شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

دیزل ژنراتور

قیمت :
95,000,000
تومان
قیمت :
350,000,000
تومان
قیمت :
120,000,000
تومان
قیمت :
110,000,000
تومان
قیمت :
700,000,000
تومان
قیمت :
95,000,000
تومان
قیمت :
110,000,000
تومان
قیمت :
45,000,000
تومان
قیمت :
1,000,000,000
تومان
قیمت :
650,000,000
تومان

دیزل ژنراتور با تبدیل سوخت دیزلی به الکتریسیته، می تواند برق مورد نیاز کارخانه ها، پروژه های ساختمانی، محیط های صنعتی، جاده ها و راه آهن، بیمارستان ها، سازمان ها و ادارات، سینماها، مجموعه های ورزشی، پروژه های مختلف بین شهری و دور دست را فراهم کند. کاربرد اصلی دیزل ژنراتور وقتی می باشد که دسترسی به برق شهری امکان پذیر نیست و گاهی هم برای کاهش هزینه های مصرف انرژی بکار می رود.

دیزل ژنراتور به انگلیسی: Diesel generator همچنین با عنوان جِن سِت دیزل (Genset Diesel) شناخته می‌شود. ترکیبی از یک موتور دیزل با یک ژنراتور الکتریکی (اغلب یک آلترناتور) برای تولید انرژی الکتریکی است. این یک مورد خاص از موتور ژنراتور است.


دیزل ژنراتور چیست؟

دیزل ژنراتور یا ژنراتور گازوییلی دستگاهی متشکل از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور الکتریکی(آلترناتور) می باشد که با احتراق گازوییل، انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند و به عنوان منبع تولید کننده برق شناخته می شود که در نبود برق شهری می تواند انرژی الکتریکی مورد نیاز ما را تامین کند.

دیزل ژنراتور ها که از ترکیب موتور دیزل، ژنراتور الکتریکی (مولد) و بخش های دیگر ساخته شده اند، ابزاری هستند برای تامین برق در شرایط مختلف. از تامین برق اضطراری در حد چند دقیقه گرفته تا تامین برق کشتی و قطار در این بازه قرار می گیرند. کار شرکت های فعال در این زمینه، ارائه خدمات تخصصی برای تعمیر، نگهداری و کوپله دیزل ژنراتورهاست.

در تولید انرژی الکتریکی، مولد به ماشینی گفته می‌شود که از طریق القای الکترومغناطیسی انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. تبدیل بالعکس انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی به وسیله موتور الکتریکی صورت می‌گیرد. موتورها و مولدهای الکتریکی از جهات مختلفی دارای شباهت‌های زیادی با یکدیگر هستند. منبع تامین کننده انرژی مکانیکی ممکن است توربین بخار، توربین آبی، توربین بادی یا یک موتور احتراق داخلی باشد.

از دیزل ژنراتور نو به عنوان منبع تامین برق اضطراری، هنگام قطعی برق شهری در اماکنی مانند بیمارستان ها، دیتاسنترها، فروشگاه ها یا ساختمان های مسکونی و اداری استفاده می شود. همچنین این دستگاه های مولد برق هنگامی که دسترسی به برق شهری میسر نیست نقش بسزایی دارند و به عنوان منبع تامین برق دایم درصنعت، کشاورزی و راه سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت فنی مهندسی آبادیزل با بیش از 12 سال تجربه وارد کننده و تامین کننده انواع دیزل ژنراتور در توان های مختلف از بهترین برند های جهان می باشد و محصولات خود را در سطح کشور به مشتریان عزیز ارایه می دهد. همچنین این شرکت با بهره بردن از کارشناسان خبره خود مشتریان گرامی را در زمینه خرید دیزل ژنراتور و فروش دیزل ژنراتور مشاوره فنی می دهد و آنها در هنگام خرید دیزل ژنراتور با دانش فنی خود یاری می کند.

طرز کار دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور دستگاهی است که سوخت دیزلی را به الکتریسیته تبدیل می کند. این دستگاه مستقل خود از دو بخش موتور دیزلی و ژنراتور تشکیل شده است. موتور دیزلی سوخت دیزل را به منظور تولید حرکت برای ژنراتور می سوزاند و پس از آن ژنراتور حرکت را توسط نیروی الکترومغناطیس به الکتریسیته تبدیل می کند. این دو جزء (موتور و ژنراتور الکترومغناطیس) توسط یک میل لنگ به یکدیگر وصل می شوند و به این ترتیب، حرکت تولید شده توسط موتور دیزلی به آهنربای ژنراتور منتقل می شود.

موتور دیزلی با یک احتراق درونی کوچک روشن می شود. در موتور دیزلی دریچه ای تعبیه شده که سوخت را کنترل کرده و سرعت موتور دیزلی را تحت کنترل در می آورد. که این کار موجب استاندارد شدن قدرت خروجی ژنراتور می شود.

همزمان با چرخاندن میل لنگ توسط موتور دیزلی متصل به ژنراتور، محور اصلی ژنراتور درون محفظه آلترناتور می چرخد و این حرکت با سرعت بالا، باعث چرخش آهن ربا درون سیم پیچ ژنراتور می شود.

سپس با استفاده از قانون القای الکتریکی، الکتریسیته تولید می کند. کلید هدایتگر (گاورنر) هم به موتور اجازه می دهد در صورت افزایش مصرف با بالابردن سرعت الکتریسیته مورد نیاز را تامین کند، تا در صورت افزایش یا کاهش ناگهانی در مصرف کنندگان میزان تولید برق را کنترل کند.

نحوه تولید برق در دیزل ژنراتور 

ژنراتور گازوئیلی از انجینی تشکیل شده است که با سوخت دیزل(گازوییل) کار می‌کند. در طی فرایند احتراق، انرژی شیمیایی سوخت به انرژی مکانیکی تبدیل شده و سپس انرژی مکانیکی ایجاد شده به انرژی الکتریکی تبدیل می‌شود که در صورت قطع برق می‌توان از آن استفاده کرد.
هنگامی که ژنراتور دیزلی راه اندازی می‌شود، موتور چهار فرایند احتراق خود را طی می‌کند.

یعنی:
مکش، فشرده سازی، قدرت و اگزوز.
در نتیجه انرژی شیمیایی سوخت به انرژی مکانیکی تبدیل شده که ما به عنوان خروجی در شفت موتور دریافت می‌کنیم.
اکنون از این شفت دوار برای چرخاندن روتور دینام استفاده می‌شود.

روتور و استاتور دینام اجزایی هستند که انرژی تولید می‌کنند.
روتور، یک عنصر استوانه‌ای است که توسط آهنربا احاطه شده است، در داخل استاتور می‌چرخد که دارای آرایش ثابتی از سیم کشی مسی است. حرکت آهنرباها در سراسر سیم کشی چیزی است که در پایان الکتریسیته تولید می‌کند.

مراحل کار دیزل ژنراتور

به طور کلی نحوه کار دیزل ژنراتور را می توان در مراحل زیر بیان نمود:

مکش

در مرحله مکش، شیر ورودی باز شده و با جابه‌جا شدن پیستون از مرکز، هوا به طرف سیلندر کشیده می‌شود. بعد از وارد شدن هوا با فشار به اندازه کافی، شیر مکش بسته می‌گردد.

احتراق

در این مرحله، سوخت وارد هوای متراکم و داغ شده و شروع به سوختن می‌کند تا زمانی که به مرکز فوقانی برسد که در این حالت تأمین سوخت متوقف می‌گردد.
تا آخر مرحله مکش و رسیدن به نقطه قطع، تزریق سوخت ادامه داشته که در این شرایط، شیر ورودی و تخلیه در حالت بسته قرار دارند.
در ادامه گازهای هوا فشرده شده و در سیلندر پخش می‌گردند و باعث می‌شوند تا پیستون به طرف پایین حرکت نماید.

تخلیه

در مرحله تخلیه، به طور مجدد پیستون به سمت بالا رفته و سبب می‌شود تا شیرهای تخلیه باز و شیر سوخت بسته گردد.
به دلیل انبساط گازهای سوختی که محترق شده‌اند، با حرکت پیستون به سمت بالا فرار کرده و در نهایت گازهایی که باقی‌مانده‌اند، با کمک دریچه اگزوز به طرف بیرون می‌روند.
زمانی که این مرحله پایان می‌یابد، شیرهای تخلیه بسته شده و این چرخه کامل می‌گردد.

چگونه می‌توانم باتری دیزل ژنراتور را در صورت نیاز تعویض کنم؟

برای تعویض باتری دیزل ژنراتور، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. اطمینان حاصل کنید که ژنراتور خاموش است و هیچ گونه اتصال الکتریکی انجام نشده است. این کار ایمنی شما را تضمین می‌کند.

2. قطع برق: مطمئن شوید که وصله یا کلید برق ژنراتور قطع شده است تا هیچ جریان الکتریکی در دستگاه وجود نداشته باشد.

3. محل باتری: محل باتری در دیزل ژنراتور معمولاً در نزدیکی موتور یا در قسمت پشتی ژنراتور قرار دارد. محل باتری را پیدا کنید و مطمئن شوید که به آن دسترسی داشته باشید.

4. محافظت شخصی: قبل از هر کاری، از دستکش‌های محافظ یا عینک ایمنی استفاده کنید تا خود را در مقابل هر گونه آسیب ناشی از اسید باتری محافظت کنید.

5. قطع اتصالات: قبل از تعویض باتری، اتصالات الکتریکی را از باتری جدا کنید. ابتدا قطب مثبت (+) را با گره‌گیر یا ابزار مشابهی که به آن دسترسی دارید، باز کنید. سپس قطب منفی (-) را باز کنید. این کار باعث جدا شدن باتری از سیستم الکتریکی می‌شود.

6. تعویض باتری: باتری قدیمی را با یک باتری جدید معادل تعویض کنید. ابتدا باتری جدید را در محل قرار دهید و سپس قطب منفی (-) را به محل خود بچسبانید. سپس قطب مثبت (+) را به محل خود بچسبانید. مطمئن شوید که اتصالات محکم و صحیح انجام شده‌اند.

7. اتصالات مجدد: بعد از تعویض باتری، اتصالات الکتریکی را دوباره برقرار کنید. ابتدا قطب منفی (-) را به باتری متصل کنید و سپس قطب مثبت (+) را متصل کنید. مطمئن شوید که اتصالات محکم است.

8. بررسی عملکرد: بعد از تعویض باتری، ژنراتور را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی کنید. مطمئن شوید که برق به درستی تأمین می‌شود و ژنراتور به طور عادی عمل می‌کند.

توجه: توصیه می‌شود قبل از تعویض باتریباتری دیزل ژنراتور، بهتر است دستورات و راهنمایی‌های تولید کننده ژنراتور خود را مطالعه کنید، زیرا ممکن است مراحل خاصی برای تعویض باتری در دستگاه شما وجود داشته باشد. همچنین، اگر شما تجربه یا دانش کافی در این زمینه ندارید، بهتر است تعویض باتری را به تکنسین یا کارشناس مجرب مربوطه بسپارید.

قطعات اصلی دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها با توجه با برند، رنج توان یا کاربرد آن می توانند شکل و ظاهری متفاوتی داشته باشند اما به طور پیش فرض از یک پیکربندی واحد تشکیل شده اند که اصلی ترین بخش های آن موتور و ژنراتور آن می باشند.

در ادامه این مطلب به سراغ قطعات اصلی دیزل ژنراتور و اجزای تشکیل آن خواهیم رفت و به بررسی هر کدام خواهیم پرداخت.

  1. موتور دیزل (Diesel-Engine)
  2. ژنراتور(Alternator)
  3. مخزن سوخت (Foul Tank)
  4. رگلاتور ولتاژ (Automatic Voltage Regulator)
  5. سیستم خنک کننده و اگزوز (Cooling System)
  6. سیسستم های روان کاری
  7. شارژر باتری (Charger)
  8. کنترل پنل (Control Panel)
  9. شاسی دیزل ژنراتور

موتور دیزل diesel engine

موتور دیزلی یکی از مهمترین بخش های دیزل ژنراتور و منبع انرژی مکانیکی ورودی می باشد. به طوریکه احتراق سوخت در سوپاپ های موتور باعث حرکت پیستون ها و در نتیجه تولید انرژی مکانیکی می شود که این انرژی مکانیکی تولید شده از طریق میل لنگ به ژنراتور منتقل می شود.

میزان توان موتور و اندازه قدرت آن رابطه مستقیمی با حداکثر توان خروجی ژنراتور دارد و باید در هنگام کوپله دیزل ژنراتور به تناسب توان موتور و ژنراتور توجه شود.

در هنگام خرید دیزل ژنراتور انتخاب موتورخوب به عنوان یکی از اجزای اصلی  تشکیل دهنده دیزل ژنراتوربسیار اهمیت دارد و ضروری است که به فاکتور های نظیر کشور و شرکت تولید کننده موتور، نوع و ساختار موتور توجه ویژه ای داشته باشید.

موتورهای دیزلی از نظر ساختار به صورت زیر می باشند.

  • موتورهای دیزلی با سرسوپاپ واقع در سرسیلندر(Overhead Valve  یا OHV )
  • موتورهای دیزلی با سرسوپاپ واقع در بدنه موتور (Over Valve none  یا non-OHV)

موتورهای دیزلی OHV نسبت به موتورهای دیزلی None-OHV کارکردی بهتری دارند و به دلیل طراحی جدیدترخود، مکانیزم ساده تر، کیفیت بالاتر، میزان تولید صدای کمتر و خروجی گازهای تولیدی آن نیز پایین می باشد که همه این مزایا کاربران را در هنگام خرید دیزل ژنراتور به سمت موتورهای دیزلی OHV سوق داده است.

ژنراتور alternator

ژنراتور، دینام یا آلترناتور به عنوان یکی دیگر از اجزای اصلی دیزل ژنراتور وظیفه تولید انرژی الکتریکی از انرژی مکانیکی را  بر عهده دارد.

الترناتور دیزل ژنراتور داری بخش های زیر می باشد:

  • روتور: روتور به صورت مستقیم به شفت متصل است و با چرخش خود یک میدان مغناطیسی دوار تولید می کند
  • استاتور: استاتور بخش ثابت و داخل غلاف است که مجموعه ای از هادی الکتریکی در سیم پیچ، روی یک هسته آنی می باشد.
  • شفت: شفت به عنوان واسط بین میل لنگ و روتور عمل می کند و باعث اتصال این دو بخش می شود.
  • یاتاقان
  • شاسی

دینام

دینام قسمتی از ژنراتور می‌باشد که سبب تولید خروجی الکتریکی از طریق وردوی مکانیکی که موتور تامین کرده است، می‌پردازد.
دینام که به نام ژنراتور نیز شناخته می‌شود، بخشی از ژنراتور است که خروجی الکتریکی را از ورودی مکانیکی تامین شده توسط موتور تولید می‌کند. این شامل مجموعه‌ای از قطعات ثابت و متحرک بوده که در یک محفظه محصور شده اند. اجزاء با هم کار می‌کنند تا حرکت نسبی بین میدان مغناطیسی و الکتریکی ایجاد کنند که به نوبه خود الکتریسیته تولید می‌کند. اجزای دینام عبارت‌اند از:

استاتور

این جزء ثابت است و شامل مجموعه‌ای از هادی‌های الکتریکی بوده که در سیم پیچ‌هایی روی یک هسته آهنی پیچیده شده‌اند.

روتور یا آرماتور

روتور به تولید نوعی میدان مغناطیسی متحرک در اطراف استاتور پرداخته که سبب اختلاف ولتاژ در بین سیم پیچ‌های آن می‌گردد. این جریان متناوب سبب تولید خروجی ژنراتور می‌گردد.
این جزء متحرک بوده که یک میدان مغناطیسی دوار را به یکی از سه روش زیر تولید می‌کند:

توسط القایی: به عنوان آلترناتورهای بدون جاروبک شناخته شده و معمولاً در ژنراتورهای بزرگ استفاده می‌شوند.

توسط آهنرباهای دائمی: این مورد در واحدهای دینام کوچک رایج است.

با استفاده از یک محرک: یک محرک منبع کوچکی از جریان مستقیم (DC) است که از طریق مجموعه‌ای از حلقه‌های لغزشی و برس‌ها به روتور انرژی می‌دهد.

فرآیند تولید برق در الترناتور بدین شکل است که انرژی مکانیکی از طریق میل لنگ به شفت منتقل می شود و شفت به عنوان واسط باعث چرخش روتور می شود. با چرخیدن روتور یک میدان مغناطیسی در حال حرکت بر روی استاتور تولید می شود که موجب اختلاف ولتاژ بین سیم پیچ های استاتور و در نتیجه تولید جریان متناوب در خروجی دیزل ژنراتور می شود.

یکی دیگر از مباحث بسیار مهم در انتخاب ژنراتور سیستم تحریک آن می باشد که می تواند تاثیر زیادی روی عملکرد دایم دیزل ژنراتور داشته باشد.

ژنراتور های به لحاظ ارتباط سیم پیچ تحریک بهه برد کنترل ولتاژ به دو دسته

  • ژنراتورهای ذغالی: در این ژنراتورها رینگ های در اطراف روتور قرار دارد که ولتاژ تحریک از طریق ذغال به سیم پیچ تحریک خواهد رسید.
  • ژنراتورهای اکسایتری: در این ژنراتورها  انتهای ژنراتور همانند یک ترانسفورماتور به صورت القایی ولتاژ بر روی رتور القا می شود و از این رو برد کنترل ولتاژ به سیم پیچ اولیه تحریک در استاتور وصل و به صورت القایی ولتاژ در رتور القا می شود.

ژنراتور های اکسایتری معماری جدید تری نسبت به ژنراتورهای زغالی دارد از این کارشناسان آبادیزل با بیش از 12 سال سابقه در زمینه خرید و فروش و کوپله دیزل ژنراتور به شما توصیه می کنند که به سراغ دیزل ژنراتورهای اکسایتری بروید.

سیستم سوخت Fuel Tank

مخزن و سیستم سوخت در دیزل ژنراتور وظیفه تامین و انتقال سوخت را برعهده دارد. مخزن سوخت در دیزل ژنراتورهای کوچک به طور معمول در کنار پایه شاسی قرار دارد اما برای دیزل ژنراتور های سایز بزرگ تر نیازمند نصب مخرن سوخت خارجی به صورت جداگانه هستید.

رگلاتور ولتاژ (Automatic Voltage Regulator) AVR

رگولاتور ولتاژ یا AVR قطعه الکترونیکی کوچکی است که روی ژنراتور نصب می شود تا بر برق خروجی نظارت کند. برق خروجی ژنراتور با توجه با دور موتور می تواند متفاوت باشد و از طرف نیازمندیم تا بر برق خروجی ژنراتور کنترل داشته و مطابق استاندارد های تعیین شده برق خروجی را تنظیم کنیم از این رو از این قطعه الکترنیکی استفاده می کنیم تا به طور خودکار ولتاژ ترمینال خروجی الکتریکی ژنراتور در پارامتر های از پیش تعیین شده استاندارد حفظ کنیم.

تبدیل ولتاژ AC به جریان DC

تنظیم کننده ولتاژ بخش کوچکی از خروجی ولتاژ AC ژنراتور را می‌گیرد و آن را به جریان DC تبدیل می‌کند. سپس این جریان DC را به مجموعه ای از سیم پیچ‌های ثانویه در استاتور که به عنوان سیم پیچ‌های تحریک کننده معروف هستند، می‌فرستد.

سیم‌پیچ‌های محرک (تبدیل جریان DC به جریان متناوب)

سیم‌پیچ‌های محرک اکنون مشابه سیم‌پیچ‌های استاتور اولیه عمل می‌کنند و جریان متناوب کمی تولید می‌کنند. سیم پیچ‌های تحریک کننده به واحدهایی به نام یکسو کننده های دوار متصل می‌شوند.

یکسو کننده های دوار (تبدیل جریان AC به جریان DC)

این یکسو کننده‌ها جریان AC تولید شده توسط سیم پیچ‌های تحریک کننده را تصحیح می‌کنند و آن را به جریان DC تبدیل می‌کنند. این جریان DC به روتور یا آرمیچر تغذیه شده تا علاوه بر میدان مغناطیسی چرخشی روتور، یک میدان الکترومغناطیسی ایجاد کند.

روتور یا آرمیچر (تبدیل جریان DC به ولتاژ AC روتور)

آرمیچر اکنون ولتاژ AC بزرگتری را در سیم پیچ‌های استاتور القا می‌کند که اکنون ژنراتور به عنوان ولتاژ AC خروجی بزرگ‌تر تولید می‌کند.
این چرخه تا زمانی ادامه می‌یابد که ژنراتور شروع به تولید ولتاژ خروجی معادل ظرفیت عملیاتی کامل خود کند. با افزایش خروجی ژنراتور، تنظیم کننده ولتاژ، جریان DC کمتری تولید می‌کند.
در زمانی که ژنراتور به ظرفیت کامل خود رسید، یعنی تنظیم کننده ولتاژ به حالت تعادل خود رسیده و جریان DC کافی را برای خروجی دستگاه تولید می‌کند و ...

سیستم خنک کننده و اگزوز (Cooling System)

دیزل ژنراتور از احتراق گازوییل برای تولید انرژی مکانیکی استفاده می کند که این انرژی مکانیکی از طریق ژنراتور به انرژی الکتریکی تبدیل می شود از این رو استفاده مداوم از از دیزل ژنراتور باعث افزایش دمای اجزای آن خواهد شد در نتیجه استفاده از یک سیستم خنک کننده قدرتمند که بتواند گرمای حاصل را مهار کند بسیار اهمیت دارد.

بیش از90 درصد دیزل ژنراتورها از سیستم آب خنک برای کاهش دمای ایجاد شده استفاده می کنند و آب در میان سیلندر جریان پیدا می کند و بعد جذب گرمایی ایجاد شده از موتور خارج می شود.

موارد ضروری برای کاهش دمای دیزل ژنراتور

  • سطح مایع خنک کننده به صورت روزانه بررسی شود
  • تمیز کردن سیستم خنک کننده و پمپ بعد از 600 ساعت کارکرد
  • تمیزکردن فیلتر هوای پس از 2400 ساعت کارکرد
  • ایجاد فضای استاندارد برای تهویه دیزل ژنراتور و در دسترس بودن هوای آزاد
  • گازهای تولیدشده توسط دیزل ژنراتور که از اگزوز خارج می شوند باید به نحوی درستی به فضای آزاد منتقل شوند

سیسستم های روان کاری Lubrication systems

دیزل ژنراتور از قطعات و بخش های متحرکی ساخته شده است که برای عدم ایجاد اصطکاک بین قطعات و افزایش طول عمر آن ضروری است که سیستم روانکاوی آن به درستی کار کند از این رو نیازمند است که اپراتور دستگار هر 8 ساعت میزان سطح روغن دستگاه را بررسی کند تا از میزان استاندارد کمتر نباشد و همچنین روغن آن نیز پس از 500 ساعت به صورت مرتب تعویض شود.

شارژر باتری Battery Charger

شارژر باتری دیزل ژنراتور یکی از اجزای تابلو برق دیزل ژنراتور می باشد که وظیفه کنترل و نظارت بر خروجی برق باتری و در صورت لزوم شارژ آن را دارد از این رو بسیار اهمیت دارد که باتری توسط دیزل ژنراتور به طور متناسب با ولتاژ آن شارژ شود.

کنترل پنل Control Panel

کنترل پنل دیزل ژنراتور شامل ابزارهای کنترل و مدیریت دیزل ژنراتور می باشد که اپراتور می تواند از طریق این قسمت کارکرد بخش های مختلف دیزل ژنراتور را مدیریت کند و بر ولتاژ خروجی دیزل ژنراتور نظارت داشته باشد.

شما می توانید از طریق کنترل دیزل ژنراتور

  • خاموش و روشن کردن دیزل ژنراتور: شما می توانید از طریق کنترل پنل دیزل ژنراتور نحوه خاموش و روشن شدن آن را مدیریت و در زمان قطعی برق به طور خودکار ژنراتور را روشن و وارد مدار کنید.
  • کنترل کارکرد موتور: با استفاده از ابزارهای اندازه گیری و سنسورهای دستگاه می توان پارامترهای نظیر فشار روغن، سرعت چرخش موتور، مدت زمان روشن بودن، درجه حرارت مایع خنک کننده و ولتاژ باتری را اندازه گیری کنید.
  • کنترل کارکرد ژنراتور: کنترل پنل جریان خروجی، ولتاژ و فرکانس ژنراتور را اندازه گیری و مدیریت می کند.

شاسی دیزل ژنراتور Diesel generator chassis

در نهایت تمام اجزای دیزل ژنراتور بر روی یک شاسی قرار می گیرد و بر اساس کاربرد آن می تواند به صورت قابل حمل یا ثایت باشد.

انواع دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها بسته به وسعت و میزان مصرف محل مورد استفاده انواع مختلفی دارد. موتور برق برای مصارف کم از جمله منازل، ژنراتور گازسوز و دیزل ژنراتور برای مصارف بیشتر از جمله مجتمع‌های تجاری یا مسکونی بزرگ استفاده می‌شود.

دیزل ژنراتور با توجه به مکان و میزان برقی که تامین می کنند به دو دسته زیر تقسیم می شوند.

  1. دیزل ژنراتور اضطراری(استندبای/Standby):  دیزل ژنراتور اضطراری برای تولید جریان الکتریکی مورد نیاز در زمان قطعی برق مورد استفاده قرار می گیرند و زمانی که جریان برق شهری قطع شود این نوع دیزل ژنراتور وارد مدار می شوند و برق مورد نیاز را تامین می کنند.
  2. دیزل ژنراتورهای دایم کار(پرایم/ Prime): این نوع دیزل ژنراتورها کامل ترین نوع در بین دیزل ژنراتورها به شمار می روند و مناسب استفاده طولانی مدت و دایم می باشند. دیزل ژنراتورهای دایم کار قادر هستند تا با متوسط انرژی و توان مصرفی خود برای مدت زمان بسیار طولانی به کار خود ادامه دهند و برق مورد نیاز شمار ار تامین کنند. دیزل ژنراتورهای دایم کار زمانی که به برق شهری دسترسی ندارید یا به یک منبع دایم تولید انرژی الکتریکی نیازمند هستید مورد استفاده قرارمی گیرند و از مصرف سوخت پایین تر و راندمان بالاتری برخوردار هستند.

نوع دیگر دیزل ژنراتورها چیست؟

این نوع بر اساس توان خروجی به دو دسته تک فاز و سه فاز تقسیم می‌شوند.

خروجی تک فاز برای مناطق مسکونی و خروجی سه فاز برای تاسیسات برقی و استفاده‌های تجاری کاربرد دارد.

انواع دیزل ژنراتور بر اساس نوع سوخت

دیزل ژنراتورها بر اساس نوع سوخت مصرفی تقسیم بندی هم می‌شوند. دیزلی، بنزینی، گازی، دوگانه سوز و…

انواع دیزل ژنراتور بر اساس مولدها آن‌ها

همچنین مولدهای آن‌ها بر اساس مدت زمان به ۴ دسته تقسیم بندی می‌شوند: ۱-مولدهای اضطراری ۲-مولدهای پایه ۳-مولدهای دائم ۴-مولدهای چند منظوره

به طور کلی دیزل ژنراتورها در انواع برندهای گوناگونی در بازار موجود هستند که به راحتی می‌توان آن‌ها را خریداری کرد. بادوین، ولوو، پرکینس، لوول، استامفورد، مکالته از انواع ژنراتورها هستند که در بازار پرفروش بوده و از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

 دیزل ژنراتور پرکینز یکی از بهترین نمونه‌های دیزل ژنراتور است. شرکت تولید کننده آن در تولید شناورهای دریایی، دیزل ژنراتور و وموتورهای دیزلی فعالیت گسترده‌ای داشته است. برای انتخاب آن باید یکی از انواع دیزل‌ها را با توجه به محیط مورد استفاده و نوع کارکرد آن‌ها انتخاب کرد.

کاربرد دیزل ژنراتور

امروزه با گسترش سیستم برق رسانی در دنیا دسترسی به برق سه فاز یا تک فاز برای کاربران به راحتی میسر شده است اما این سیستم هنوز به طور کامل پاسخ گوی تمام نیاز های کاربران نیست و با قطعی سیستم برق رسانی یا خارج شدن از محدوده تحت پوشش آن عملا دسترسی ما به آن قطع می شود و در چنین شرایطی دستگاه های تولید کننده برق وارد عمل می شوند که دیزل ژنراتورها یکی از مناسب ترین انتخاب ها در چنین شرایطی می باشند.

کاربرد دیزل ژنراتور

  • کاربرد دیزل ژنراتور در منازل مسکونی، ساختمان ها و ادرات: قطعی های مکرر برق در واحد های مسکونی، ساختمان ها و ادارات و در نتیجه خاموش شدن دستگاه های برقی می تواند باعث به وجودآمدن دردسری های متعددی شود از این رو یکی از کاربردهای دیزل ژنراتور تامین برق اضطراری ساختمان ها و ادارات می باشد.
  • کاربرد دیزل ژنراتورها در بیمارستان ها و مراکز حساس: تامین برق اضطراری بیمارستان ها و دیتا سنترها از اهمیت ویژه ای برخورد است زیرا در صورت قطعی برق و عدم تامین آن باعث وارد شدن آسیب های جبران ناپذیری می شود از این رو وجود چند دستگاه مولد برق به صورت همزمان برای این مراکز توصیه می شود.
  • کاربرد دیزل ژنراتور در صنعت غذایی: وجود دیزل ژنراتورها در صنایع غذایی به علت تامین برق یخچال ها، فریزها و محفظه های نگهداری مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
  • کاربرد دیزل ژنراتور در صنایع کشاورزی: برق مورد نیاز صنایع کشاورزی به دلیل فاصله از شهر می تواند توسط دیزل ژنراتورها تامین شود و دستگاه های نظیر پمپ های ابیاری، تراکتورها و خرمن کوب ها را به کار بیندازد.
  • کاربرد دیزل ژنراتورها در صنایع معادن: از دیگر کاربردهای دیزل ژنراتورها تامین برق معادن برای استخراج مواد معدنی و منابع طبیعی می باشد.

چه مزایایی در استفاده از دیزل ژنراتورها در مواقع اضطراری وجود دارد؟

در مواقع اضطراری، استفاده از دیزل ژنراتورها برای تأمین برق دارای مزایای مهمی است. در زیر به برخی از این مزایا اشاره می‌کنم:

پایداری و قدرت

 دیزل ژنراتورها در مواقع اضطراری قادر به تأمین برق پایدار هستند. آنها می‌توانند بارهای سنگین را تحمل کنند و در شرایط بحرانی همچنان عملکرد قوی و پایداری داشته باشند.

سوخت

 سوخت دیزل در دسترس و ذخیره‌پذیری آن ساده است. در زمان بحران، می‌توان به راحتی سوخت دیزل را تأمین کرده و برق تولید کرد.

طول عمر باتری

در دیزل ژنراتورها، باتری ها برای راه‌اندازی موتور استفاده می‌شوند. باتری های دیزل ژنراتورها معمولاً عمر طولانی‌تری نسبت به باتری‌های سایر انواع ژنراتورها دارند و در مواقع اضطراری طولانی مدت عملکرد می‌کنند.

قدرت بالا در شروع

دیزل ژنراتورها عموماً دارای قدرت بالایی در شروع و راه‌اندازی هستند. این به معنای توانایی تأمین برق سریع در زمان بحران و شروع سریع آنها است.

پایداری انرژی

 دیزل ژنراتورها قادر به تأمین برق پایدار در طولانی‌ترین مدت زمان بحرانی هستند. زمانی که قطعی برق رخ داده است، دیزل ژنراتورها می‌توانند به طور پیوسته انرژی الکتریکی را تأمین کرده و نیازهای برقی را برآورده کنند.

قابلیت تحمل بارهای ناگهانی

 در شرایط بحرانی، ممکن است بارهای ناگهانی و ناهموار در سیستم برق بروز کنند. دیزل ژنراتورها قادر به تحمل و تأمین بارهای ناگهانی هستند و از این طریق پایداری سیستم برق را حفظ می‌کنند.

خودکارسازی

 بسیاری از دیزل ژنراتورها مجهز به سیستم خودکارسازی هستند. این به معنای راه‌اندازی خودکار ژنراتور در صورت قطعی برق است. بنابراین، بدون نیاز به دخل و تصدر مواقع اضطراری، استفاده از دیزل ژنراتورها برای تأمین برق دارای مزایای مهمی است. در زیر به برخی از این مزایا اشاره می‌کنم:

بهترین برندهای دیزل ژنراتور

امروزه دیزل ژنراتور ها نقش مهمی و کلیدی در صنعت و تکنولوژی دارند. دیزل ژنراتور ها به ما امکان می دهند که در شرایط بی برقی یا نداشتن دسترسی به شبکه برق از آن ها استفاده کنیم. امروزه با افزایش قیمت حامل های انرژی استفاده از دیزل ژنراتور ها خیلی مقرون به صرفه است. دیزل ژنراتور ها کاربرد و انواع مختلفی دارند. که ما در ادامه با چند تا از بهترین برند دیزل ژنراتور آشنا می شویم.

دیزل ژنراتور پرکینز

شرکت پرکینز (Perkins) توسط استنفیلد در سال (1932) در انگلستان تاسیس شد. این شرکت توانسته با تولید انبوه دیزل ژنراتور های مختلف در حوضه صنعت و کشاورزی و فروشگاهی توانسته در بازار سراسر جهان طرفداری زیادی به خود اختصاص دهد. به دلیل مناسب بودن قیمت ژنراتور هایی که تولید می کند یکی از پر فروش ترین برند هایی است که در زمینه های مختلف مانند موتور برق و پمپ و   

.. معروف است. دیزل ژنراتور پرکینز امروزه در بازار ایران سهم چشمگیری دارد.

شرکت پرکینز توانسته با ارائه کیفیت و ضمانت نامه و خدمات پس از فروش معتبر، رضایت مشتریان خود را بدست آورد و تولیدات خود را در رابطه با تولید دیزل ژنراتور پرکینز روز به روز افزایش دهد.

دیزل ژنراتور کامینز

دیزل ژنراتور کامینز (cummins) یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده دیزل ژنراتور های مختلف در جهان است این شرکت در سال 1919 در آمریکا تاسیس شد. کامینز با تولید موتور های سنگین با قدرت بالا در انواع مختلف 18 تا 3 سیلندر یکی برند های معروف و پر طرفدار در سراسر جهان است. این دستگاه ها با راندمان بالا قابلیت کوپله شدن با انواع ژنراتور ها را دارند. همچنین این کمپانی محصولات با کیفیت بالا و مطابق با استاندارد بین المللی (ISO 9001-2015) طراحی کرده است.

دیزل ژنراتور اف جی ویلسون

دیزل ژنراتور اف جی ویلسون (FG Wilson) این کمپانی بیش از 50 سال سابقه در سال (1966) در شهر بلفاست انگلستان تاسیس شد. این شرکت در مدت زمانی کوتاهی به یکی از بزرگترین و معتبرترین کمپانی های کوپله ژنراتور در اروپا تبدیل شود. این کمپانی خود تولید کننده دیزل ژنراتور نمی باشد و به کوپله موتور و ژنراتورهای دیگر شرکت ها از جمله پرکینز و لروی سومر می پردازد. دیزل ژنراتور های اف جی ویلسون با موتور پرکینز کوپله می شود و از ژنراتورهای خود شرکت اف جی ویلسون و در مواردی لروی سومر و Marelli نیز استفاده می شود. توان استندبای این دیزل ژنراتور ها از 11 کاوا شروع می شود و تا (550) کاوا را نیز پشتبانی می کند و از طرفی توان پرایم آن که کمی با توان استندبای متفاوت است از 10 کاوا در کمترین مقدار شروع می شود و تا (500) کاوا را نیز پوشش خواهد داد.

دیزل ژنراتور استریم

دیزل ژنراتور استریم (Stream) یکی از برند های شرکت (Tianjin Elecmotor) است که در سال (1999) تاسیس شد. محصولات این شرکت شامل انواع ژنراتور و پمپ های آب خانگی، صنعتی، لجن کش، کف کش، الکتروموتور ، موتورهای برق ، دستگاه های تصفیه آب خانگی و صنعتی ، اداوات باغبانی و کشاورزی ، و .. می باشد. پمپ های استریم توسط نمایندگی های مجاز در بیش از (20) کشور در سراسر جهان از جمله ایران به فروش می رسند. تمامی محصولات Stream مطابق با استاندارد های بین المللی ساخته می شوند و دارای استاندارد های (ISO9001:2000 ، CE ، GS ، ROHS و CC) می باشند. کیفیت بالا، قیمت ارزان و تنوع محصولات استریم از جمله دلایل محبوبیت آن به شمار می رود. این محصولات پاسخگوی تمامی نیاز های مشتریان در انتقال و سیرکوله آب ، فاضلاب و مایعات مورد استفاده در صنایع می باشند. برای تامین پمپ های Stream و خدمات پس از فروش از جمله تعمیر و تامین قطعات یدکی می توانید با کارشناسان ما در واحد فروش در تماس باشید.

دیزل ژنراتور ولوو پنتا

دیزل ژنراتور ولوو پنتا (Volvo Penta) شرکت ولوو در سال (1924) با مشارکت یکی از مدیران شرکت اس کا اف جهت امر تولید خودرو برای فرانسه و قابل تحمل در دمای پایین و جاده های یخ زده این کشور شد و در ادامه در سال (1999) به تولید خودرو های سبک پرداخت و پس از آن و در حال حاضر شرکت ولوو تولید کننده خودروهای سنگین شامل کامیون و اتوبوس و همچنین موتورهای دیزلی دور ثابت جهت دیزل ژنراتور ولوو است.

دیزل ژنراتور بادوین

دیزل ژنراتور بادوین (Baudouin) که با نام های مختلف دربازار شناخته می شود محصولی از کمپانی فرانسوی-چینی (baudouin) می باشد. که عمده فعالیت این شرکت تولید و پشتیبانی انواع موتور های دیزلی و گازسوز می باشد و فعالیت خود را از سال (1918) در فرانسه شروع کرده است و بیش از یک قرن سابقه درخشان در این حوزه دارد. این کمپانی در سال (2009) توسط کمپانی چینی ویچای (Weichai) خریداری شد و محصولات این شرکت تحت لیسانس کشور فرانسه و با استاندارهای اروپایی و تحت نام بائودین به بازار عرصه شد.

دیزل ژنراتور بنز

دیزل ژنراتور بنز (Benz) با سرمایه گزاری مشترک بین ایران آلمان می باشد.که تحت لیسانس دایملر بنز آلمان است و جزو برترین تولید کننده موتور های دیزل در خاورمیانه هستند. کمپانی بنز ایدم در سال (1348) با سرمایه گزاری های مشترک بین ایران و آلمان به نسبت 30 درصد و 70 درصد برای تولید موتور های دیزلی نیمه سنگین و سبک که در شهرک صنعتی غرب تبریز تاسیس شد و به بهره برداری رسید.

دیزل ژنراتور کاترپیلار

دیزل ژنراتور کاترپیلار (Caterpilar) کاترپیلار یکی از قوی ترین و قابل اطمینان ترین دیزل ژنراتورها را برای بسیاری از برنامه های مختلف تولید می کند. از این رو شما می توانید مطمئن باشید که یک دیزل ژنراتور خاص کاترپیلار را برای هرنوع نیاز برق پیدا می کنید. این ژنراتور با توجه به استانداردهای جهانی برای مصرف سوخت کم و بهره وری بالا طراحی شده است. دیزل ژنراتور کاترپیلار در حالت آماده به کار، نیروی مداوم یا اولیه، قادر به ارائه انرژی و قدرت پاک، مقرون به صرفه و قابل اطمینان، به ویژه در شرایط سخت است.

دیزل ژنراتور لوول

دیزل ژنراتور لوول (Lovol) چین قدرت اول جهانی است و صنعت جهان، بدون چین این روزها هویت و مفهومی نخواهد داشت. چین یک تولیدکننده و درعین‌ حال مصرف‌کننده بزرگ در جهان است. نیاز چین به انرژی الکتریکی به‌ گونه‌ای است که در سال (2017) این کشور به همراه هند و ژاپن سه ‌چهارم برق جهان را تولید کرده است. این حجم از انرژی برق نیاز به تجهیزات تولید برق دارد، جالب آنکه کشور چین یکی از چهار صادرکننده تجهیزات برقی است. یکی از این تجهیزات دیزل ژنراتور است. «دیزل ژنراتور لوول» چین مبنای اروپایی دارد و شرکت «پرکینز انگلستان» تولیدکننده دیزل ژنراتور پرکینز، امتیاز تولید موتورهای خود را به شرکت لوول چین عرضه کرده است. این دیزل ژنراتور با بهره‌گیری از سری موتورهای سری (100G) توانسته است بالاترین توان انتقال انرژی الکتریکی در صنعت را ارائه دهد. فناوری محصولات دیزل این شرکت همانند محصولات پرکنیز بوده و همان توان و قدرت را دارا است. دیزل لوول سالانه بیش از 60 هزار موتور دیزلی تولید می‌کند که این دیزل‌ها با «ژنراتور استامفورد چین» کوپله شده و دیزل ژنراتور لوول تولید می‌شود.

دیزل ژنراتور دویتس

دیزل ژنراتور دویتس (DEUTZ) یکی از مشهورترین و قابل قبول ترین موتورهای جهان و ساخت کشور آلمان است. از جمله خصوصیات  این سری از دیزل ژنراتور ها  قابل اطمینان بودن، دوام و ماندگاری، انعطاف پذیری، صرفه جویی در انرژی، حفاظت از محیط زیست و خدمات پس از فروش بسیار قوی در سراسر جهان است که آن را در دنیا و در صنعت ژنراتور متمایز کرده است.

کانوپی دیزل ژنراتور

یکی از قسمت هایی که در دیزل ژنراتور مورد استفاده قرار می گیرد کانوپی است. این قطعه به عنوان یک اتاقک یا محفظه برای دیزل ژنراتور تعریف می شود. یکی از خصوصیات و ویژگی هایی که این قطعه دارد این است که دارای عایق بندی صوتی بسیار مناسبی است که می توان گفت این عایق بندی صدای دیزل ژنراتور را بسیار کم می‌کند.

این قطعه به عنوان یک اتاقک یا محفظه برای دیزل ژنراتور تعریف می شود. یکی از خصوصیات و ویژگی هایی که این قطعه دارد این است که دارای عایق بندی صوتی بسیار مناسبی است که می توان گفت این عایق بندی صدای دیزل ژنراتور را بسیار کم می‌کند و سر و صداهایی را که در حین کار تولید می‌شود کاهش می‌دهد. به همین دلیل در ساختار دیزل ژنراتور این اتاق را با نام سایلنسر یا حتی صدا خفه کن نیز می شناسند در این مقاله قصد داریم در مورد ویژگی ها و خصوصیات کانوپی و همچنین ضرورت استفاده از آن برای یک دیزل ژنراتور توضیحاتی ارائه کنیم. عملکرد این محفظه به صورتی است که تمامی صدای دیزل ژنراتور را مهار می کند.

در نظر داشته باشید که دیزل ژنراتور ها به عنوان شایع ترین منابع آلودگی صوتی محسوب می شوند و حتی می توانند تاثیرات بسیار بدی و اثرات نامطلوبی بر روی سلامتی انسان از نظر شنوایی بیماریهای اعصاب و روان و حتی افزایش ضربان قلب داشته باشند این موضوع در محیط های درمانی نیز مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است.

می توان گفت شاخص ترین ویژگی کانوپی همین جلوگیری از ورود سر و صدای دیزل ژنراتور به محیط اطراف است زیرا همان طور که اشاره شد اتاقک دیزل ژنراتور یکی از منابع مهم آلودگی صوتی محسوب می شوند اگر این وسیله در یک محیط حساس مانند محیط های درمانی و یا بیمارستان ها مورد استفاده قرار بگیرد کانوپی می‌تواند بهترین عایق در این زمینه باشد.

مزایای دستگاه دیزل ژنراتور

در بالا با دیزل ژنراتور و طرز کار آن آشنا شدیم، اکنون در این بخش به مزایای این دستگاه می‌پردازیم:

  • موتورهای دیزلی در مقایسه با موتورهای بنزینی مصرف سوخت کمتری داشته و در مدت زمان یکسانی مصرف سوخت موتور دیزلی کمتر است.
  • سوخت‌های دیزلی ارزان‌تر از سوخت‌های بنزینی هستند و استفاده از موتورهای دیزلی صرفه اقتصادی دارد.
  • موتورهای دیزلی فاقد کاربراتور هستند و در مقایسه با دیگر موتورها استهلاک کمتری دارند.
  • عمر مفید دیزل ژنراتورها سه برابر موتورهای بنزینی است.

مزایای استفاده از دیزل ژنراتورها

تأمین برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور، از جمله مهمترین کاربردهای این دستگاه ها است. اما باید بدانید که نسل های جدید دیزل ژنراتورها توانسته اند تا مشکلات موجود در نسل های قبلی مانند هزینه های تعمیر، نگهداری و تعویض و یا سروصداهای مزاحم ایجاد شده را از بین ببرند. دیزل ژنراتورهای جدید موجود در بازار بدون صدا بوده و در قیاس با موتورهای گازی که دارای ظرفیت یکسانی با آن ها هستند، هزینه های نگهداری پایین تری دارند.

از دیگر مزایای مهم دیزل ژنراتورها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

هزینه های نگهداری و تعمیر پایین

یکی اصلی ترین مشکلاتی که برای انواع دیزل ژنراتورها به میان می آمد، مشکلات ناشی از خراب شدن و یا معیوب شدن و نیاز به تعویض و یا تعمیر قطعات آن ها بود. امروزه از آن جایی که تأمین برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور توسط قطعات کمتری انجام می شود، دیگر نیازی نیست تا نگران هزینه های سنگین نگهداری آن ها باشید.

طول عمر بالاتر

از جمله مهمترین مزایای دیزل ژنراتورها می توان به دوام بسیار مناسب آن ها اشاره کرد. این دستگاه ها قابلیت کار در محیط های سخت کاری را داشته و بدون مشکل به کار خودشان ادامه می دهند. از سوی دیگر به دلیل آن که در برابر خوردگی، ضربه، فشار کاری، ساییدگی و ... مقاوم بوده، طول عمر بسیار زیادی خواهند داشت.

ذخیره سازی ایمن

دیزل ژنراتورها می توانند برق اضطراری مورد نیاز برای دستگاه های الکتریکی را به کمک سوزاندن سوخت های فسیلی مانند گازوئیل تولید کنند. گازوئیل ها در مقایسه با سایر سوخت های فسیلی دیگر، مانند بنزین، خطر اشتعال پذیری پایین تری داشته و نگهداری و استفاده از آن ها ایمن تر خواهد بود.

توان خروجی

دیزل ژنراتورها در مقایسه با سایر ژنراتورهای موجود در بازار می توانند توان خروجی بالاتری داشته باشند و مدت زمان بیشتری را کار کنند.

سادگی در تأمین سوخت

در صورتی که شما تأمین برق اضطراری توسط دیزل ژنراتورها را تجربه کرده باشید، با مشکل تأمین سوخت مواجه می شوید. باید بدانید که این دستگاه ها قابلیت حمل بسیار مناسبی داشته و می توانید آن ها را با خود برای تأمین سوخت، جا به جا کنید. از سوی دیگر، سوخت مورد استفاده در این دستگاه ها با سوخت موجود در خودروهای سنگین و سبک یکسان بوده و به شما این اجازه را می دهد تا از سوختی یکسان برای آن ها استفاده کنید.

معایب دیزل ژنراتورها

در کنار تمام مزایایی که دیزل ژنراتورها دارند، دارای معایبی نیز هستند که برخی از این معایب عبارت است از:

  • دیزل ژنراتورها دارای خطراتی برای محیط زیست هستند. مصرف ۱ لیتر گازوئیل به طور متوسط ​​۷ کیلوگرم CO2 تولید می کند. در مقایسه با سایر منابع انرژی، دیزل ژنراتورها تأثیر زیادی بر آلودگی دارند. دیزل ژنراتور نه تنها مونوکسید کربن بلکه سایر آلاینده‌های هوا مانند ذرات معلق و اکسیدهای نیتروژن را نیز ایجاد می‌کند.
  • دیزل ژنراتورها همچنین آلودگی صوتی ایجاد می‌کنند.
  • در مقایسه با برخی از منابع انرژی، ممکن است هزینه اولیه بالایی داشته باشند. نیاز اصلی برای یک موتور دیزل تعویض منظم روغن است. ژنراتورهای دیزلی که به خوبی نگهداری می شوند می توانند برای مدت طولانی دوام بیاورند، اما ژنراتورهایی که نگهداری ضعیفی دارند مستعد خرابی هستند.
  • در هوای سرد، راه‌اندازی ژنراتور می تواند مشکل ساز باشد. می توان با استفاده از شمع های تابش و سایر عناصر گرمایشی که موتور از جمله هوای ورودی را گرم کرد و بر آن غلبه کرد. اما این مساله با هزینه اضافی همراه است. علاوه بر این، دیزل ژنراتورها دودهای خطرناکی از اگزوز خود منتشر می‌کنند.
  • دیزل ژنراتورهای (قابل حمل) اغلب برای ذخیره انرژی با باتری‌ها ترکیب می‌شوند که این ترکیب دارای معایب و اشکالاتی است. باتری‌ها برای بسیاری از کاربردها بسیار سنگین هستند، به سرعت تخلیه می‌شوند و زمان شارژ مجدد طولانی دارند. همچنین مشخص شده است که عمر مفید باتری ها کوتاه است و باعث اسیدی شدن هوا می‌شوند. همچنین در تولید باتری‌ها از منابع طبیعی کمیاب مانند کبالت و نیکل استفاده می شود.
  • برای کارکردن بهتر، ژنراتورها به تعمیر و نگهداری منظم و دوره‌ای نیاز دارند.
  • احتمال خرابی سیستم تزریق سوخت و سایر قطعات و در نتیجه عدم اطمینان و هزینه بالای قطعات یدکی بیشتر است. موتورهای دیزلی از قطعات بزرگ و سنگین ساخته می‌شوند که می‌توانند موجب افزایش هزینه تعمیرات شوند.
  • اگرچه دیزل ژنراتور از نظر قیمت ارزان‌تر است، اما هزینه نصب ممکن است زمان بیشتری را صرف کند و هزینه بیشتری نیز داشته باشد.
  • دیزل ژنراتورها بسیار سنگین و حجیم‌تر از آن هستند که متحرک و جمع و جور در نظر گرفته شوند.
  • دیزل ژنراتورها باید همواره خشک نگه داشته شوند و محیط قرارگیری آن‌ها مرطوب نباشد. در غیر این صورت به راحتی خورده می‌شوند.

نگهداری از دیزل ژنراتور

تعمیر و نگهداری یک نکته کلیدی برای هر ژنراتور است. تولیدکنندگان توصیه می‌کنند از یک برنامه تعمیر و نگهداری مشخص پیروی کنید تا ژنراتور شما در اوج کار کند و عملکرد بدون مشکلی داشته باشد. معمولا این اتفاق پس از مدت زمان مشخصی از ساعت سرویس دهی رخ می‌دهد. هر زمانی که متوجه شدید ژنراتور شما آن‌طور که باید کارآمد نیست، باید تعمیر و نگهداری را انجام دهید.

همچنین بهتر است که هر زمان که یک رویداد آب و هوایی مهم وجود دارد، تعمیر و نگهداری انجام شود. به عنوان مثال، پس از گرد و غبار یا طوفان باران. قرار گرفتن در معرض گرد و غبار و سایر آلاینده‌های موجود در هوا می تواند عملکرد ژنراتور شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و باعث مسدود شدن فیلترها شود و باعث شود ژنراتور برای انجام همان کار سخت‌تر کار کنند.

در حالی که نیازهای تعمیر و نگهداری برای ژنراتورهای دیزلی کم است، اما این ژنراتورها برخی از وظایف را به صورت دوره‌ای نیاز دارند که شامل موارد زیر می‌شود:

  • بازرسی کلی از تمام اجزا
  • تخلیه و تعویض مایع خنک کننده، روغن و سوخت
  • تمیز کردن یا تعویض فیلترها
  • تست باتری ژنراتور
  • روشن کردن موتور برای تست عملکرد

در صورتی که به مسائل تعمیر و نگهداری این وسیله اهمیت دهید و به تعمیرات لازم آن رسیدگی کنید، ژنراتور شما برای سال‌های آینده بدون مشکل کار خواهد کرد. توصیه می‌کنیم از قبل یک برنامه نگهداری پیشگیرانه تنظیم کنید. این تضمین می‌کند که ژنراتور شما با حداکثر بازده کار کند. به شما توصیه می‌کنیم که حتما گزارشی از این سرویس‌ها و بازرسی‌های دوره‌ای داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید به آن مراجعه کنید.

علت محبوبیت دیزل ژنراتور ها نسبت به ژنراتور های گاز 

بعد از مطالعه عناوین بالا در مورد دیزل ژنراتور و طرز کار آن احتمالا بتوانید جواب سوال را بدهید ولی با این حال خدمت شما عزیزان توضیح می‌دهیم.

در انتخاب ژنراتورها عوامل متعددی نظیر تامین سوخت و ذخیره آن، شرایط کار و تامین بار و… تاثیر دارند. یکی از دلایل انتخاب بیشتر ژنراتورهای دیزل تعداد بیشتر تامین کننده‌های قطعات آن، عدم نیاز به دانش و تجربه زیاد و همچنین حمل و نقل و راه اندازی ساده‌تر آن است.

در حالت کلی دیزل ژنراتورها به علت مواد خاصی که از آن ساخته می‌شوند و ساده تر بودن فرایند ساخت و همچنین ساده تر بودن و کند کار بودن قطعاتشان، کمتر دچار خستگی می شوند. در نتیجه به محض ایجاد خستگی عمر آنان تمام می‌شود. در صورتی که در ژنراتورهای گازی هزینه اولیه تهیه بسیار بیشتر بوده و تنها مزیت آن‌ها از نظر اقتصادی برای مصرف کننده، تامین آسان تر سوخت آن است.

مزایای دیزل ژنراتور ها نسبت به ژنراتور بنزینی

موتور برق‌های دیزلی نسبت به موتور برق های بنزینی مزایایی دارند. البته مزایای این موتور برق‌ها به معنی آن نیست که در هر شرایطی بهتر از ژنراتورهای بنزینی است، بلکه متناسب با نیازها و امکانات شما، هر یک از این موتور برق‌ها ویژگی‌هایی دارند. برخی از مزایای دیزل ژنراتور عبارت است از:

  • موتورهای دیزلی نسبت به موتور برق‌های بنزینی مصرف سوخت کمتری دارند. این بدان معناست که هنگام کار کردن با ظرفیت یکسان، زمان کار برای دیزل ژنراتور طولانی تر است. برخی از موتورهای دیزلی نصف مدل بنزینی مصرف دارند.
  • سوخت دیزل ارزان‌تر از بنزین است و کارکرد آنها ارزان‌تر است.
  • موتورهای دیزلی نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند. این تا حدی به دلیل نداشتن شمع یا کاربراتور است و بدان معناست که نیازی به تعویض شمع یا بازسازی کاربراتور نیست.
  • از نظر طول عمر، یک موتور دیزلی عمر طولانی‌تری دارد. در مقایسه با یک موتور بنزینی معمولی، یک موتور دیزلی می تواند تا ۳ برابر بیشتر دوام بیاورد.
  • سوخت دیزل در مقایسه با بنزین ایمن‌تر و با خطر اشتعال کمتر است.

نمایندگی دیزل ژنراتور در ایران

شرکت آبادیزل افتخار دارد به‌عنوان نماینده فروش ژنراتور و واردات این ژنراتور را با برگ سبز گمرکی و تائیدیه شرکت تولیدکننده به طور خاص برای مشتریان خود انجام دهد. آبادیزل ضمانت می‌کند حمل‌و‌نقل دیزل ژنراتور کامینز صحیح و اصولی انجام شود و پس از نصب دستگاه کار خود را به اتمام برساند.

دیزل ژنراتور یا یک سال گارانتی و کارکرد برای دستگاه ضمانت می شود و کوپله و شاسی آبادیزل نیز به مدت 2 سال گارانتی خواهد شد تا به مشتریان عزیز از جانب کیفیت و اصالت دستگاه و لوازم جانبی آن اطمینان کامل داده شود.

چه مزایایی در استفاده از دیزل ژنراتورها وجود دارد؟

استفاده از دیزل ژنراتورها در مقایسه با سایر انواع ژنراتورها، مزایای زیادی دارد. در زیر به برخی از این مزایا اشاره می‌کنم:

کارایی بالا 

دیزل ژنراتورها عملکردی با کارایی بالا دارند و در تولید برق بهره وری بالایی دارند. موتورهای دیزل از راندمان بالا و نسبت سوخت به هوا مناسبی برخوردارند.

قدرت و استحکام

موتورهای دیزل قدرت بالا و قدرتی پایدار را ارائه می‌دهند. آنها قادر به تأمین بارهای سنگین و نیازمندی‌های برقی بزرگ هستند.

پخش گسترده

 دیزل ژنراتورها در سراسر جهان پخش و استفاده می‌شوند. سوخت دیزل به راحتی در دسترس است و تأمین سوخت برای این ژنراتورها آسان است.

پایداری

 موتورهای دیزل برای مدت طولانی به طور پیوسته و با پایداری بالا کار می‌کنند. آنها برای مدت زمان طولانی می‌توانند به طور مداوم برق تولید کنند.

صرفه‌جویی در سوخت

دیزل ژنراتورها معمولاً صرفه‌جویی در مصرف سوخت دارند. سوخت دیزل به طور کلی ارزانتر از سوخت‌های دیگر مانند بنزین است.

عمر طولانی

موتورهای دیزل معمولاً دارای عمر طولانی هستند و نیاز به تعمیرات و نگهداری کمتری دارند. این موجب کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری می‌شود.

مقاوم در برابر بارهای سنگین

 دیزل ژنراتورها توانایی تحمل بارهای سنگین و شرایط سخت را دارند. آنها می‌توانند در محیط‌های صنعتی و ساختمانی سخت عمل کنند.

امکان استفاده در مواقع اضطراری

 دیزل ژنراتورها برای تأمین برق در مواقع اضطراری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند. زمانی که قطعی برق رخ داده و نیاز به تأمین برق پایدار و پشتیبانی وجود دارد، دیزل ژنراتورها عملکرد عالی را ارائه می‌دهند.

به طور کلی، دیزل ژنراتورها به عنوان یک راه حل قویو مطمئن برای تأمین برق در برخی از مکان‌ها و برنامه‌ها ارزشمند هستند. با این حال، در برخی موارد، ممکن است نیاز به توجه به نویز و آلودگی هوا ناشی از احتراق دیزل و نیز نیاز به فضای بزرگ‌تر برای نصب آنها وجود داشته باشد. همچنین، هزینه نگهداری و تعمیرات دیزل ژنراتورها نیز ممکن است بالاتر از برخی سایر انواع ژنراتورها باشد. بنابراین، در انتخاب دیزل ژنراتور باید نیازها و شرایط خاص خود را مورد بررسی قرار داد.

راهنمای خرید دیزل ژنراتور

انتخاب و خرید دیزل ژنراتور نو و مناسب که پاسخ گوی نیازهایتان باشد و برق مورد نیاز شما را تامین کند یکی از چالش هایی است که اکثر کسانی که تصمیم به خرید دیزل ژنراتور دارند با آن مواجه می شوند و از آنجایی که انتخاب دیزل ژنراتور مناسب به عواملی مختلفی بستگی دارد این فرآیند را سخت تر نیز می کند.

انتخاب دیزل ژنراتور با توان ضعیف تر می تواند پاسخ گویی برق مورد نیاز دستگاه هایتان نباشد و از طرفی خرید دیزل ژنراتور با توان قوی تر از میزان لازم می تواند باعث هدر رفت هزینه و اسهلاک قطعات در طولانی مدت شود. از این رو در ادامه این مطلب به بررسی مهم ترین فاکتورهایی که باید در هنگام خرید دیزل ژنراتور به آن توجه ویژه داشته باشید می پردازیم.

  • بارالکتریکی مصرفی دیزل ژنراتور: بار الکتریکی مصرفی دیزل ژنراتور مورد نیازتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نیاز است که بار مصرفی تمام دستگاه های برقی که دیزل ژنراتور قرار است برق آنها را تامین کند محاسبه کنید.

برای این منظور لازم است تا لیستی از دستگاه های مصرف کننده تهیه کنید و به دو دسته سه فاز و تک فاز تقسیم کنید وهرکدام را به صورت جداگانه محاسبه کنید . مطابق با عدد به دست آمده اقدام به تهیه دیزل ژنراتور نمایید.

  • انتخاب ژنراتور: دیزل ژنراتورها برای پوشش نیازهای مختلفی طراحی می شوند که می تواند برای تامین برق اضطراری باشد و در صورت قطعی برق وارد مدار شود یا برای تامین برق به صورت دایم مورد استفاده قرار گیرد از این رو الزامی است که باتوجه به نیاز دایم یا اضطراری به سراغ انتخاب دیزل ژنراتور بروید.
  • شرایط آب و هوایی و ارتفاع از سطح دریا: توان اعلام شده در کاتالوگ دیزل ژنراتوربه طور پیش فرض در شرایط استاندار محاسبه و اعلام می شود(25 درجه سانتی گراد و هم تراز با سطح دریا)  و به ازای هر 1000 متر افزایش ارتفاع امکان کاهش توان دیزل ژنراتور بین 5 الی 15 درصد وجود دارد.
  • خدمات پس از فروش گارانتی معتبر: گارانتی معتبر موتور و ژنراتور، خدمات پس از فروش دستگاه، دسترسی و تامین قطعات دستگاه و تعمیر پذیری بالای دیزل ژنراتور به دلیل قیمت بالای محصول و مولد جریان برق از همیت ویژه ای برخوردار است از این رو انتخاب موتور و ژنراتور از برندهای معتبر و قابل اطمینان بسیار مهم است.

قیمت دیزل ژنراتور در فروشگاه آبادیزل

 هنگام خرید دیزل ژنراتور نو یا صفر به نوع موتور ژنراتور و برند آن نیز توجه کنید، چرا که این دو عامل تعیین کننده قیمت دیزل ژنراتور است اما در نظر داشته باشید قیمت ژنراتور برق دیزلی با توجه به نوسانات بازار متغیر است و نمی توان برای این محصول قیمت مشخصی را در نظر گرفت.

 آبادیزل یکی از معتبرترین فروشگاهی است که شما می توانید با اطمینان خاطر اقدام به خرید ژنراتور برق دیزلی نمایید. آبادیزل با سابقه طولانی در تأمین قطعات دیزل ژنراتور و انجام مشاوره‌های تخصصی جهت خرید ژنراتور دیزلی اطمینان‌بخشی را برای شما ایجاد خواهد کرد.

برای آگاهی از  قیمت دیزل ژنراتور دست دوم دیزل ژنراتور کوچک لیست قیمت دیزل ژنراتور پرکینز نمایندگی پرکینز

موتور پرکینز انگلیسی قیمت دیزل ژنراتور خانگی لیست قیمت ژنراتور و ...

آبادیزل آماده اعزام کارشناس جهت مشاوره قبل از خرید و فروش دیزل ژنراتور نو برای شرکت‌ها و صنایع است. انبار بزرگ شرکت و تأمین قطعات یدکی در همه زمان سبب خواهد شد تا شما همیشه با آبادیزل بدرخشید. برای بهره مندی از خدمات مشاوره رایگان هنگام خرید ژنراتور برق دیزلی و آگاهی از قیمت ژنراتور برق دیزلی با ما تماس بگیرید.

خرید دیزل ژنراتور از آبادیزل

آبادیزل نمایندگی فروش اکثر برند های دیزل ژنراتور مانند ولووپنتا، استریم، تلک، بادوین، پرکینز، کامینز، موتورسازان، کاترپیلار، بنز، اسکانیا، ایوکو، کوهلر، لیستر، پراماک و ... در تهران بوده و شهر های دیگر مانند اصفهان، مشهد، تبریز و .. را پوشش می‌دهد.
دیزل ژنراتور نو یا صفر توسط باربری به تمام نقاط ایران در کمترین زمان ممکن ارسال خواهد شد و برای مشتریانی عزیزی که قصد خرید دیزل ژنراتور را به صورت حضوری دارند ما این امکان را فراهم کرده ایم تا شما بتوانید به صورت حضوری از ما خرید کنید و پس از تست کامل دستگاه، آن را تحویل بگیرید.
شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید دیزل ژنراتور نو یا خرید دیزل ژنراتور صفر یا خشک متناسب کسب و کارتان مشاوره فنی خواهد داد.
برای خرید انواع دیزل ژنراتور و مشاهده قیمت دیزل ژنراتور به فروشگاه آبادیزل مراجعه نمایید.

شماره های تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ – ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸۴

faq

هنگام خرید موتور برق دیزلی به نوع موتور ژنراتور و برند آن نیز توجه کنید، چرا که این دو عامل تعیین کننده قیمت دیزل ژنراتور است اما در نظر داشته باشید قیمت ژنراتور برق دیزلی با توجه به نوسانات بازار متغیر است و نمی توان برای این محصول قیمت مشخصی را در نظر گرفت.

 آبادیزل یکی از معتبرترین فروشگاهی است که شما می توانید با اطمینان خاطر اقدام به خرید ژنراتور برق دیزلی نمایید. آبادیزل با سابقه طولانی در تأمین قطعات دیزل ژنراتور و انجام مشاوره‌های تخصصی جهت خرید ژنراتور دیزلی اطمینان‌بخشی را برای شما ایجاد خواهد کرد.

