شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

علت کاهش فشار پمپ آب کفکش چیست؟

علت کاهش فشار پمپ آب کفکش چیست؟ در این مقاله هدف ما بررسی چند علت کم شدن فشار پمپ آب و ارائه راه‌حل برای هرکدام از آن‌ها است. پس اگه شماهم به دنبال رفع مشکل کمبود فشار آب هستید با ما همراه باشید.

برای خرید کفکش یا قیمت پمپ کفکش و راهنمایی بیشتر با کارشناسان آبادیزل مشورت بگیرید.

در ادامه مقاله بیشتر می خوانیم:


دلایل خرابی پمپ کف‌کش

علت کار نکردن پمپ کفکش

مشکلات احتمالی کار نکردن پمپ کفکش

سیستم حفاظتی مناسب برای کفکش

علت سوختن پمپ کف کش

آشنایی با انواع پروانه در پمپ کفکش

نحوه کارکرد و عملکرد پمپ کفکش

برای عملکرد بهتر پمپ کفکش چه کنیم

تعمیر و نگهداری پمپ کفکش

دلایل کاهش فشار پمپ آب کفکش چیست


انواع پمپ کفکش

دلایل خرابی پمپ کف‌کش

عدم استفاده از سیستم حفاظتی مناسب جهت استفاده از کف‌کش یا عدم وجود سیستم محافظتی مناسب بر روی آن موجب می‌شود که با کوچکترین اتصالی و گریپاژ کردن، الکتروموتور کف‌کش آسیب دیده و از کار بیفتد. موقع اضافه کردن کابل بر روی کفکش جهت انتقال برق به داخل چاه، باید اصول آپارت و آب بندی کردن کابل را رعایت کرد تا از خطرات ناشی از برق گرفتگی و سوختن پمپ جلوگیری شود. تغییر سایز لوله‌ی خروجی آن هم می‌تواند منجر به فشار اضافه بر روی الکتروموتور گردد و در نتیجه آمپر کشیدن دستگاه در بلند مدت باعث آسیب رسیدن به الکترو موتور یا سوختن آن می‌گردد.

برق پمپ وصل است ولی خروجی آب ندارد

یکی از دلایلی که پمپ کفکش با وجود روشن بودن، خروجی آب ندارد این است که لوله‌ی تخلیه آب، به دلیل تکان خوردن یا شکستگی از خروجی پمپ جدا شده و در نتیجه آب به داخل چاه بر می‌گردد. برای حل این مشکل ابتدا باید برق اصلی پمپ را قطع نموده و سپس پمپ کفکش را از چاه خارج و اتصالات را کنترل کرد.

دلیل دیگر ممکن است، سوختگی سیم پیچ پمپ آب ، کفکش، به علت نداشتن سیستم حفاظتی مناسب یا بار اضافه و بیش از حد باشد که علت آن کشیدن سیال غلیظ و یا استفاده از کف‌کش در ارتفاع غیر مجاز، و همچنین استفاده در ارتفاع کمتر از حد مجاز که بروی پلاک، از طرف شرکت سازنده درج شده است، می‌باشد و بار اضافه‌ای که بر پمپ تحمیل می‌شود منجر به بالا رفتن آمپر مصرفی پمپ گشته و باعث گرم شدن سیم پیچ می‌شود و درنتیجه سیم پیچ می‌سوزد.

یکی دیگر از دلایل سوختن سیم پیچ ورود آب به داخل محوطه‌ی الکتروموتور است که دلیلش از بین رفتن آب بندهای سیل مکانیکی پمپ می‌باشد. گیر کردن یا خرابی بلبرینگ‌ باعث گریپاژ کردن روتور الکتروموتور کفکش می‌شود. گیر کردن روتور کفکش باعث بالا رفتن آمپر مجاز کفکش می‌گردد و در صورتی که بروی کفکش سیستم حفاظتی وجود نداشته باشد، سوختن کفکش حتمی است.

پمپ روشن است اما بیش از حد معمول آمپر می‌کشد

یکی دلایل آن، سفت بودن بیش از حد شافت پروانه کفکش است و دلیل دیگر، معکوس بودن جهت چرخش الکتروموتور کف‌کش می‌باشد. استفاده‌ی نامناسب از کف‌کش جهت انتقال سیال هم می‌تواند از دیگر عوامل آمپر کشیدن بیش حد کف‌کش باشد. گیر کردن پروانه بر اثر وجود ذرات و املاح موجود در آب نیز از دیگر عوامل آمپر کشیدن بیش از حد نرمال کفکش است.

معیوب بودن الکتروموتور کفکش و همچنین خروج روغن داخل سیم پیچ کف‌کش باعث بالا رفتن حرارت داخلی سیم پیچ کف‌کش می‌شود که این حرارت آمپر کشیدن بیش از حد نرمال کف‌کش را به همراه دارد و در صورت نبودن سیستم محافظتی، کف‌کش می‌سوزد.

پمپ روشن است اما میزان آب دهی پایین است

یکی از دلایل آن، گرفتگی محفظه‌ی پمپ کفکش است. اگر به هر دلیلی آب به داخل محفظه‌ی پمپ کفکش نرسد، پمپ نمی‌تواند به آن میزان آب دهی لازم برسد. دلیل دیگر، گرفتگی لوله‌ی خروجی پمپ است. اگر لوله‌ی خروجی پمپ کفکش گرفته شده باشد، آب به خارج از چاه یا استخر، که پمپ کفکش در آنجا قرار دارد انتقال نمی‌یابد و در نتیجه با افت فشار و میزان آب دهی پایین روبرو خواهد شد.

یکی دیگر از دلایل افت فشار و آب دهی کم کفکش، قطر پروانه است. اگر قطر پروانه‌ی پمپ کف‌کش به دلیل سایش، از حالت استاندارد خارج شده باشد، درنتیجه قادر به تولید فشار آب دهی لازم نیست و در نهایت افت فشار و آب دهی پایین را در بر خواهد داشت.

دلیل دیگر افت فشار در صورتی اتفاق می‌افتد که تامین برق پمپ با مشکل مواجه شده باشد و آمپر مورد نیاز، جهت کار کردن و توان نامی پمپ تامین نشود، در ای صورت افت فشار و میزان آب دهی پایین را در بر دارد.

هنگام روشن کردن پمپ، فیوز پمپ می‌پرد

یکی از دلایل این مشکل، ایجاد اتصال کوتاه بین سیم پیچ استاتور و بدنه‌ی پمپ می‌باشد. این اتصال باعث قطع شدن فیوز پمپ می‌گردد. جهت رفع این مشکل باید ابتدا برق اصلی پمپ را قطع کرده و برای تعمیر، نزد فرد متخصص ارسال گردد.

دلیل دیگر آن، گریپاژ کردن پروانه‌ی پمپ می‌باشد. زمانی که پروانه‌ی پمپ گریپاژ کند موجب آمپر کشیدن پمپ می‌شود و این آمپر کشیدن باعث قطع فیوز پمپ می‌گردد. برای رفع این مشکل ابتدا باید برق اصلی پمپ را قطع کرده و سپس پمپ را از محل قرارگیری خارج کرده و بعد اقدام به تمیز کردن محفظه‌ی ورودی سیال و همچنین پروانه‌ی انتقال سیال کرد. برای اطمینان حاصل از خارج شدن پمپ از حالت گریپاژ، قبل از خارج کرون پمپ از محل قرارگیری، ابتدا باید پمپ را به مدت چند ثانیه روشن کرد تا از گریپاژ نبودن آن اطمینان حاصل شود.

آب دهی پمپ در هنگام کار کردن به یکباره قطع می‌شود

یکی از دلایل قطع شدن آب دهی کف‌کش، جدا شدن لوله‌ی متصل به کفکش یا شکستگی آن می‌باشد، چرا که با جدا شدن لوله‌ی متصل به کف‌کش، هیچ گونه آب دهی از طریق لوله‌ی اتصال انجام نمی‌شود. دلیل دیگر این است که اگر پروانه‌ی کفکش از جنس نوریل یا پلاستیکی باشد ممکن است بر اثر وجود ذرات بزرگ در سیال یا آب شکسته شده باشد و در تنیجه هیچ گونه آب دهی از طریق کفکش انجام نمی‌شود.

قطع شدن ناگهانی برق اصلی کف‌کش نیز باعث قطع شدن آب دهی کف‌کش می‌گردد. برای رفع این مشکلات، در صورتی که لوله‌ی متصل به کف‌کش شکسته شده باشد، باید لوله‌ها را تعویض کرد و یا اگر لوله‌ی متصل به کف‌کش، از خروجی پمپ جدا شده باشد، اقدام به اتصال لوله به کفکش کرده و از انتصاباتی مرغوب‌تر و با کیفیت‌تر استفاده نمود.

پمپ در اوایل نصب، آب دهی خوبی داشته ولی به مرور زمان، آب دهی و فشار پمپ کم شده است

یکی از دلایل، گرفتگی مجرای خروجی کف‌کش است که بر اثر رسوبات موجود در سیال یا آب به مرور زمان، باعث گرفتگی مجرای خروجی کف‌کش شده است. جهت رفع این مشکل ابتدا بآید برق اصلی کف‌کش را قطع کرد و سپس اقدام به تمیز کردن خروجی کفکش نمود. گرفتگی لوله‌های انتقال سیال یا آب و همچنین شکستگی لوله‌ی انتقال بر اثر گذر زمان، باعث افت فشار آب دهی می‌گردد. جهت رفع این مشکل باید لوله‌های انتقال سیال یا آب را تعویض نمود.

ضعیف شدن الکتروموتور کفکش نیز باعث افت فشار و آب دهی کفکش می‌گردد. جهت رفع این مشکل، باید کار را به فرد متخصص و کاردان سپرد تا الکتروموتور مجدداً سیم پیچی گردد. کم شدن قطر پروانه‌ی انتقال سیال بر اثر خوردگی در طول زمان هم باعث افت فشار در کفکش می‌گردد. جهت رفع این مشکل نیز باید اقدام به تعویض پروانه‌ی سیال کفکش نمود.

علت کار نکردن پمپ کفکش

همانطور که در قسمت‌های قبلی مقاله گفتیم از پمپ کفکش برای تمیزکردن و صاف نمودن آب حاوی گل‌ولای و کثیف به کار می‌رود. کار نکردن پمپ کفکش می تواند شامل علت هایی باشد که برای تشخیص دلیل خرابی آن باید فاکتورهایی را در نظر داشته باشیم. چک‌ لیست قطعات برای استفاده و راه‌اندازی وسیله های برقی و پیچیده‌ای مانند کفکش و لجن کش ضروری است.

بنابراین بهتر است بعد از چند بار استفاده، اجزای آن را بررسی، و از فرسودگی و رسوبی‌شدن قطعات مطمئن گردید. به علت کثیفی‌ها و لجن‌هایی که کفکش آن با آن سر و کار دارد، بازدهی و عمر مفیدش نیز به همان اندازه کمتر می شود. به مرور، در صورت رسیدگی نکردن به موتور آن، قطعات خراب و زود از کار خواهد افتاد.

مشکلات احتمالی کار نکردن پمپ کفکش

در صورت خرابی پمپ، قبل از هر کاری بهتر است عواملی را بررسی نمایید که که ممکن است یکی از علت های کارنکردن کفکش باشد.

این عوامل عبارت است از:

کابل ورودی

ممکن است کابل ورودی که وظیفه انتقال جریان برق به موتور را دارد، آسیب‌دیده باشد.

خازن

به علت اینکه خازن در کفکش‌های تک فاز استفاده می‌شود، در صورت به کار بردن نوع تک فاز، قطعی و یا سوختن خازن را بررسی کرده و در اولین فرصت تعویض نمایید.

کلید مینیاتوری

در صورت استفاده از نوع تک فاز، سلامت این کلید را در تابلو کنترل بررسی، و از دو شاخه برق اطمینان حاصل نمایید.

الکتروموتور پمپ

این قطعه که تولید انرژی مکانیکی را برای به چرخش درآوردن اجزای دیگر به عهده دارد ممکن است یکی از علت های کار نکردنش؛ گیرپاژ پمپ باشد. بنابراین باید پروانه و شفت خروجی را بچرخانید و مطمئن شوید که علت از گیرپاژ است یا خیر.

بلبرینگ

از کارکردن درست و منظم و بلبرینگ اطمینان حاصل کنید.

سیستم حفاظتی مناسب برای کفکش

به دلیل وجود یک سیستم حفاظتی مناسب در کف‌کش، در صورت وجود ایرادات متعدد، می‌توان از سوختن کفکش جلوگیری کرد. سیستم حفاظتی مناسب، سیستمی است که در هر شرایط از سوختن کف‌کش جلوگیری می‌کند و دارای چندین مرحله کنترل می‌باشد تا بتواند به تنهایی در برابر آمپر مصرفی، کنترل فاز، کنترل حرارتی و کنترل بار اضافی جلوگیری نماید.

علت سوختن پمپ کف کش

سوختن‌و یا نیم سوزشدن پمپ کفکش از جمله اتفاقات ناگواری است که می تواند در طول استفاده از این دستگاه رخ دهد. اما برای جلوگیری از چنین اتفاقی پیشگیری لازم است. دلایلی که ممکن است به خاطر آن دستگاه شما بسوزد. از جمله مواردی مهم هستند که با دانستن این موارد، ازسوختن پمپ خود پیشگیری خواهید نمود.

از دلایل سوختن‌ پمپ کفکش عبارت است از:

خشک کار کردن پمپ: اگر دستگاه بدون آب کار کند قطعاً پمپ خواهد سوخت. خشک کار کردن پمپ از جمله مهم ترین دلیلی است که می تواند منجر به سوختن‌آن شود. از جمله علایم خشک کارکردن آن می‌توان به: آب شدن سیم‌های لاکی، شکستن‌عایق‌ها و تبدیل‌شدن انرژی موتور به گرما اشاره کرد.

استفاده از کابل موجود در روی کفکش: اگر از کابل روی کفکش استفاده کنید ممکن است کابل قطع یا اتصال کرده و پمپ بسوزد.

گیرپاژ کردن پروانه: اگر پمپ را در کف چاه قرار می دهید، بخش مکش پروانه در داخل گل و لای فرو می رود و موجب سوختن و یا نیم سوز شدن پمپ می شود. پیشنهاد ما این است که پمپ را، به فاصله 50 سانتی متر با کف چاه قرار دهید. از دیگر دلایل مربوط به گیرپاژ کردن پروانه، خراب‌شدن و یا گیر کردن پره های پروانه است. هر چه سریعتر باید برای رفع مشکل اقدام کرد تا شاهد سوختن‌پمپ نبود.

آشنایی با انواع پروانه در پمپ کفکش

دراین نوع از الکتروپمپ ها 2 نوع پروانه مورد استفاده قرار می‌گیرد، که این دونوع پروانه عبارتند از: اولی پروانه های کاملا بسته و دومی پروانه های نیمه بازهستند. که از پروانه های بسته برای آب های صاف، تمیز، زلال و بدون گل و لای استفاده می شود که با فشار بالایی آب داخل کفکش را در لوله هایی که به خروجی کفکش وصل است وارد می کند. از پروانه های نیمه باز نیز برای انتقال آب هایی که آلوده و همراه با گل و لای هستند استفاده می شود.

نحوه کارکرد و عملکرد پمپ کفکش

نحوه کارکرد و عملکرد پمپ کفکش

در داخل پمپ کفکش یک موتور الکتریکی کار گذاشته شده است. حرکت پمپ کفکش توسط موتور الکتریکی انجام میشود، که این حرکت باعث می‌شود انرژی مورد نیاز برای جابجایی آب و لجن آلوده تامین شود و در نتیجه کفکش آب را مکش کرده و به بیرون انتقال میدهد. برای اینکه بدانید دلیل فشار آبی که از کفکش به بیرون انتقال پیدا میکند دلیل این فشار چرخش پروانه ها میباشد که با چرخش آنها باعث می‌شود آب با فشار به بیرون هدایت شود. معمولا کارشناسان برای حفر کردن چاه و تخلیه آنها از پمپ های لجنکش برای اینکه چاه را رسوب زدایی کند، استفاده می کنند.


برای عملکرد بهتر پمپ کفکش چه کنیم

برای این که پمپ کفکش شما عملکرد بهتری داشته باشد باید اقداماتی را انجام دهید و همچنین در استفاده از پمپ کفکش باید نکاتی را رعایت کنید تا عملکرد پمپ دستگاهتان بهتر شود. و منظور از آن اقدامات و نکات این است که پمپ از کف چاه فاصله داشته باشد و با قرار دادن یک سبد پلاستیکی در زیر آن از ورود ذرات ته نشین شده در کف چاه به داخل کف کش جلوگیری کنید.

پمپ کفکش دارای منحنی عملکرد صحیح است که به آن CURVE می گویند. برای مثال، یک کفکش می‌تواند حداکثر 24 متر ارتفاع باشد و در ارتفاع 12 تا 20 متر بهترین عملکرد را داشته باشد. زمانی که از پمپ کفکش در خارج از این محدوده ارتفاعی مورد استفاده قرار گیرد موتور پمپ دچار آسیب دیدگی می شود. یکی از نکات خیلی مهم در استفاده از کفکش های غوطه ور این است که عمق غوطه وری در کفکش ها متفاوت است و کارخانه سازنده، آن را مشخص می نماید.

تعمیر و نگهداری پمپ کفکش

پمپ کفکش دستگاهی است که جزو دستگاه‌های مصرفی بوده و کاربردهای زیادی در زمینه صنایع کشاورزی، ساختمانی، صنایع غذایی و سایر حوزه ها دارد. بنابر این برای چنین دستگاه هایی که کاربرد فراوانی دارند باید اقدامات لازم در جهت تعمیر و سرویس پمپ کفکش به صورت منظم و دقیق انجام داد تا از خراب شدن و آسیب دیدگی کفکش جلوگیری شود.

معمولا در سرویس پمپ کف‌کش این موارد انجام میگیرد:

  •  بررسی صداها و لرزش های اضافی دستگاه
  •  بررسی اتصالات لوله از نظر نداشتن نشتی
  •  اطمینان از گردش پمپ و گیرپاژ نبودن آن
  •  تست و بررسی میزان لرزش پمپ
  •  مشاهده و کنترل میزان دمای دستگاه و جلوگیری از داغ شدن بیش از حد آن و …
  • گاهی برخی از مشکلات پمپ کف‌کش به راحتی قابل رفع است و گاهی نیاز است که برای تعمیر
  • موتور،  قطعات یا تعویض موتور اقدام شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع نگهداری پمپ کفکش و لجن کش به مقاله مراجعه کنید.


دلایل کاهش فشار پمپ آب کفکش چیست

در بعضی اوقات، پمپ به صورت کامل از کار نمی افتد و تنها آبدهی آن کاهش می یابد. در این صورت فقط قدرت پمپ کفکش به نسبت قبل ضعیف تر می گردد و با فشار قبل انتقال آب انجام نمیگیرد. یکی از مهم ترین دلایل کاهش فشار پمپ آب کفکش، در گرفتگی لوله های پمپ در قسمت محفظه یا لوله خروجی آن است که برای حل این مشکل، باید در سریع ترین وقت مناسب اقدام به رفع این گرفتگی ها نمود.

همچنین مواردی همچون ساییدگی بیش از حد پروانه پمپ که منجر به کوچکتر شدن اندازه آن نسبت به حالت عادی می گردد، از دیگر علل این آبدهی پایین محسوب می شوند.همچنین امکان دارد آن قسمتی که برق پمپ کفکش را تامین میکند، دچار مشکل شده باشد.


در این مقاله هدف ما کشف چند علت کم شدن فشار پمپ آب و ارائه راه‌حل برای هرکدام از آن‌ها بود؛ چنانچه هرچه سریع‌تر مشکل مرتفع نشود مجبور هستید برای برق مصرفی و حتی خرید پمپ جدید، هزینه زیادی صرف کنید.

شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید بهترین نوع از انواع کفکش‌ها که متناسب با کسب و کارتان توسط کارشناسان مجرب این شرکت با شما مشتریان گرامی مشاوره فنی خواهد داد.

شما می توانید پمپ کفکش را از شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل است و با بهترین کیفیت و قیمت و همچنین بهترین خدمات به مشتریان عزیز ارایه می کند تهیه نمایید.

faq

بله درست است. مکش پروانه به قدری قوی است که به علت چسبیدن‌آن به کف چاه، گل و لای را داخل خود فرو می‌برد و دستگاه می‌سوزد.

از اصلی ترین دلایل این علت می‌توان به گرفتگی محفظه پمپ کفکش اشاره کرد، هنگامی که آب کافی (به دلایل مختلف) به محفظه اصلی پمپ کفکش نرسد، دستگاه نمی‌تواند آبدهی مطلوبی ارائه دهد. به همین دلیل باید محفظه دستگاه مورد بررسی قرار گرفته و علت گرفتی آن مشخص شود.

علت بعدی که گرفتگی لوله خروجی پمپ کفکش است. اگر لوله خروجی دچار گرفتگی شده باشد و پمپ کفکش هم به فعالیت خود ادامه دهد، به دلیل گرفتی لوله‌‎ها که دلایل متفاوتی دارند، پمپ کفکش نمی‌تواند آب را به درستی از چاه خارج کرده و آبدهی مطلوبی به شما ارائه دهد. بهتر است که پس از برخورد به این مشکل لوله‌های خروجی بررسی شده و اگر دچار گرفتگی به دلیلی گل و لای و برخی سیالات دیگر هستند، تمیز شوند تا پمپ کفکش بتواند با فشار بالا کار آبدهی را انجام دهد.

علایمی مانند: آب شدن سیم‌های لاکی، شکستن‌عایق‌ها و تبدیل‌شدن انرژی موتور به گرما و … از جمله نشانه هایی هستند که نشان دهنده خشک کار کردن پمپ است.

علت‌های آمپر کشیدن بیش از حد پمپ کفکش بسیار است اما در اینجا به برخی از آنان اشاره می‌کنیم. سفت کار کردن شفت می‌تواند یکی از دلایل آمپر کشیدن دستگاه باشد، یا اینکه از کفکش نامناسبی برای سیالات مورد نظر خود استفاده می‌کنید و یا پروانه پمپ کفکش بر اثر سیالات مسدود شده و نمی‎‌تواند فعالیت طبیعی خود را داشته باشد.

همچنین ایرادات احتمالی دستگاه بر اثر اصطحلاک و همینطور خروج روغن مخصوصی که در کفکش‌ها وجود دارد می‌تواند منجر به آمپر کشیدن و گرم شدن دستگاه شما شود. همانطور که در همین مقاله هم به آن اشاره شد آمپر کشیدن دستگاه منجر به گرم شدن بیش از حد دستگاه شده و در نهایت سیم‌پیچی دستگاه را دچار اختلال کرده و در صورت نبود سیستم‌های حفاظتی مانند فیوز محافظ دستگاه را دچار سوختگی کند.

وقع چنین اتفاقی دو دلیل اصلی دارد، یکی این که لوله و اتصالاتی که آب خروجی را به بیرون از چاه و یا استخر خارج می‌کنند دچار شکستگی شده و یا به مرور زمان و با توجه به رسوبات دچار گرفتگی می‌شوند. معمولا در این مرحله بررسی اتصالات تاسیسات و یا رسوب‌گیری دستگاه‌ها می‌تواند منجر به رفع این مشکل شود.

اما دلیل دوم می‌‎تواند شکستگی پروانه پمپ کفکش باشد که بر اثر سنگ ریزه و یا سیالاتی که باعث گیرکردن پروانه شده‌اند اتفاق بی‌افتد. در این دو زمان هیچگونه آبدهی از سمت پمپ کفکش امکان پذیر نیست.

همچنین بخوانید
پارالل کردن دیزل ژنراتور، به فرآیندی گفته می‌شود که در آن دو یا چند دستگاه الکتریکی، از جمله ترانسفورماتورها و ژنراتورها، به گونه‌ای به هم متصل می‌شوند که به طور همزمان و هماهنگ کار کنند. این عمل به منظور افزایش قابلیت اطمینان سیستم، افزایش ظرفیت انتقال توان و بهبود بهره‌وری انرژی انجام می‌شود. در این مقاله به جزئیات کامل این سیستم می‌پردازیم.
دیزل ژنراتور چیست | دیزل ژنراتور که از ترکیب موتور دیزل، ژنراتور (مولد الکتریکی) و بخش‌های دیگر ساخته شده است، ابزاری برای تامین برق در شرایط مختلف است که در انواع بزرگ، کوچک، خانگی، صنعتی، سه فاز و تکفاز وجود دارد. در ادامه با ژنراتور گازوئیلی، کاربرد و اجزای اصلی این دستگاه مولد برق آشنا خواهید شد.
سیستم اگزوز دیزل ژنراتور یکی از بخش‌های حیاتی برای عملکرد صحیح این دستگاه‌ها به حساب می‌آید. وظیفه اصلی این سیستم، هدایت گازهای ناشی از احتراق به خارج از موتور و کاهش آلودگی‌های تولیدی است. در این مقاله به بررسی کامل این سیستم می‌پردازیم.
سیستم AVR یا تنظیم کننده ولتاژ در دیزل ژنراتور چه نقشی دارد؟ در این مقاله با آموزش نصب تثبیت کننده ولتاژ، نقشه و نحوه تست سیستم AVR به طور کامل آشنا می‌شویم و نقش آن در دیزل ژنراتور را بررسی می‌کنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: