بهترین مدل های موتور برق برای جوشکاری یکی از علل های پیش روی هر جوشکاری که دسترسی به برق ندارد و یا می خواهد برق مورد نیاز دستگاه خود را از طریق یک ژنراتور تامین کند. اگر نوسانات برق ناشی از آمپر کشیدن دستگاه جوش برای فرآیند جوشکاری موجب آسیب رساندن به سایر تجهیزات و دستگاه شود، نقش پررنگ تری می گیرد. در ادامه با انواع آن ها آشنا خواهید شد.
برای خرید بهترین مدل های موتور برق روی عکس زیر کلیک کنید.
موتور برق مناسب جوشکاری با اینورتر
موتور برق برای جوشکاری باید چند وات باشد
ویژگی های موتور برق مناسب برای جوشکاری
انتخاب موتور برق مناسب برای دستگاه جوش
موتور برق برای جوشکاری سیار
موتور برق برق های کیفی و مسافرتی سبک ترین نوع موتور برق هایی ساخته شده هستند. که به راحتی جا بجا می شوند. اما توان کمی دارند.
معمولا موتور برق های تک فاز و سه فاز با توان بالا وزن زیادی دارند. که جابجایی راحتی نخواهند داشت.
امروزه موتور برق های پر قدرت با توان بالا دارای چرخ و دسته بوده و می تواند نیاز های مشتریان را فرآهم سازد.
موتور برق دیزلی برای جوشکاری
بهترین مدل های موتور برق برای جوشکاری موتور برق های دیزلی وزن و صدای بیشتری نسبت به نوع بنزینی دارد.اما مزیت های دیگر موتور برق های دیزلی ارزان بودن مصرف سوخت آن است.
سوخت مصرفی موتور برق دیزلی گازوئیل بوده که می تواند مقرون به صرفه باشد.
برای دیدن مدلهای موتور برق هندا المکس برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
موتور برق بنزینی برای جوشکاری
بهترین مدل های موتور برق برای جوشکاری موتور برق های بنزینی صدای و وزن کمی دارند که نسبت به نوع دیزلی سبک تر است. موتور برق های بنزینی برای کارگاه های کوچک مناسب است.
اگر تمایل به خرید موتور برق مناسب برای جوشکاری یا کسب اطلاعات فنی یا راهنمایی بیشتر در این زمینه دارید می توانید برای دریافت و مشاوره فنی رایگان با ما در تماس باشید.
برای دیدن مدلهای موتور برق جیانگ دانگ برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
موتور برق مناسب جوشکاری با اینورتر
بهترین مدل های موتور برق برای جوشکاری اینورتر جوش با کمک یک سری یکسو کننده rectifier و جریان متناوب alternating current (60 هرتز AC) و سوئیچ switch را به جریان خروجی DC تبدیل میکند.دستگاه جوش اینورتر نسبت به دستگاههای جوش نسل قبل یعنی ترانس جوشکاری دارای :
- وزن کم
- کم مصرفتر
- دقیق تر
اینورتر جوشکاری برق شهری
به طور کلی اینورتر برق شهری نوع تکفاز یا سه فاز متناوب با فرکانس 60 هرتز را به عنوان ورودی میگیرد و به واحد اینورتری دستگاه منتقل میکند،
برای مثال : موج مربعی با فرکانس بالا (1-10 KHZ) تبدیل شده و بعد از عبور از مبدل ها و عملیات یک سوسازی rectifier ، جریان مستقیم برای جوشکاری ایجاد میشود.
معمولا مقدار جریان خروجی و ولتاژ دستگاه قابل تنظیم است.
برای دیدن مدلهای موتور برق کوپ برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
انواع دستگاه جوشکاری
در طول زمان تولید دستگاههای جوش دستخوش تغییرات زیادی شده است. امروزه پیشرفت تکنولوژی انواع مختلفی از این دستگاهها در دسترس هستند
امروزه تغییرات عمدهای در تولید و ساخت دستگاه جوش باعث شده تا ایمنی و میزان بازدهی و کار با آنها ایجاد شود.
دستگاههای جوش انواع مختلفی دارند که با توجه به معیارهای مختلف میتوان از هر کدام در جای مناسب خود استفاده گردد.
در ادامه با انواع دستگاه های جوش آشنا خواهید شد.
ترانسفورماتور جوشکاری (Welding transformer)
ترانسفورماتوری transformer ساده ترین دستگاه جوش هستند. به طور کلی از ترانسفورماتور برای افزایش و کاهش ولتاژ استفاده میشود. ترانسفورماتورها بر اساس تبدیل ولتاژ به دو دسته کلی ترانسفورماتور افزاینده و کاهنده تقسیم میشوند. در دستگاههای جوش مختلف به ولتاژ پایین نیاز است؛ میزان ولتاژ حدود (10 تا 50 ولت) و میزان جریان حدود (50 تا 400 آمپر) خواهد بود که مقدار بهینه آنها هنگام کار با سطوح مختلف متفاوت و توسط کاربر قابل تغییر است.
استفاده از ولتاژ پایین در دستگاههای جوش، موجب کاهش خطر برق گرفتگی انسان نیز میشود.
ساختار ترانسفورماتور جوشکاری
ترانسفورماتور از دو سیم پیچ اولیه و ثانویه استفاده شده است. با وصل شدن دستگاه به جریان برق شهری، جریان برق وارد سیم پیچ اولیه شده و موجب ایجاد یک میدان مغناطیسی در سیم پیچ ثانویه میشود.
به این صورت میتوان شدت و ولتاژ دستگاه جوش را کنترل کرد. از مزایای بزرگ کار با این دستگاه این است که در استفادههای مداوم و طولانی به خوبی پاسخگو است و هیچگونه آسیبی نمیبیند.
این دستگاه جوشکاری صدای کمی تولید کرده اما جرقههای این دستگاه نسبت به دستگاههای دیگر بیشتر است و همین امر کار با این دستگاه را کمی سخت میکند.
همان طور که میدانید با توجه به مقاومت و سختی سطحی که قرار است جوش داده شود ممکن است نیاز به قطرهای متفاوتی از الکترود جوشکاری باشد.
برای دیدن مدلهای موتور برق هیوندای برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
رکتیفایر جوش (welding rectifier)
میتوان گفت که رکتیفایر جوشکاری شکل تکامل یافته ترانسفورماتور است که یک سیستم یکسو کننده جریان الکتریسیته به آن اضافه شده است. کیفیت جوش در رکتیفایر جوشکاری بسیار بالاست. قیمت این نوع دستگاه جوشکاری معمولا بیشتر از انواع دیگر است و بیشتر مناسب پروژههای سنگین و صنعتی است. در رکتیفایر جوشکاری آزادی عمل بیشتری برای انتخاب الکترود با قطرهای مختلف دارید. مزیت دیگر این نوع دستگاه این است که حتی وقتی که به برق شهری دسترسی ندارید هم میتوانید از این دستگاه استفاده کنید.
ژنراتور یا دینام جوش (Welding generator or dynamo)
در ژنراتور جوشکاری از دینام برای ایجاد جریان الکتریکی مستقیم استفاده میشود. کیفیت جوش ژنراتور جوشکاری در مقایسه با دستگاههای قدیمیتر قابل توجه است اما آلودگی صوتی زیاد و همچنین هزینه بالای تعمیر و نگهداری از معایب عمده این نوع دستگاه محسوب میشود که کاربردهای آن را محدود میکند. نوع دیگری از ژنراتورهای جوشکاری وجود دارند که ژنراتورهای احتراقی نام دارند که مهم ترین تفاوت آن با نوع قبلی در نحوه تامین سوخت آن است. همان طور که از نام آنها پیداست انرژی آنها از طریق سوختهایی مثل بنزین و گازوئیل تامین خواهد شد. مهم ترین عیب این نوع این است که آلودگی زیادی تولید میکند.