آبادیزل آماده اعزام کارشناس جهت مشاوره قبل از خرید و فروش دیزل ژنراتور برای شرکت‌ها و صنایع است. انبار بزرگ شرکت و تأمین قطعات یدکی در همه زمان سبب خواهد شد تا شما همیشه با آبادیزل بدرخشید. برای بهره مندی از خدمات مشاوره رایگان هنگام خرید ژنراتور برق دیزلی و آگاهی از قیمت ژنراتور برق دیزلی با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ – ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸۴

انتخاب و خرید دیزل ژنراتورمناسب که پاسخ گوی نیازهایتان باشد و برق مورد نیاز شما را تامین کند یکی از چالش هایی است که اکثر کسانی که تصمیم به خرید دیزل ژنراتور دارند با آن مواجه می شوند و از آنجایی که انتخاب دیزل ژنراتور مناسب به عواملی مختلفی بستگی دارد این فرآیند را سخت تر نیز می کند.

انتخاب دیزل ژنراتور با توان ضعیف تر می تواند پاسخ گویی برق مورد نیاز دستگاه هایتان نباشد و از طرفی خرید دیزل ژنراتور با توان قوی تر از میزان لازم می تواند باعث هدر رفت هزینه و اسهلاک قطعات در طولانی مدت شود. از این رو در ادامه این مطلب به بررسی مهم ترین فاکتورهایی که باید در هنگام خرید دیزل ژنراتور به آن توجه ویژه داشته باشید می پردازیم.

  • بارالکتریکی مصرفی دیزل ژنراتور: بار الکتریکی مصرفی دیزل ژنراتور مورد نیازتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نیاز است که بار مصرفی تمام دستگاه های برقی که دیزل ژنراتور قرار است برق آنها را تامین کند محاسبه کنید.

برای این منظور لازم است تا لیستی از دستگاه های مصرف کننده تهیه کنید و به دو دسته سه فاز و تک فاز تقسیم کنید وهرکدام را به صورت جداگانه محاسبه کنید . مطابق با عدد به دست آمده اقدام به تهیه دیزل ژنراتور نمایید.

  • انتخاب ژنراتور: دیزل ژنراتورها برای پوشش نیازهای مختلفی طراحی می شوند که می تواند برای تامین برق اضطراری باشد و در صورت قطعی برق وارد مدار شود یا برای تامین برق به صورت دایم مورد استفاده قرار گیرد از این رو الزامی است که باتوجه به نیاز دایم یا اضطراری به سراغ انتخاب دیزل ژنراتور بروید.
  • شرایط آب و هوایی و ارتفاع از سطح دریا: توان اعلام شده در کاتالوگ دیزل ژنراتوربه طور پیش فرض در شرایط استاندار محاسبه و اعلام می شود(25 درجه سانتی گراد و هم تراز با سطح دریا)  و به ازای هر 1000 متر افزایش ارتفاع امکان کاهش توان دیزل ژنراتور بین 5 الی 15 درصد وجود دارد.
  • خدمات پس از فروش گارانتی معتبر: گارانتی معتبر موتور و ژنراتور، خدمات پس از فروش دستگاه، دسترسی و تامین قطعات دستگاه و تعمیر پذیری بالای دیزل ژنراتور به دلیل قیمت بالای محصول و مولد جریان برق از همیت ویژه ای برخوردار است از این رو انتخاب موتور و ژنراتور از برندهای معتبر و قابل اطمینان بسیار مهم است.

شرکت آبادیزل افتخار دارد به‌عنوان نماینده فروش ژنراتور و واردات این ژنراتور را با برگ سبز گمرکی و تائیدیه شرکت تولیدکننده به طور خاص برای مشتریان خود انجام دهد. آبادیزل ضمانت می‌کند حمل‌و‌نقل دیزل ژنراتور کامینز صحیح و اصولی انجام شود و پس از نصب دستگاه کار خود را به اتمام برساند.

دیزل ژنراتور یا یک سال گارانتی و کارکرد برای دستگاه ضمانت می شود و کوپله و شاسی آبادیزل نیز به مدت 2 سال گارانتی خواهد شد تا به مشتریان عزیز از جانب کیفیت و اصالت دستگاه و لوازم جانبی آن اطمینان کامل داده شود.

قیمت دیزل ژنراتور 30 کاوا : 110.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 50 کاوا : 135.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 70 کاوا : 175.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 100 کاوا : 260.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 150 کاوا : 300.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 200 کاوا : 535.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 250 کاوا : 580.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 300 کاوا : 640.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 400 کاوا : 970.000.000 تومان

قیمت دیزل ژنراتور 500 کاوا : 1.180.000.000 تومان

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
حمید رستگاری
ارسال شده در : شنبه 04 آذر 1402

سلام دیزل ژنراتور ارزان قیمت میخوام، کدام برندها را پیشنهاد میکنید؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 04 آذر 1402

سلام خدمت شما دیزل ژنراتور های ارزان قیمت عبارتند از : تلک، استریم، موتور سازان، بادوین و جی اف از قیمت های مناسبی برخوردار هستند.

سهرابی
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

با عرض سلام و خسته نباشید. نسبت ضد یخ و آب برای ژنراتور دیزلی پرکینز مدل 401246TWG2A که در جزیره کیش در دمای 25 تا 45 درجه سانتی گراد قرار دارد بهتر است چه نوع ضد یخی استفاده شود؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

با سلام.ضد یخ را باید به نسبت مساوی پنجاه،پنجاه در آب مقطر حل کنید.

حمید جهانی
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

سلام جناب مهندس یک عدد ژنراتور 12 کیلووات لازم دارم.لطفا راهنمایی کنید.

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

سلام خدمت شما جهت راهنمایی برای خرید مناسب محصول مورد نظر با شماره تماس های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید. با تشکر

اشکانیان
ارسال شده در : شنبه 27 آبان 1402

سلام دیزل ژنراتور ۱۰۰ کاوا بهترین برندهای با این توان رو بهم معرفی میکنیم که کیفیت بالایی داشته باشه؟ تشکر

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام بهترین برندهای دیزل ژنراتور 100 کاوا عبارت است از: ولووپنتا، موتورسازان، استریم، تلک، بادوین، پرکینز انگلیس و... برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دیزل ژنراتور 100 کاوا مراجعه نمایید.

آذر خرمدره
ارسال شده در : چهارشنبه 24 آبان 1402

با عرض سلام، برای مصرف کننده حدود 160 آمپر چه ژنراتوری را پیشنهاد میکنید؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام پیشنهاد مجموعه آبادیزل ژنراتور 110 الی 120 کاوا میباشد. جهت خرید به منوی مربوطه در سایت مراجعه نمایید.

محمد مهدی حسنی
ارسال شده در : چهارشنبه 24 آبان 1402

سلام برای یک کارگاه صنعتی کوچک که مجموع مصرف در حدود 30 کیلووات است چه دیزل ژنراتوری و با چه میزان توانی (کاوا) پیشنهاد می کنید؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : چهارشنبه 24 آبان 1402

سلام دیزل ژنراتور 40 کاوا برای شما مناسب می باشد.

احمد رادمنش
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

سلام میشه منو راهنمایی کنید بابت تسویه خرید دیزل ژنراتور که باید چجوری هزینه محصول را پرداخت کنم؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

سلام لطف کنید با شماره تماس های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی های لازم را خدمت تون بیان کنند. باتشکر

عبدلی
ارسال شده در : یکشنبه 21 آبان 1402

قیمت دیزل ژنراتور دست دوم کامینز حدود 100 کاوا چقدره؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 22 آبان 1402

با سلام. مجموعه آبادیزل فروش محصولات دست دوم ندارد جهت خرید محصولات نو و آکبند با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید.

نجفی
ارسال شده در : یکشنبه 21 آبان 1402

سلام قیمت دیزل ژنراتور برق سه فاز بادوین موجود دارین قیمتش چقدره؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 22 آبان 1402

با سلام. با سلام. جهت خرید محصولات نو و آکبند با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید.

محمدامین موسی پور
ارسال شده در : یکشنبه 07 آبان 1402

سلام دیزل ژنراتور دست دوم دارید؟ مدل های موجودتون رو اعلام کنید.

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : یکشنبه 07 آبان 1402

سلام مجموعه آبادیزل تمام محصولاتش به صورت آکبند میباشد، و در برند های ولوو ، کامینز، پرکینز، موتورسازان، تلک، استریم،بادوین و.... دیزل ژنراتور عرضه میکند. شما میتوانید با قیمت دیزل ژنراتور دست دوم دیزل ژنراتور نو بخرید. در صورت تاکید در خرید دیزل ژنراتور دست دوم با شماره تماس های درج در سایت تماس حاصل فرمایید.

اصغر رب علی
ارسال شده در : شنبه 07 مرداد 1402

ممنون از سایت خوبتون

عباس محمودی فر
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 13 تیر 1402

با عرض سلام خسته نباشید خدمت شرکت آبادیزل درمورد ژنراتور های گازسوز سوال داشتم اونم اینکه برای ماینیگ ژنراتوری که گازی باشه و بالاترین میزان برق رو تولید کنه کدون ژنراتور هست و اینکه چه قیمت و چه میزان سوخت مصرف میکنه

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 14 شهریور 1402

سلام. بی زحمت با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید

اکبری
ارسال شده در : جمعه 26 خرداد 1402

سلام دیزل ژنراتور ارزان قیمت با توان بالا برای مرغ داری کدوم مدل را پیشنهاد میکنید

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 14 شهریور 1402

سلام. میتوانید از برند استریم-تلک استفاده کنید. برای سفارش خرید و کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره رایگان با شماره های درج شده روی سایت تماس بگیرید.