راهنمای خرید تیلر یا کلتیواتور کشاورزی در صنعت کشاورزی ابزارآلات مختلفی وجود دارد که به کمک کشاورزان و این صنعت می آید که بسیار به انجام کار آنها سرعت میبخشد که یکی از این ابزارآلات مهم، تیلر کشاورزی است.
در این مقاله قصد داریم به معرفی این دستگاه بپردازیم و همچنین شما را در انتخاب و خرید بهترین نوع محصول که متناسب با کسب و کارتان باشد را راهنمایی کنیم پس با آبادیزل همراه باشید:
در ادامه خواهید دید:
معرفی برترین برندهای کلتیواتور موجود در بازار ایران
کاربرد و مزایای استفاده از کلتیواتورها
شیوه عملکرد انواع کلتیواتور از نظر سوخت
در مقاله راهنمای خرید تیلر کشاورزی به این میپردازیم که قبل از روشن کردن دستگاه از آزاد بودن اهرم دنده و اهرم شفت PTO اطمینان داشته باشید.اهرم خاموشکن را فشار داده و بعد کلاچ درگیر نمایید.و همچنین قبل از شروع به کار با دستگاه، سطح روغن و مخزن کارتر را پر کنید.
روش کار با موتور بنزینی تیلر
قبل از روشن کردن دستگاه در صورت سرد بودن موتور آن ،ساسات آن را ببندید و پس از روشن شدن موتور بعد از گذشت چند ثانیه ،ساسات را به شکل اولیه خود بازگردانید.در صورتی که موتور گرم بود ،ساسات را به حالت باز قرار دهید. سپس اهرم گاز را تا نیمهباز کنید. بعد طناب هندل را کشیده تا موتور روشن شود. درآخر گاز را کم کنید.
روش کار با موتور دیزلی تیلر
ابتدا اهرم گاز را تا 3/4 باز کنید. سپس اهرم خلاص را فشار دهید. و بعد از خلاص کردن طناب هندل را بکشید تا موتور روشن شود. سپس اهرم کلاچ را بگیرید و اهرم خفه کن را بهآرامی رها کنید. توجه داشته باشید که در صورت رهاکردن کامل اهرم خفه کن، موتور دستگاه خاموش میشود.
ادوات و متعلقات دستگاه تیلر
در مقاله راهنمای خرید تیلر کشاورزی به این می پردازیم که این کالا یک ماشین کاربردی و بسیار کارآمد است و در جاهایی که امکان حضور تراکتور وجود ندارد بهترین وسیله در باغات و زمین های زراعی، کشاورزی است.این دستگاه می تواند با استفاده از کوپلینگ و گاردون به وسایلی چون پمپ آب ، پمپ سمپاش، شاسی کولتیواتور، چاله کن و نهر کن ، دروگر، روتیواتور و شخم زن و تریلر و … متصل شود
با توجه به همین موضوع عمدتا این دستگاه که کاربردهای فراوانی دارد در کنار این دستگاه میتوان یک سری از ابزارآلات که کمک برای بسترسازی مزارع برای کاشت و برداشت میکند، میتوان به دستگاه اضافه کرد و برروی آن نصب کرد که از جمله این ابزار آلات و متعلقاتی که برروی دستگاه نصب میشوند عبارت اند از:
- روتیواتور ( کلوخ شکن )
- دروگر الحاقی تیلر
- علفتراش دیسکی
- نهرکن
- خیش ( گاو آهن )
- نفربر
- تریلر
نکات مهم در خرید و انتخاب تیلر کشاورزی
معمولا دو دنده هستند که دنده سبک آن برای سرعت های بالا و دنده سنگین آن برای سرعت های پایین و کم مورد استفاده قرار میگیرد که اکثراً در مزارع و باغات از آنها استفاده می شود. در دسته بندی دیگر این دستگاه میتوان آن را بر اساس کلاچ مدنظر قرار داد که در دو نوع کلاچ اصلی و فرعی تقسیم بندی می شوند. همچنین نوع چرخ ها که قطعا در زمان انتخاب باید بر اساس نوع کاری که با دستگاه انجام می شود، در نظر گرفته شود و دقت کافی در خرید آن باتوجه به نوع کاری که با آن انجام میدهید، انتخاب کنید. همچنین نوع اتصال آنها برای متصل شدن به سایر ادوات و قدرت و توان موتور آن(که معمولا بین 5 تا 12 اسب بخار) از دیگر موارد قابل توجه است. نوع سوخت مصرفی در تیلر از دیگر موارد فنی دستگاه است که باید در نظر گرفته شود. همچنین نوع روشن شدن دستگاه نیز در انتخاب خیلی مهم و تاثیرگذار میباشد. این کالاها از نظر استارت و روشن شدن به دو صورت هندلی و استارتی روشن می شوند.
از مشخصه های اصلی این محصول می توان به موتور، گیربکس و چرخ ها اشاره کرد. برخی از ویژگی های مهم در خرید تیلر کشاورزی که نقش بسیار مهم و قابل توجهی دارد به شکل زیر است:
موتور
این دستگاه با توجه به توانایی موتور به شکل زیر تقسیم بندی می شوند:
- ۵ تا ۶ اسب بخار
- ۷ اسب بخار
- ۹ تا ۱۰ اسب بخار
- ۱۲ اسب بخار
گیربکس
باتوجه به نوع گیربکس و دنده این دستگاه به این شکل دسته بندی می شوند:
- یک دنده
- دو دنده ( یک دنده جلو ، یک دنده عقب )
- ۳ دنده ( دو دنده جلو ، یک دنده عقب )
- چهار دنده ( دو دنده جلو ، یک دنده عقب )
- شش دنده ( سه دنده جلو ، سه دنده عقب )
- هفت دنده ( چهار دنده جلو ، سه دنده عقب )
- بیشتر تیلرهای موجود در بازار به صورت ۳ دنده است.
چرخ ها
این دستگاه با توجه به نوع چرخ ها معمولا با چرخ های زیر تولید می شوند:
- ۴۰۰ در ۸
- ۴۰۰ در ۱۰
- ۵۰۰ در ۱۰
- ۵۰۰ در ۱۲
معرفی برترین برندهای تیلر موجود در بازار ایران
شرکت های ایرانی مختلفی با هدف توسعه کشور و پیشرفت صنعت کشاورزی و رفاه حال کشاورزان اقدام به عرضه ی بهترین تیلرهای مزارع از معتبرترین برندهای جهانی کرده اند.
برخی از این برترین برندهای این دستگاه را برایتان فراهم کردیم تا با برخی از این برندها آشنا شوید، که این برندها عبارت اند از :
-
کوبوتا (KUBOTA)
-
میتسوبیشی (MITSUBISHI)
-
یانمار (YANMAR)
-
اشتاد
-
دیاموند Diamond
-
بی سی اس BCS
-
ویما Weima
-
تیلر کاما Kama
-
ویکتور Victor
-
اسمارت Smart
-
دیانا Diana
-
راتو Rato
-
اگرو Agro
-
آلکو Alko
-
گلدن بو GoldenBow
-
دوو Daewoo
-
هیوندای Hyundai
-
یانمار Yanmar
-
میتسوکو Mitsuku
-
میتسوبیشی Mitsubishi
-
کوبوتا Kubota
-
یورو 5 Euro 5
-
یورو سیستم Eurosystem
-
لوگانLugan
-
دیاDia
کاربرد و مزایای تیلر
یکی از از کاربرد های مهم دستگاه کولتیواتور از بین بردن علف های هرز زمین های مزرعه است. در اثر آبیاری و رفت آمد ماشین ها سطح خاک به مرور فشرده و سخت تر شده و موجب نفوذ ناپذیری هوا در خاک انجام نشود. دستگاه کولتیواتور با ایجادکردن سوراخها و حفره هایی در عمق خاک و بستر گیاهان می تواند هوای مورد نیاز خاک و گیاه را تامین کرده تا ریشه گیاهان توانایی این را داشته باشند که در خاک نفوذ و رشد کنند.
- کار با دستگاه از لحاظ اصول ایمنی و ارگونومیکی بسیار آسان و راحت است.
- این دستگاه یک زمین نرم و صاف آماده کاشت را تحویل می دهد.
- در کولتیواتور قابلیت خاکورزی اولیه و ثانویه با تنظیم عمق شخم توسط میله کششی انتهای دستگاه وجود دارد.
- بانوان و افرادی با قدرت بدنی کم به راحتی میتوانند از این دستگاه استفاده کنند.
- خاک ورزی، مخلوط کردن کود و کمپوست، مبارزه با علف های هرز و ..
- با این دستگاه میتوان خاک ورزی اولیه و ثانویه را انجام داد و بذرهای کاشته شده را پوشاند.
- شخم زمین در عمق زیاد
- سبک کردن خاک های سنگین
- شکستن لایه های کلوخه ای زمین
یکی از تجهیزات پر کاربرد در مزارع هستند که مزیت های زیادی دارند که این مزایا عبارتند از:
- با به کارگیری از آنها میتوان علفهای هرز رشد کرده در اطراف گیاهان و محصولات گیاهی را هرس نمود.
- جانوران و جانداران موذی مانند حشرات و موش های موجود در زمین های کشاورزی را می توان با استفاده از این دستگاه از بین برد. وجود جانداران موذی در زمین های کشاورزی موجب آفت زدن و ازبین رفتن و همچنین باعث کاهش کیفیت محصولات گیاهی می شود.
- هزینه تعمیر و نگهداری آن نسبت به سایر تجهیزات و ادوات کشاورزی بسیار کمتر بوده و در نتیجه استفاده ازآن ها مقرون به صرفه تر است.
- از افزایش میکروب در خاک جلوگیری می کند و باعث تهویه خاک در مزرعه می شود.
- با شخم زدن زمین موجب نفوذ آب بالایی به داخل خاک می شود.
امیدوارم که این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشه برای خرید و مشاوره رایگان با کارشناسان آبادیزل تماس بگیرید.
شماره های تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ - ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸۴
قبل از روشن کردن دستگاه تیلر از آزاد بودن اهرم دنده و اهرم شفت PTO اطمینان داشته باشید.اهرم خاموشکن را فشار داده و بعد کلاچ درگیر نمایید.و همچنین قبل از شروع به کار با تیلر،سطح روغن و مخزن کارتر را پر کنید.
روش کار با موتور بنزینی تیلر
قبل از روشن کردن دستگاه تیلر در صورت سرد بودن موتور آن ،ساسات آن را ببندید و پس از روشن شدن موتور بعد از گذشت چند ثانیه ،ساسات را به شکل اولیه خود بازگردانید.در صورتی که موتور گرم بود ،ساسات را به حالت باز قرار دهید. سپس اهرم گاز را تا نیمهباز کنید. بعد طناب هندل را کشیده تا موتور روشن شود. درآخر گاز را کم کنید.
روش کار با موتور دیزلی تیلر
ابتدا اهرم گاز را تا 3/4 باز کنید. سپس اهرم خلاص را فشار دهید. و بعد از خلاص کردن طناب هندل را بکشید تا موتور روشن شود. سپس اهرم کلاچ را بگیرید و اهرم خفه کن را بهآرامی رها کنید. توجه داشته باشید که در صورت رهاکردن کامل اهرم خفه کن، موتور دستگاه خاموش میشود.
تیلرها یکی از تجهیزات پر کاربرد در مزارع کشاورزی هستند که مزیت های زیادی دارند که از این مزیت های موجود در تیلرها، کشاورزان از آنها در مزارع کشاورزی استفاده میکنند.
تیلرها مزایایی دارند که این مزایای آن ها عبارت است از :
با به کارگیری از آنها میتوان علفهای هرز رشد کرده در اطراف گیاهان و محصولات گیاهی را هرس نمود.
جانوران و جانداران موذی مانند حشرات و موش های موجود در زمین های کشاورزی را می توان با استفاده از تیلر از بین برد. وجود جانداران موذی در زمین های کشاورزی موجب آفت زدن و ازبین رفتن و همچنین باعث کاهش کیفیت محصولات گیاهی می شود.
هزینه تعمیر و نگهداری تیلر نسبت به سایر تجهیزات و ادوات کشاورزی بسیار کمتر بوده و در نتیجه استفاده ازآن ها مقرون به صرفه تر می باشد.
از افزایش میکروب در خاک جلوگیری می کند و باعث تهویه خاک در مزرعه کشاورزی می شود.
با شخم زدن زمین موجب نفوذ آب بالایی به داخل خاک می شود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید