربردی در سال 1876 توسط نیکولاس آگوست اتو ساخته شد اگر چه تلاش های بسیاری قبل از این محقق توسط اتین لنویر، سیگفرید مارکوس، جولیوس هوک و جورج برایتون انجام شده بود.  

نسبت تراکم

در موتورهای احتراق داخلی یکی از پارامترهای بسیار مهم در کیفیت احتراق، نسبت تراکم هوا و سوخت در محفظه احتراق است. با توجه به اینکه هر ماده سوختی دارای نرخ احتراق متفاوتی است، موتورهای بنزینی معمولا دارای زمان بندی و طراحی متفاوتی نسبت به موتورهای دیزلی (سوخت دیزل) هستند.

به طور کلی موتورهای بنزینی دارای نسبت تراکمی بین 1:10 تا 1:13.5 هستند. این عدد به این معناست که به ازای هر واحد سوختی، باید 10 تا 13.5 واحد هوا وارد محفظه احتراق شود تا احتراق بازدهی لازم را داشته باشد.

افزایش نا مناسب نسبت تراکم موجب عامل مخربی به نام ضربه می شود. ضربه می تواند آسییب های جدی به پیستون و سیلندر موتور وارد کند. سوخت های دارای اکتان بالا معمولا نسبت های تراکم بالاتری را ایجاد می کنند زیرا این مدل از سوخت ها آهسته تر می سوزند و نرخ انبساط آن ها نیز پایین تر از سوخت های اکتان پایین هستند.

اندازه گیری توان موتورهای بنزینی

برای اندازه گیری توان موتورهای بنزینی از روشی به نام توان ترمز که بر روی فلایویل خودرو اندازه گیری می شود، استفاده می شود. واحد مورد نظر برای سنجش توان موتور معمولا اسب بخار است که در برخی موارد از کیلووات هم استفاده می شود.

توان اندازه گیری شده از روی فلایویل در واقع توان مکانیکی خروجی از موتور است. واژه توان ترمز از ترمز هایی که در دینامومتر استفاده شده است تا بار وارده را اندازه گیری کند گرفته شده است. برای فهم هر چه بهتر توان خروجی از موتور بهتر است به مثال زیر توجه کنید.

یک موتور بنزینی را در نظر بگیرید، فارغ از هر گونه اصطکاک و تلفات ترمودینامیکی داخل موتور توان جذب شده توسط پمپ آب، فن های رادیاتور و بسیاری دیگر از تجهیزات می تواند توان خروجی که به چرخ ها وارد می شود را کاهش دهند.

توان موتور همچنین توسط پمپ های چرخشی و کمپرسور تهویه هوا جذب می شود که با توجه به اینکه این موارد در هنگام تست موتور نصب ناست، از این موارد نیز صرف نظر می شود. توان خروجی می توان متناسب با ارزش حرارتی سوخت، دمای هوای محیط، رطوبت و ارتفاع تغییر کند.

برای ایجاد یک استاندارد مناسب در کشورهای اروپایی و آمریکایی تست توان موتور در دمای 25 درجه سانتی گراد، با رطوبت 50% و در ارتفاع سطح دریا انجام می شود.

با توجه به تغییر این استاندارد ها در موتورهای دریایی (قایق های موتوری) استاندارد های به خصوصی برای این حالت از موتورها در نظر گرفته می شود. بسیاری از تست های توان موتور بنزینی امروزه با روش دینامومتر شاسی انجام می شود.

در این مدل از تست توان، توان بر روی چرخ در حال چرخش اندازه گیری می شود که معمولا 15% تا 20% کمتر از روش سنجش توان برای میل لنگ یا فلایویل است. توان موتور در این حالت به صورت سیگنال های ویدیویی بر روی صفحه نمایش ارائه می شود.

سرعت و بازدهی موتورهای بنزینی

سرعت و بازدهی موتورهای بنزینی

موتورهای بنزینی دارای سرعت چرخشی بالاتری نسبت به موتورهای دیزل هستند. دلیل این موضوع پیستون های سبکتر و طراحی بهینه میل لنگ و اتصالات آن است. همچنین دلیل دیگر این موضوع می تواند احتراق سریع تر سوخت های بنزینی نسبت سوخت های دیزلی باشد.

اما یکی از معایب موتورهای بنزینی بازدهی کمتر آن ها نسبت به موتورهای دیزلی است. دلیل این موضوع نسبت تراکم پایین تر موتورهای بنزینی نسبت به موتورهای دیزلی است.

به طور معمول موتورهای بنزینی دارای بازدهی حرارتی در حدود 20% هستند که این عدد تقریبا نصف موتورهای دیزلی است. اگرچه موتورهای بنزینی امروزی با توجه به بهینه سازی هایی که انجام دادند مقدار بازدهی حرارتی را تا حد قابل قبولی افزایش دادند.

کاربردهای موتور بنزینی

موتورهای بنزینی دارای کاربردهای گسترده ای هستند که تعدادی از آن ها عبارتند از:

  1. اتومبیل ها
  2. موتورسیکلت ها
  3. هواپیماها
  4. قایق های موتوری
  5. موتورهای کوچک مانند ژنراتورها برقی، ماشین چمن زنی و اره برقی

بسیاری از موتورهای بنزینی قبل از گسترش موتورهای دیزلی در بسیاری از ماشین های بزرگ مانند اتوبوس ها، کامیون ها و حتی لوکوموتیوها استفاده می شد.

دستگاه موتور تک چیست

منظور از کلمه موتور تک، موتور تک سیلندر است. موتوری که تنها دارای یک سیلندر بوده و برای کار هایی نظیر سمپاشی ، شخم زنی و … استفاده می شود. این موتور ها دارای دو نوع سوخت بنزینی و گازوئیلی هستند و به آن ها موتور تک بنزینی یا موتور تک دیزلی گفته می شود.

موارد استفاده موتور تک بنزینی و دیزلی

موارد استفاده موتور تک بنزینی و دیزلی

موتور تک بنزینی یا موتور تک دیزلی بسته به ماهیت تامین نیرویی که دارند، کاربردهای بسیار گسترده ای را می توانند داشته باشند.

از موتورهای تک سیلندر بنزینی و دیزلی در ادوات و ماشین آلات ساختمانی مثل بتونیر، دستگاه ماله کش، دستگاه آسفالت بر و خیلی دیگر از دستگاه ها به وفور استفاده میگردد.

در کشاورزی، باغبانی و دامپروری کاربرد موتور تک ها بصورت عمومی عبارتند از، نصب به عنوان موتور سمپاش زنبه ای یا فرغونی، استفاده در روی ادواتی مثل شخمزن باغی، دروگر علوفه به عنوان موتور یدکی. استفاده در پمپ های آب با ساختارهای مختلف و یا به عنوان موتور یدکی مورد استفاده است.

یکی از دستگاه های جدید که از موتورهای تک در آن استفاده می گردد، فرغون های موتوری هستند.

تفاوت موتور بنزینی و دیزلی چیست

مهم‌ترین تفاوت در نحوه احتراق دو موتور است. در موتور دیزلی احتراق براثر تراکم هوا و سوخت و بالارفتن دما انجام می‌شود؛ اما در موتور بنزینی احتراق به دلیل جرقه زدن شمع انجام می‌شود.

موتور بنزینی و دیزلی علاوه بر تفاوت در نوع سوخت دارای تفاوت های بیشتری نیز هستند. موتور تک بنزینی به طور گسترده تری در خودروهای درون شهری استفاده می شود در حالی که موتور دیزلی برای ماشین های سنگین مانند کامیون ها و اتوبوس ها بیشتر کاربرد دارد.

موتور بنزینی و دیزلی دارای تفاوت های گسترده ای هستند که در این قسمت به تعدادی از آن ها اشاره می شود:

  • ترکیب سوخت و هوا در موتور بنزینی در مرحله مکش صورت می گیرد در حالی که در موتور دیزلی در خود سیلندر ترکیب می شوند.
  • فشار تراکم در موتور بنزینی و دیزلی بسیار متفاوت است. میزان فشار تراکم بیشتر موتورهای بنزینی در حدود 10 بار و موتورهای دیزلی در حدود 35 بار است.
  • احتراق در موتور بنزینی و دیزلی نیز تفاوت زیادی دارد. در مرحله احتراق در موتور بنزینی با کمک شمع صورت می گیرد. در موتور بنزینی ابتدا ترکیب سوخت و هوا وارد سیلندر شده سپس با جرقه زمان بندی شده شمع احتراق صورت می گیرد. در موتور های دیزلی احتراق براساس فشار تراکم صورت می پذیرد. عمل احتراق در موتور تک نفتی در فشار حدودی 35 بار و دمای 600 درجه سانتی گراد صورت می پذیرد.
  • موتور بنزینی و دیزلی دارای سیکل های کاری متفاوتی هستند. موتور بنزینی براساس سیکل اتو کار می کند در حالی که موتور دیزلی براساس سیکل دیزل کار می کند.
  • یکی از مهمترین تفاوت های موتور بنزینی و دیزلی، مقدار راندمان این دو موتور است. موتور بنزینی می تواند بازدهی بین 26 تا 30% داشته باشد. درحالی که موتور دیزلی دارای بازدهی در حدود 40% است. تفاوت گسترده بازدهی در بین این دو موتور باعث شده است که بسیاری از تولید کنندگان تولید موتور های دیزلی را ترجیح دهند. اگرچه طراحی و تولید این نوع موتورها دارای پیچیدگی های به مراتب بیشتر از موتورهای بنزینی است.
  • موتور بنزینی و دیزلی دارای بازه زمانی استارت متفاوتی هستند. در موتور بنزینی به واسطه احتراق با کمک شمع، موتور زودتر شروع به کار می کند. در حالی که در موتور دیزلی به واسطه احتراق با توجه به ضریب تراکم و فشار بالا، موتور دیرتر شروع به کار می کند. ضریب تراکم یکی از معیارهای مهم در موتورهای احتراق داخلی است که به واسطه آن می توان مقدار بازدهی موتور را براساس مصرف یک واحد سوخت تعیین کرد.
  • موتور بنزینی دارای وزن به مراتب کمتری نسبت به موتور دیزلی است.
  • موتور بنزینی و دیزلی دارای یک تفاوت اساسی دیگر نیز هستند. در موتور بنزینی سرعت بیشتر و گشتاور پایین تر در خروجی ارائه می شود در حالی که در موتور دیزلی گشتاور بیشتر و سرعت کمتر در خروجی ارائه می گردد. به همین دلیل از موتورهای دیزلی در کامیون ها و ماشین های سنگین استفاده می شود.
  • موتور بنزینی و دیزلی در سطح ایمنی نیز با یکدیگر تفاوت دارند. سوخت گازوییل دارای شعله وری کمتری نسبت به بنزین است. همچنین فراریت گازوییل بسیار کمتر از بنزین است که موجب افزایش سطح ایمنی خودروها می شود.
  • موتور دیزلی دارای آلایندگی بیشتری نسبت به موتور بنزینی است. همچنین سر و صدای موتور دیزلی بسیار بیشتر از موتور بنزینی است.

از موتور بنزینی و دیزلی می توان برای کاربری های خارجی نیز استفاده کرد. از این دو نوع موتور می توان در پمپ های کشاورزی نیز استفاده کرد. انتخاب موتور بنزینی و دیزلی متناسب با کاربری و نیاز مشتری است.

در برخی موارد می توان از موتور دیزلی استفاده کرد که دارای سوختی با بازدهی بالا و در نتیجه توان خروجی بالاتری است که البته سر و صدای بیشتری تولید می کند و وزن بیشتری نیز دارد. موتور بدون برق باید براساس شرایط محیطی و امکانات موجود در هر منطقه انتخاب شود.

اندازه‌گیری توان موتورهای بنزینی

برای دانستن میزان توان موتور نیاز به دو مؤلفه داریم. اول دور بر دقیقه موتور، دوم گشتاور موتور. معمولاً این دو مؤلفه روی پلاک یا در دفترچه راهنمای موتور نوشته شده است.

  • توان موتور برحسب اسب بخار
  • RPM دور بر دقیقه
  • T گشتاور

سرعت و بازدهی موتورهای بنزینی

سرعت و بازدهی موتورهای بنزینی

برای افزایش سرعت یا توان موتور بنزینی، باید راندمان حجمی، راندمان ترمودینامیکی و راندمان مکانیکی را افزایش دهید. با افزایش راندمان حجمی، میزان مکش بنزین در سیلندر موتور بیشتر می‌شود.

با افزایش راندمان حجمی، سوخت بیشتری وارد سیلندر شده و در زمان انفجار، گرمای بیشتری (راندمان ترمودینامیکی) تولید شده و سبب نیروی بیشتر به پیستون می‌شود (راندمان مکانیکی). نیروی بیشتر پیستون موجب گشتاور و دور بر دقیقه بیشتر موتور می‌شود که سرعت و بازدهی موتور را بالا می‌برد.

نکات مهم در مورد موتور بنزینی و دیزلی

موتور بنزینی و دیزلی دارای مزایا و معایب مختلفی هستند که باید تمامی آن ها را در کنار یکدیگر قرار داد. به عنوان مثال یکی از معایب موتور دیزلی، حساسیت زیاد آن ها به آب و هوا است. در بسیاری موارد دیده شده است که رانندگان ماشین های سنگین برای استارت ماشین های خود در هوای سرد به مشکلات زیادی برخورد می کنند.

به عنوان مثال بسیاری از این افراد برای جلوگیری از یخ زدگی سوخت از الکل در ترکیب سوخت استفاده می کنند. همچنین برخی از این رانندگان برای جلوگیری از یخ زدگی سوخت یک شعله کوچک زیر موتور قرار می دهند که کاری بسیار خطرناک است.

باید توجه داشت که استفاده از هریک از مدل های سوخت بنزینی و دیزلی می تواند نکات مثبت و منفی خاص خود را داشته باشد. در موتور بنزینی نیز ایرادات بسیاری زیادی وجود دارد. از جمله این ایرادات می توان به توان کمتر نسبت به موتور دیزلی، ایمنی پایین تر، سوخت گران تر و گشتاور پایین تر اشاره کرد.

برای انتخاب پمپ موتور مناسب باید تمامی این نکات مثبت و منفی را در هر دو نوع موتور در نظر گرفت. انتخاب موتور بنزینی و دیزلی باید توسط یک متخصص انجام شود زیرا استفاده از موتورهای نامناسب می تواند علاوه بر افزایش هزینه های تمام شده، آسیب زیادی به محیط زیست بزند.

تعمیرات و نگهداری یکی دیگر از موارد مهم در انتخاب موتور است. تعمیرات موتور دیزلی سخت تر از موتور بنزینی است پس بهتر است در انتخاب آن دقت کرد.

بنزین دارای فراریت و شعله وری بالایی است که باید از نگهداری آن در یک محیط پرهیز شود.

در نقطه مقابل گازوییل شعله وری پایینی دارد و شما می توانید مقدار زیادی از آن را در منبع نگهداری کنید.

اگر سوخت شما بنزین یا انواع سوخت های فرار است ، پیشنهاد می شود که از موتور بنزینی که یک موتور تک درون سوز جرقه اشتعالی است استفاده نمایید.

در حقیقت در این موتورها برای احتراق نیاز دارند که قبل از تراکم با هم مخلوط شود البته تزریق مستقیم بنزین در سیلندر نیز یکی از روش های احتراق به شمار می رود.

مشخصات فنی موتورهای بنزینی

مشخصات فنی موتورهای بنزینی بسته به تکنولوژی موتور متفاوت است. حجم موتور، تعداد سیلندر، آرایش قرارگیری سیلندر، حداکثر توان خروجی و حداکثر گشتاور خروجی مشخصه‌هایی است که در برندهای مختلف متفاوت است.

فروش برندهای مختلف موتور بنزینی در آبادیزل

آبادیزل یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های فروشگاهی در ایران است که برندهای ایرانی با کیفیت و موتوربنزینی شرکت‌های معتبر جهانی را به فروش می‌رساند، برای اطلاع از برندهای معتبر در آبادیزل با کارشناسان ما تماس بگیرید.

انتخاب و خرید موتور بنزینی مناسب

برای انتخاب و خرید موتور بنزینی مناسب به‌غیراز مشاوره با کارشناسان آبادیزل، چند عامل دیگر نیز باید توجه کرد:

  • توان موتور بنزینی
  • حجم موتور
  • دور بر دقیقه موتور
  • تعداد سیلندر

قیمت موتور بنزینی

برای خرید موتور بنزینی بهتر است قبل از هر اقدامی با کارشناسان آبادیزل تماس گرفته و استعلام قیمت بگیرید. باتوجه ‌به تفاوت قیمت در بازار کارشناسان آبادیزل بیش از هر فروشگاه دیگری به شما کمک خواهند کرد.

خدمات پس از فروش موتورهای بنزینی

برندهای مختلف خدمات پس از فروش مختلف دارند؛ اما آبادیزل به دلیل حمایت از مشتریان خود، بعد از فروش هم آنها را رها نکرده و با تأمین قطعات و کمک‌های کارشناسی، خدمات خود را ادامه می‌دهد.

خرید اینترنتی موتور بنزینی بادوین از آبادیزل

شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید موتور بنزینی متناسب کسب و کارتان مشاوره فنی خواهد داد.

انواع موتور بنزینی با پلمپ کامل کارخانه توسط پیک در تهران و توسط باربری به تمام نقاط ایران در کمترین زمان ممکن ارسال خواهد شد و برای مشتریانی عزیزی که قصد خرید محصول به صورت حضوری دارند ما این امکان را فراهم کرده ایم تا شما بتوانید به صورت حضوری از ما خرید کنید و پس از تست کامل دستگاه، آن را تحویل بگیرید.

برای خرید انواع محصول و مشاهده قیمت موتور دیزلی به فروشگاه آبادیزل مراجعه نمایید. 

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
سیف الله محمدی
ارسال شده در : شنبه 27 آبان 1402

موتور بنزینی استوک راتو موجود دارین برای یک تیلرکشاورزی که مناسب باشه؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 04 آذر 1402

سلام مجموعه آبادیزل تمام محصولاتش به صورت آکبند میباشد، و در برند های یوکوهاما، دیانا، سان پاور،لیفان، راتو، گرین پاور و.... موتور بنزینی عرضه میکند. شما میتوانید با قیمت موتور بنزینی دست دوم موتور بنزینی نو بخرید. در صورت تاکید در خرید موتور بنزینی دست دوم با شماره تماس های درج در سایت تماس حاصل فرمایید.

احمد حسین پور
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 09 آبان 1402

سلام موتور بنزینی استوک دارید؟ برای استفاده توی دستگاه آسفالت بر میخوام میشه راهنماییم کنید

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 11 آذر 1402

با سلام مجموعه آبادیزل فروش کالاهای دست دوم ندارد. برای خرید میتوانید از محصولات آکبند که اختلاف چندانی با دست دوم ندارد استفاده کنید. برای کسب مشاوره خرید رایگان با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

حسین ابجدی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 18 مهر 1402

سلام آیا موتور بنزینی راتو رو میشه روی تیلر کشاورزی نصب کرد؟ راهنمایی کنید

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 07 آذر 1402

سلام بله امکان نصب کردن موتور بنزینی برروی تیلر کشاورزی با اعمال یک سری تغییرات جزئی امکان پذیز است ولی بهتر است که از موتور مخصوص تیلر کشاورزی استفاده کنید.