دستگاه جوش ماسفت بهتر است یا IGBT
علی رغم شباهتهای زیاد بین اینورترهای ساخته شده با تکنولوژی ماسفت و آی جی بی تی، تفاوتهایی هم بین این دو تکنولوژی وجود دارد. معمولا دستگاه جوشی که از تکنولوژی ماسفت استفاده میکند اندازه بزرگتر و وزن بیشتری از دستگاه جوشی که از IGBT استفاده میکند دارد. ساختار ماسفت در دستگاه جوش سادهتر از ساختار IGBT است. همچنین ساختار ماسفت در دستگاههای گوناگون بسیار به یکدیگر شبیه است در حالی که تنوع ساختار در تکنولوژی آی جی بی تی زیاد است و همین امر منجر به سخت و پیچیده تر شدن فرایند تعمیر دستگاه اینورتر igbt میشود.
از مزایای تکنولوژی ماسفت میتوان به ارزان بودن، تعمیر راحت تر و فراوانی قطعات در صورت خرابی اشاره کرد. وزن و حجم زیاد دستگاه هم از معایب این تکنولوژی محسوب میشود. از مزایای تکنولوژی igbt در ساخت اینورتر جوش میتوان به پایین بودن حجم و وزن دستگاه و همچنین کاهش میزان اتلاف انرژی اشاره کرد. مزیت بزرگ دستگاههایی که از تکنولوژی آی جی بی تی استفاده میکنند این است که قادر به تامین کیفیت جوش بهتر و نفوذ بیشتر در سطح مورد نظر با استفاده از جریان برق کمتر هستند؛ یعنی این دستگاهها از لحاظ قیمتی کمی گرانتر از دستگاههای ماسفت هستند اما در مصرف برق، بهتر عمل میکنند.
انواع اینورتر جوشکاری
اینورترها در دستگاههای مختلف کاربرد دارند. برای جوشکاری سطوح مختلف باید از دستگاه جوش متناسب با ویژگیهای آن سطح استفاده کرد. در این قسمت به بررسی هر کدام از روشهای جوشکاری (تیگ ، میگ ، MMA) میپردازیم.
اینورتر جوش تیگ یا آرگون TIG
بهترین و مقاومترین نوع جوشکاری، روش تیگ است. جوشکاری تیگ یکی از تخصصی ترین روشهای جوشکاری است.
در این روش از (گاز آرگون Argon gas) که یک گاز خنثی است، استفاده میشود. وجود گاز آرگون در محل جوش و حوضچه مذاب از نفوذ اکسیژن oxygen به محل جوشکاری جلوگیری میکند و به این ترتیب کیفیت جوش بالایی فراهم میشود. اینورترهای تیگ در دو نوع (AC و DC) در بازار موجود هستند.
برای جوشکاری کلیه فلزات غیر از منیزیم و آلومینیوم Magnesium and cars میتوان از اینورتر تیگ DC استفاده کرد؛ جوشکاری فلزات منیزیم و آلومینیم به وسیله اینورتر تیگ AC بهتر انجام خواهد شد.
دستگاه جوش اینورتر میگ (CO2)
یکی دیگر از روشهای مرسوم جوشکاری استفاده از اینورتر میگ (Metal Inert Gas) یا CO2 است. کاری که گاز CO2 در روش جوش میگ انجام میدهد همان کاری است که گاز آرگون در روش تیگ انجام میدهد؛ یعنی CO2 در محل جوش، از ورود اکسیژن جلوگیری میکند. از مزایای جوشکاری به روش میگ میتوان به نداشتن گل یا سرباره جوش اشاره کرد. همچنین سرعت جوشکاری در این روش در مقایسه با روشهای جایگزین بالاتر است و به همین دلیل یکی از روشهای رایج جوشکاری در کارخانجاتی که نیاز به جوش دارند روش MIG است. روش میگ با همه مزایایی که دارد در مواردی که نیاز به مقاومت جوش بالایی باشد گزینه مناسبی به نظر نمیرسد.
اینورتر جوشکاری الکترود (MMA)
آهن اگر با عناصر دیگر ترکیب شود طیف کاربردهای آن وسیع تر هم میشود. فلزات و آلیاژهای آهنی که به آنها فولاد هم گفته میشود قابلیت جوش پذیری بسیار بالایی دارند.
از مناسب ترین گزینهها برای جوشکاری این فلزات، استفاده از اینورتر جوشکاری Inverter الکترود Electrode یا است. روی الکترودهای اینورتر جوشکاری، لایهای سیلیسی Silica layers یا سیمانی وجود دارد که مانع از رسیدن اکسیژن به محل جوش و حوضچه مذاب میشود و به این ترتیب کیفیت جوشکاری در سطح بالایی حفظ میشود. اینورتر (MMA) از دستگاههایی است که ولتاژ ثابت با جریان متغیر دارند. این دستگاهها با ماکزیمم جریانی که میتوانند تولید کنند نامگذاری میشوند. مثلا دستگاه اینورتر جوشکاری 160 آمپر دستگاهی است که حداکثر قادر به تولید جریانی با شدت 160 آمپر است. البته شدت جریان این دستگاهها فقط برای مصارف خانگی و سبک نیست و برخی از آنها قادر به تامین جریان 500 آمپر هم هستند.
برای دیدن مدلهای موتور برق لانسین برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
شدت جریان تولیدی توسط دستگاه جوش
جنس و مقاومت سطحی که قرار است جوشکاری روی آن انجام شود عاملی تعیین کننده در انتخاب و خرید اینورتر جوشکاری است. هر چه ضخامت سطح مورد نظر بیشتر باشد به اینورتری با توانایی تولید شدت جریانی بالاتر نیاز است. توان اینورتر در تولید جریان به قدری مهم است که اصولا نامگذاری اینورترها با ماکزیمم قدرتشان در تامین جریان صورت میگیرد. مثلا دستگاه اینورتر جوش 200 آمپر یعنی دستگاهی که در حالت بیشینه، قادر به تامین جریانی معادل 200 آمپر است. به طور کلی برای مصارف خانگی، شدت جریان 200 آمپر کافی به نظر میرسد.
چرخه عملکرد اینورتر جوش
چرخه کاری یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب اینورتر جوشکاری است. استفاده مدام از دستگاه موجب آسیب دیدن دستگاه میشود؛ به همین دلیل دستگاه جوشکاری به ازای مقدار کار مشخصی باید مدتی هم در وضعیت استراحت باشد. مفهوم چرخه کاری این است که یک دستگاه جوش، بعد از هر مدت زمان مشخصی استفاده، چه مقدار نیاز به استراحت دارد تا دوباره بتوان از آن استفاده کرد. هر چه چرخه عملکرد یک اینورتر بیشتر باشد یعنی نسبت زمانی که دستگاه قابل استفاده است به زمانی که دستگاه نیاز به استراحت دارد بیشتر است. مثلا چرخه عملکرد 50 درصد به این معنی است که اگر دستگاه 20 دقیقه استفاده شود باید 20 دقیقه هم در وضعیت استراحت قرار بگیرد تا دوباره بتوان به خوبی از آن استفاده کرد. به عنوان مثالی دیگر، مثلا چرخه کاری 75 درصد به این معنی است که اگر دستگاه 75 دقیقه استفاده شود باید 25 دقیقه در حالت استراحت قرار بگیرد. چرخه عملکرد اینورتر جوشکاری در کارخانهها و خطوط تولید اهمیت دو چندانی مییابد؛ زیرا ممکن است کند شدن روند تولید در یک بخش موجب کند شدن کل خط تولید شود. چرخه کاری مناسب برای یک دستگاه جوش که قرار است در کارخانهها و خطوط تولید استفاده شود معمولا باید بیشتر از 60 درصد باشد.
