شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

موتور دیزلی

قیمت :
95,000,000
تومان
قیمت :
95,000,000
تومان
قیمت :
170,000,000
تومان
قیمت :
175,000,000
تومان
قیمت :
15,000,000
تومان
قیمت :
6,500,000
تومان
قیمت :
12,000,000
تومان
قیمت :
220,000,000
تومان

موتور دیزل، رویای دیرینه آدمی را محقق کرد. انجام کارهای سنگین با قدرت بیشتر و تعداد نفر کمتر یکی از رویاهای آدمی بود. اگر روزگاری برای ساخت اهرام مصر صد هزار نفر نیرو نیاز بود، امروز کارها سریع‌تر، ارزان‌تر و مطمئن‌تر انجام می‌شود. البته این نکته، تنها با موتور دیزلی به‌دست نیامده است بلکه مجموعه‌ای از اختراعات بشری سبب شده است، انسان امروز آسان‌تر و راحت‌تر از همیشه زندگی کند.

خرید موتور دیزل


موتور دیزل، رویای دیرینه آدمی را محقق کرد. انجام کارهای سنگین با قدرت بیشتر و تعداد نفر کمتر یکی از رویاهای آدمی بود. اگر روزگاری برای ساخت اهرام مصر صد هزار نفر نیرو نیاز بود، امروز کارها سریع‌تر، ارزان‌تر و مطمئن‌تر انجام می‌شود. البته این نکته، تنها با موتور دیزلی به‌دست نیامده است بلکه مجموعه‌ای از اختراعات بشری سبب شده است، انسان امروز آسان‌تر و راحت‌تر از همیشه زندگی کند.

در سال 1892 "رولف دیزل" جوان آلمانی موتوری را اختراع کرد که پایه انواع موتور دیزل امروزی است. سالهای اول از این موتور در کارهای ایستا استفاده می‌شد، اموری که نیاز به قدرت بالا داشت؛ اما امروزه موتور دیزل کاربری بالایی دارد و در همه‌جا دیده می‌شود.

موتور دیزل چیست؟

موتور دیزل چیست؟

به هر موتور احتراق داخلی که در آن دما به اندازه‌ مناسب بالا می‌رود تا سوخت دیزل تزریق شده در سیلندر، آتش بگیرد، موتور دیزل گفته می‌شود. در حقیقت این دما نیست که باعث احتراق می‌شود بلکه فشردگی هوا و بالا رفتن دما موجب احتراق داخلی موتور می‌شود. احتراق در دیزل موتور بر اساس جرقه خود به خودی صورت می‌گیرد. جرقه خودبه‌خودی، زمانی صورت می‌گیرد که سوخت دیزل در سیلندر بر اثر فشرده‌سازی هوا به پختگی برسد و بعد از تزریق به داخل سیلندر آتش می‌گیرد. این سیستم ساده‌ترین بیان سوخت موتور دیزل بود.

انواع موتور دیزل

انواع موتور دیزل

موتور دیزل در دو کلاس به بازار عرضه می‌شود:

  • دیزل موتور دو زمانه
  • دیزل موتور چهار زمانه

این گروه‌بندی بر اساس پروسه زمانی است که سیلندر یک‌بار به شاتون فشار وارد می‌کند. در این گروه‌بندی ساختار موتور دیزل بر اساس سیکل سوخت و حرکت پیستون متفاوت عمل می‌کند. گاه خریدار بر اساس توان خروجی نیز خرید موتور دیزل انجام می‌دهد که لزوماً نمی‌توان به عنوان انواع دیزل موتور دسته‌بندی کرد ولی به شکلی این دسته‌بندی نیز عنوان می‌شود.

خروجی موتور تا 252 اسب بخار

این موتور دیزل‌های کوچک روی ماشین و کامیون‌های ضعیف استفاده می‌شود.

خروجی موتور متوسط تا 750 اسب بخار

روی کامیون‌های بزرگ و قوی استفاده می‌شود.

خروجی موتور بیشتر از 750 اسب بخار

 در کشتی، لوکوموتیو و صنایع مکانیکی کاربرد دارد.

موارد کاربرد موتور دیزلی

موارد کاربرد موتور دیزلی

مهمترین کاربری دستگاه مولد بودن آن است. موتور دیزل مولد نیرو در بسیاری از مکان‌ها است. اگر نگاهی دقیق به اطراف خود بیاندازیم، نشان از انواع دیزل موتور در زندگی خود خواهیم دید. قلب تپنده هر ماشینی موتور است. موتور دیزل در بسیاری از ماشین‌ها دیده می‌شود. منظور از ماشین هر وسیله مکانیکی که کار انجام می‌دهد و برای انجام کار نیاز به موتور است.

ژنراتورهای دیزلی

 ژنراتور انرژی مکانیکی را تبدیل به انرژی الکتریکی می‌کند. انرژی مکانیکی از موتور دیزل به‌دست می‌آید. شاید مهمترین و کاربردی‌ترین استفاده از دیزل موتور، در ژنراتور است.

حمل و نقل

 بخش بزرگی از حمل و نقل در شهرها و جابه‌جایی مسافر بین شهرها با اتوبوس انجام می‌شود. اتوبوس‌ها اکثراً مجهز به موتور دیزل هستند. به غیر از اتوبوس، قطار، کشتی و کامیون‌های حمل مواد از موتور دیزلی استفاده می‌کنند.

آسمان

 هواپیماهای کوچک، جت‌های یک نفره که برای سمپاشی استفاده می‌شود از موتور دیزل استفاده می‌کنند. کاربری دیزل موتور بیشتر از موارد گفته شده است؛ ضمن آن‌‎که ارزان بودن سوخت موتور دیزل نسبت به موتور بنزینی باعث شده استفاده از این موتور هر روز بیشتر شود.

اصلی ترین مزایای استفاده از موتور دیزل درصنعت

اصلی ترین مزایای استفاده از موتور دیزل درصنعت

کارآمدی بیشتر،مقرون به صرفه بودن و سادگی در طراحی و استفاده از مهمترین مزایای استفاده از موتورهای دیزلی به جای موتورهای بنزینی است.

  • احتمال کمتر آتش سوزی
  • بازده بالاتر به نسبت موتورهای بنزینی
  • قدرت تولید شده بالاتر
  • حجم استفاده از سوخت کمتر به نسبت موتورهای بنزینی
  • تولید منواکسید کربن پایین
  • امکان استفاده از انواع سوخت های ارزان (مانند نفت،مازوت و گازوئیل)
  • عدم استفاده از سیستم جرقه زنی برای احتراق
  • استفاده کمتر از آلاینده هایی همچون  NOx و HC
  • تغییرات گشتاور کمتر

تقسیمات و اجزای موتور دیزلی

تقسیمات و اجزای موتور دیزلی

اجزای هر موتور و تقسیمات آن به نوع کارکرد موتور بستگی دارد. مثلا سیستم موتور بنزینی با دیزل موتور متفاوت است یا موتور گازسوز با دیزل موتور فرق می‌کند. این تفاوت به‌دلیل نوع سوخت و نوع احتراق است. در موتور بنزینی برای احتراق از شمع استفاده می‌شود در حالی‌که در موتور دیزلی شمع جایگاهی ندارد.

سیستم سوخت

 شامل پمپ تزریق سوخت، پمپ بالابر، انژکتور و لوله‌های سوخت است. همچنین بعضی از فیلترهای سوخت و جداکننده آب نیز در موتور دیزل تعبیه شده است تا سوخت باعث خرابی موتور نشود.

سیستم روغن‌کاری موتور

 سیستم روغن‌کاری، موتور شما را روان‌تر می‌کند. روغن تحت فشار وارد اجزای موتور شده و اصطکاک قطعات موتور را کم می‌کند. سیستم روغن از اجزاء پمپ روغن و فیلتر روغن تشکیل شده است.

سیستم خنک کننده

 در موتور دیزل حدود 40 درصد انرژی منجر به کار مفید می‌شود و مابقی تبدیل به گرما می‌شود. این حرارت باید از موتور خارج شود یا به شکلی دما پایین آورده شود،به همین منظور از سیستم خنک‌کاری استفاده می‌شود. برای خنک‌کاری در موتور دیزل بسته به استفاده موتور دیزل از سیستم‌های مختلف استفاده می‌شود در ماشین بنزینی از سیستم رادیاتور استفاده می‌شود. در بعضی از دیزل موتورها از مبدل‌های حرارتی استفاده می‌شود. اگزوز نیز یکی از اجزای سیستم خنک کننده در انواع دیزل موتورها است. کار اگزوز انتقال گازهای خفه‌کننده از درون سیلندرها به بیرون از موتور است. با انتقال گازها مقداری از گرما نیز از موتور خارج می‌شود.

توربو شارژ

 همه تلاش طراحان گرفتن بیشترین توان خروجی از دیزل موتور است. به همین منظور در موتور دیزل توربو تعبیه می‌شود. توربو ژنراتور هوای ورودی موتور را فشرده می‌کند. هرچه هوا متراکم‌تر شود میزان گاز ورودی در پیستون بیشتر شده و کار ناشی از حرکت پیستون بیشتر خواهد بود. لذا توان موتور بالاتر خواهد رفت.

طرز کار موتور دیزلی

عنوان شد که موتور دیزل‌ها در دو گروه دو زمانه و چهار زمانه تقسیم‌بندی می‌شود. منظور از دو زمانه و چهار زمانه نوع طرز کار دیزل موتور است. بیشتر این موتورها از سیستم چهار زمانه استفاده می‌کنند. در سیستم دو زمانه دو عملیات انجام می‌شود تا موتور کار کند و در سسیتم چهار زمانه چهار عمل انجام می‌شود.

زمانی که سوخت به داخل سیلندر تزریق می‌شود باعث احتراق شده و پیستون را به حرکت درمی‌آورد. این حرکت موجب ضربه زدن به میل‌لنگ شده و انتقال حرکت را ایجاد می‌کند.

سیستم دیزلی موتور دو زمانه

سیستم دیزلی موتور دو زمانه

تمام سیکل حرکت موتور در دو زمان اتفاق می‌افتد. مرحله اول فشردگی و مرحله دوم انفجار است. در سیستم دیزل دو زمانه حرکت سیلندر و پیستون 360 درجه خواهد بود. در حالی که در سیستم چهار زمانه 720 درجه است. لذا مراحل عملکرد دیزل دو زمانه به صورت زیر است. سیلندرهای دو زمانه حفره‌هایی برای ورود سوخت دارند به این حفره‌ها پورت گفته می‌شود.

زمان اول، حرکت پیستون

پیستون در پایین‌ترین نقطه خود قرار دارد و برای آغاز کار باید به بالاترین خط مرزی خود برسد. حرکت پیستون به سمت بالا با مترکم کردن هوا توامان می‌شود. در زمان بالا رفتن پیستون حفره‌های تخلیه، دود حاصل از انفجار قبلی را از سیلندر خارج می‌کنند.

زمان دوم، تزریق سوخت

بعد از این‌که هوای داخل سیلندر به اندازه کافی داغ شد، سوخت به‌ صورت پودر داخل سیلندر تزریق می‌شود. احتراق سوخت سبب انفجار و حرکت پیستون به سمت پایین می‌شود. حرکت پیستون به سمت پایین، حفره‌های هوا را باز کرده و هوای تازه وارد سیلندر می‌شود.

سیستم دیزلی موتور چهار زمانه

سیستم دیزلی موتور چهار زمانه

این موتور دیزل اولین‌بار در سال 1867 توسط نیکلاس اتو اختراع شد. این نوع از موتور، رایج‌ترین موتور در جهان است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. سوخت این ماشین بنزین و گازوئیل است. این دیزل موتور به‌دلیل چهار سیستم سوختن در آن به چهارزمانه معروف است.

زمان اول، مکش

در این مرحله حجم سیلندر به بالاترین حد خود می‌رسد. این پدیده زمانی رخ می‌دهد که سیلندر از بالاترین مکان خود به طرف پایین حرکت می‌کند. در این زمان سوپاپ هوا باز شده و هوای تازه به سیلندر تزریق می‌شود.

زمان دوم، فشردگی

 سوپاپ تخلیه و سوپاپ ورود هوا بسته می‌شود، پیستون به طرف بالا حرکت می‌کند. حرکت رو به بالای پیستون موجب فشرده شدن هوا و سوخت می‌شود. فشار داخل سیلندر تا 40 آتمسفر بالا می‌رود، این فشار زیاد درجه هوا را تا 600 درجه بالا می‌برد.

زمان سوم، توان

 بعد از مرحله فشردگی، سوخت گازوئیل به سیلندر تزریق می‌شود، این در حالی است که سوپاپ‌ها بسته‌اند و سوخت وارد محفظه داغ و فشرده‌ای می‌شود که باعث احتراق آن می‌شود. انفجار سوخت باعث می‌شود گاز حاصل از فشار پیستون را به سمت پایین حرکت دهد. این حرکت موجب ضربه زدن پیستون به شاتون می‌شود.

زمان چهارم، خروج

 پیستون که در پایین‌ترین نقطه خود رسید سوپاپ تخلیه باز می‌شود گاز حاصل از انفجار با فشار پیستون که مجددا به بالا حرکت می‎کند از پیستون خارج می‌شود.

تفاوت موتور دیزلی و بنزینی

عملکرد متفاوت موتور بنزینی و دیزلی باعث می‌شود این موتورها از سوخت متفاوتی هم استفاده کنند. در حالی‌که گازوئیل و بنزین هر دو از مشتقات نفت هستند؛ اما گازوئیل سرعت تبخیر کندتری دارد و چکالی انرژی بالاتری نیز خواهد داشت. جدای از نوع سوخت این موتورها تفاوت دیگری نیز با یکدیگر دارند.

تفاوت اول، فشرده‌سازی

در موتور دیزلی فشرده‌سازی گازوئیل با شدت بیشتر انجام می‌شود در حالی‌که در موتور بنزینی برای احتراق سوخت به اندازه گازوئیل فشرده نمی‌شود. فشرده‌سازی در موتور دیزلی 15 تا 25 برابر بالاتر از موتور بنزینی است. سیستم احتراق در موتور بنزینی استفاده از جرقه شمع است برای همین نیاز نیست سوخت در موتور بنزینی فشردگی زیادی داشته باشد.

تفاوت دوم، سیستم سوخت

در موتور بنزینی از کاربراتور برای مخلوط کردن هوا و سوخت استفاده می‌کنند، در موتور دیزلی سوخت به داخل سیلندر تزریق می‌شود.

تفاوت سوم، آلایندگی

موتورهای دیزلی نسبت به موتورهای بنزینی از آلایندگی بیشتری برخوردار است.

تفاوت چهارم، توان

موتورهای دیزلی از توان بالاتری نسبت به موتورهای بنزینی برخوردار هستند. انرژی آزاد شده در موتور دیزل از بنزینی بالاتر است.

برندهای موتور دیزلی موجود در آبادیزل

برندهای موتور دیزلی موجود در آبادیزل

آبادیزل یک شرکت مهندسی و تامین کننده قطعات و محصولات موتوری در بازار است. این شرکت با 12 سال سابقه کاری توانسته است اعتماد مشتریان زیادی را کسب کند. چشم‌انداز آبادیزل کمک به حل مشکلات صنعتی کشور است. این شرکت هیچ تعصبی به یک برند ندارد مگر آن‌که مشتریان و مهندسین شرکت آن برند را تضمین کرده‌اند.

  • موتور دیزل 4 و 6 سیلندر بنز
  • دیزل موتور 4،6،8،10 و 12 سیلندر دوسان
  • موتورهای دیزلی لومباردینی ایتالیا
  • موتور LOVOL چین
  • موتور 4 و 6 سیلندر فیات ایتالیا
  • موتور CUMMINS چین
  • موتور تک دیزل RPM
  • موتور تک دیزل آکرو
  • پرکینز تبریز

برندهای موجود در آبادیزل از انواع موتور دیزل‌ها است. اگر قصد خرید موتور دیزل دارید حتما قبل از انجام هر کاری از صفحه آبادیزل دیدن کنید.

راهنمای خرید و انتخاب موتور دیزلی از آبادیزل

راهنمای خرید و انتخاب موتور دیزلی از آبادیزل

آبادیزل یک سایت اینترنتی است که با کمک مهندسین و کارشناسان خبره کشوری اداره می‌شود. حضور مهندسین سبب شده است تا در زمان خرید موتور دیزل یا هر محصول مرتبط کارشناسان و مهندسین توضیحات لازم را برای خریدار ارائه دهند. این توضیحات صرفا در جهت انتخاب بهتر و با کیفیت یک موتور دیزل خواهد بود.

اگر محصول نیاز به نصب دارد یا باید قطعه‌ای تعویض شود، آبادیزل با کمال خرسندی کارشناسان خود را جهت راهنمایی به محل اعزام خواهد کرد.

قیمت انواع موتور دیزلی

ویژگی ممتاز آبادیزل واسطه نبودن شرکت است. معمولا واسطه‌گری سبب افزایش قیمت می‌شود این شرکت با حذف واسطه و تأمین کننده اصلی این فرصت را بوجود آورده است تا مشتری کمترین قیمت موتور دیزل را در بازار پیدا کند. آبادیزل یک امتیاز برای آنهایی است که به‌دنبال کیفیت در موتور دیزل هستند.

faq

ابتدا هوا وارد سیلندر می شود، سپس هوای سرسیلندر به شدت توسط پیستون فشرده می شود و بعد از اینکه هوا در آن نقطه بسیار داغ شد، سوخت به داخل سیلندر تزریق می شود. هوای گرم اسپری می کند و منفجر می شود، سپس پیستون را به سمت پایین رها می کند.

موتور دیزل به دو دسته اصلی تقسیم میشود: دیزل موتور دو زمانه و دیزل موتور چهار زمانه. این گروه بندی بر اساس تفاوتی که در چرخه سوخت و حرکت پیستون وجود دارد صورت گرفته است.

آبادیزل یک سایت اینترنتی است که با کمک مهندسین و کارشناسان خبره کشوری اداره می‌شود. حضور مهندسین سبب شده است تا در زمان خرید موتور دیزل یا هر محصول مرتبط کارشناسان و مهندسین توضیحات لازم را برای خریدار ارائه دهند. این توضیحات صرفا در جهت انتخاب بهتر و با کیفیت یک موتور دیزل خواهد بود.

اگر محصول نیاز به نصب دارد یا باید قطعه‌ای تعویض شود، آبادیزل با کمال خرسندی کارشناسان خود را جهت راهنمایی به محل اعزام خواهد کرد.

آبادیزل یک شرکت مهندسی و تامین کننده قطعات و محصولات موتوری در بازار است. این شرکت با 12 سال سابقه کاری توانسته است اعتماد مشتریان زیادی را کسب کند. چشم‌انداز آبادیزل کمک به حل مشکلات صنعتی کشور است. این شرکت هیچ تعصبی به یک برند ندارد مگر آن‌که مشتریان و مهندسین شرکت آن برند را تضمین کرده‌اند.

  • موتور دیزل 4 و 6 سیلندر بنز
  • دیزل موتور 4،6،8،10 و 12 سیلندر دوسان
  • موتورهای دیزلی لومباردینی ایتالیا
  • موتور LOVOL چین
  • موتور 4 و 6 سیلندر فیات ایتالیا
  • موتور CUMMINS چین
  • موتور تک دیزل RPM
  • موتور تک دیزل آکرو
  • پرکینز تبریز

برندهای موجود در آبادیزل از انواع موتور دیزل‌ها است. اگر قصد خرید موتور دیزل دارید حتما قبل از انجام هر کاری از صفحه آبادیزل دیدن کنید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
احمد موسویان
ارسال شده در : شنبه 27 آبان 1402

سلام موتور دیزلی بادوین مناسب باشه برای دیزل ژنراتور بادوین با توان ۵۰ کاوا باید چه مدل موتور دیزلی ببرم که متناسب باشه؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 11 آذر 1402

سلام برند بادوین فرانسه مدل 4M06G55/5 از کیفیت بالایی برخوردار است و میتواند گزینه مناسبی باشد.

محمد متقیانی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 09 آبان 1402

سلام برای دیزل ژنراتور 50 کاوا باید چه مدل موتور دیزلی با چه توان و چه توانی مناسبه؟ باتشکر

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 11 آذر 1402

سلام برند بادوین مدل 4M06G55/5 با توان 50 کاوا از کیفیت بالایی برخوردار است. برای خرید با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید.

اکبر مقامی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 18 مهر 1402

سلام موتور دیزلی کدوم برند و با چه توانی برای دیزل ژنراتور 20 کاوا مناسبه که برای نصب روی دیزل ژنراتور میخوام؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام موتور دیزلی های 20 کاوا عبارتند از : تلک، استریم، بادوین، لیستر و.... جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

علی واحدی
ارسال شده در : شنبه 15 مهر 1402

سلام خسته نباشید موتور دیزلی دست دوم یا کارکرده دارین؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : یکشنبه 07 آبان 1402

سلام. آبادیزل محصولات کارکرده و دست دوم ندارد.