موتور برق برای جوشکاری باید چند وات باشد
برای انتخاب یک موتور برق با توان بالا برای جوشکاری فرقی ندارد که موتور برق تک فاز یا سه فاز باشد. موتور برق هایی که توان 6 کیلووات به بالا را داشته باشند می تواند نیاز شما را فرآهم سازد.
شما می توانید برای یک دستگاه جوش مناسب با کارشناسان آبادیزل تماس بگیرید تا از بهترین نوع موتور برق برای جوشکاری برخوردار شوید.
برای دیدن مدلهای موتور برق دیانا برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
ویژگی های موتور برق مناسب برای جوشکاری
موتور برق ها دو نوع تک فاز و سه فاز دارند. که هر مدل آن ها قدرت و توان خاص خود دارند که در ادامه با ویژگی ها یک موتور برق خوب برای جوشکاری آشنا می شوید.
خروجی یکنواخت (Uniform output)
خروجی یکنواخت باعث کیفیت دستگاه جوش شما شده و عمر دستگاه جوش شما را افزایش می دهد به همین دلیل دستگاه های که دارای سیستم اینورتر یا AVR توصیه می شود.
فرکانس بالا و یکنواخت (High and uniform frequency)
معمولاً دستگاه های جوش دارای فرکانس بالا بوده و خروجی یکنواخت آن را نیاز دارند.
توان بالا (high power)
دستگاه جوش برای فرآیند عملیات توان بالایی نیاز دارد.
تنظیم ولتاژ (Voltage regulation)
یکی از ویژگی های مهم موتور برق مناسب برای جوشکاری ولتاژ یکنواخت است.
کیفیت بالای ژنراتور (High quality generator)
گاهی اوقات کار با دستگاه جوش مدت زمان زیادی طول بکشد لذا لازم است پس از گذشت چند ساعت، خروجی ژنراتور کیفیت ابتدایی را داشته باشد.
مصرف بهینه انرژی (Optimal energy consumption)
بهینه بودن مصرف سوخت باعث افزایش بهره وری می شود.
قیمت مناسب (The price is right)
یه موتور برق خوب باید قیمت مناسبی داشته باشد تا بتواند نیاز های مشتریان را بر طرف کند.
قابلیت حمل (Portability)
کم بودن وزن موتور برق یکی از مهم ترین دلایل انتخاب یک موتور برق است معملا اکثر موتور برق ها دارای چرخ و دسته هستند.
قیمت موتور برق برای جوشکاری
موتور برق ها با برند و مدل و توان های مختلفی برای جوشکاری وجود دارند. که هر کدام قیمت متفاوتی دارند. شرکت آبادیزل با بیش از 10 سال تجربه فروش انواع موتور برق های 3 و 1 فاز برای انواع کارها نیاز های مشتریان را فرآهم میسازد.شما می توانید برای اطلاعات بیشتر یا گرفتن قیمت با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
به دلیل نوسانات ارز قیمت موتور برق ها تغییر می کند.
برای دیدن مدلهای موتور برق پوتر برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
انتخاب موتور برق مناسب برای دستگاه جوش
انتخاب موتور برق جوشکاری به عوامل زیادی مانند میزان جریان مصرفی دستگاه جوش، توان دائم موتور برق و.. بستگی دارد. یکی از متداول ترین سوال کاربران در هنگام خرید موتور برق انتخاب بهترین موتوربرق ممکن است که به طور معمول باعث سردرگمی خریداران می شود که از بین برندهای مطرح بازار و موتور برق های درجه عالی، درجه اول و درجه دوم به سراغ کدام آنها بروند. بدیهی است که برند های درجه عالی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و پشتیبانی پس از فروش قدرتمند تر و گارانتی معتبرتری نیز دارند.
اما از طرفی قیمت بالاتری نیز دارا می باشند. در نتیجه حتما در هنگام خرید موتور برق به توان دائم و توان اسمی موتور برق دقت نمایید و مبنای انتخاب خود را بر حسب توان دائم قرار دهید که معمولا معادل با (80 درصد) توان نامی است.
انتخاب موتور برق مناسب جوشکاری
خروجی دستگاه جوش | حداقل توان موتور برق | توان ایده آل موتور برق |
---|---|---|
تا 160 آمپر | 7 کیلو ولت آمپر/ حدود 5.6 کیلو وات | +8 کیلو ولت آمپر/ حدود 6.4 کیلو وات |
180 تا 200 آمپر | 8 کیلو ولت آمپر/ حدود 6.4 کیلو وات | +10 کیلو ولت آمپر/ حدود 8 کیلو وات |
250 آمپر | 13 کیلو ولت آمپر/ حدود 10.4 کیلو وات | +15 کیلو ولت آمپر/ حدود 12 کیلو وات |
اگر قصد دارید از تجهیزات جانبی دیگری به همراه دستگاه جوش خود استفاده کنید باید توان بالاتری برای موتور برق در نظر بگیرید.
- حداقل توان، کم ترین توانی است که پیشنهاد می کنیم تا خطر ریسک نوسانات ولتاژی را به حداقل برساند.
- میزان برای دستیابی به خروجی کامل و بهره وری مناسب از موتور برق برای جوشکاری کافی نمی باشد.
- توان ایده آل حداقل خطر آسیب رساندن به منبع تغذیه را دارد و خروجی بالاتری را به دستگاه جوش خواهد داد.
برای دیدن مدلهای موتور برق واکسون برای جوشکاری روی بنر محصول کلیک کنید.
انتخاب موتور برق مناسب جوشکاری
خروجی دستگاه جوش | حداقل توان موتور برق | توان ایده آل موتور برق |
---|---|---|
تا 160 آمپر | 7 کیلو ولت آمپر/ حدود 5.6 کیلو وات | +8 کیلو ولت آمپر/ حدود 6.4 کیلو وات |
180 تا 200 آمپر | 8 کیلو ولت آمپر/ حدود 6.4 کیلو وات | +10 کیلو ولت آمپر/ حدود 8 کیلو وات |
250 آمپر | 13 کیلو ولت آمپر/ حدود 10.4 کیلو وات | +15 کیلو ولت آمپر/ حدود 12 کیلو وات |
اگر قصد دارید از تجهیزات جانبی دیگری به همراه دستگاه جوش خود استفاده کنید باید توان بالاتری برای موتور برق در نظر بگیرید.
- حداقل توان، کم ترین توانی است که پیشنهاد می کنیم تا خطر ریسک نوسانات ولتاژی را به حداقل برساند.
- میزان برای دستیابی به خروجی کامل و بهره وری مناسب از موتور برق برای جوشکاری کافی نمی باشد.
- توان ایده آل حداقل خطر آسیب رساندن به منبع تغذیه را دارد و خروجی بالاتری را به دستگاه جوش خواهد داد.
شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید واکسون متناسب کسب و کارتان مشاوره فنی خواهد داد با کارشناسان ما تماس بگیرید.
انواع موتور برق ها با پلمپ کامل کارخانه در کارتن توسط پیک در تهران و توسط تیپاکس و باربری به تمام نقاط ایران در کمترین زمان ممکن ارسال خواهد شد و برای مشتریانی عزیزی که قصد خرید موتوربرق واکسون به صورت حضوری دارند ما این امکان را فراهم کرده ایم تا شما بتوانید به صورت حضوری از ما خرید کنید و پس از تست کامل دستگاه، آن را تحویل بگیرید.
ما در این مقاله یک تحلیل جامع راجع بهترین مدل های موتور برق برای جوشکاری پرداخته ایم امیدواریم که این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد.
شما می توانید انواع موتوربرق را از شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل که عامل فروش موتور برق می باشد و با بهترین قیمت به مشتریان عزیز ارایه می کند تهیه نمایید.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
کدوم موتور برق برای جوشکاری مناسبه؟
این لیستی که ارائه شد همه برای جوشکاری مناسب هستند. شما باید با توجه به میزان توان مورد نیاز و بودجه ی خود یکی از این مدل ها را انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس بگیرید.