شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش

بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش باید ویژگی هایی داشته باشد که در ادامه به آن می‌پردازیم. یکی از موارد استفاده از موتور برق، برای راه اندازی پمپ کفکش و لجن‌کش است، خیلی از زمین‌های کشاورزی و مزارع وجود دارند که دسترسی به برق در آن‌ها وجود ندارد، در حالی که برای آبیاری آن‌ها، نیاز به کفکش است و برای تامین برق کفکش باید از موتور برق استفاده کرد. برای خرید کفکش یا پمپ کفکش و راهنمایی بیشتر با کارشناسان آبادیزل مشورت بگیرید.


در ادامه مقاله بیشتر می خوانیم:

موتور برق مناسب برای پمپ کفکش

فرمول محاسبه توان موتور برق مناسب کفکش

جدول تناسب توان موتور برق با کفکش

راهنمای انتخاب موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش

چه وسایلی در پمپاژ و انتقال آب به برق نیاز دارند

نکات مهم پیش از خرید موتور برق مناسب برای کف‌کش

نکاتی در هنگام استفاده از موتور برق برای کفکش

انتخاب موتور برق با توجه به تکفاز یا سه فاز بودن پمپ کفکش

موتور برق بنزینی برای کفکش بگیریم یا دیزلی

معرفی بهترین برند موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش


انتخاب بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش در برخی از شهرها و روستاها و زمین های کشاورزی که گاها آب قطع می شود و نیاز است تا از کف کش یا پمپ های غوطه وری برای بالا آوردن آب از چاه استفاده کرد. اینکه موتور برق مناسب کفکش چیست موضوعی است که در این مطلب به آن پاسخ می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

راهنمای انتخاب موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش

موتور برق مناسب برای پمپ کفکش

اولین و مهم‌ترین نکته که شاید خیلی از شما ندانید این است که آیا توان موتور برق باید با توان کفکش یکی باشد؟
یعنی اگر کفکش ما 2 اسب بخار توان [معادل 1491 وات] دارد، یک موتور برق 2000 واتی مناسب کفکش ما خواهد بود؟ پاسخ هم آری است و هم خیر! به این معنی که برای استارت کفکش شما به نیرویی بیش از توان کفکش نیاز دارید، اما برای ادامه کار همان نیروی برابر نیز کفایت می‌کند.

بنابراین توصیه ما این است که توان تولیدی موتور برق بیشتر از توان اسمی کفکش باشد تا در شروع و راه اندازی کفکش مشکلی پیش نیاید. در ادامه فرمولی خدمت شما ارائه خواهد شد تا بهتر بتوانید توان مورد نیاز برای راه اندازی پمپ خود را محاسبه کنید.

نکته

توان مصرفی هر کفکشی روی پلاک پمپ آن درج شده است، بنابراین اگر نمی‌دانید این رقم را از کجا پیدا کنید، کافی است به دفترچه راهنما مراجعه کنید و در صورت نبودن دفترچه، پلاک پمپ کفکش یا بدنه دستگاه را وارسی کنید تا توان واقعی دستگاه را پیدا کنید.

هر موتور برقی یک توان نامی و یک توان واقعی دارد، دقیقا مثل یک خودرو که کیلومتر آن تا 260 کیلومتر بر ساعت را به شما نشان می‌دهد اما حداکثر سرعتی که می‌توانید با آن برانید مثلا 240 کیلومتر است.

موتور برق هم همین است، ممکن است توان اسمی آن 2500 وات باشد اما توان واقعی آن 2200 بیشتر نیست. بنابراین در هنگام خرید باید به این نکته هم توجه کنید.


فرمول محاسبه توان موتور برق مناسب کفکش

برای این بفهمیم توان موتور برق چقدر باید بیشتر از توان پمپ باشد یک فرمول وجود دارد و آن هم این است که توان کفکش خود را در عدد 1.8 ضرب کنید.

این حداقل توان مورد نیاز کفکش است پس اگر می‌خواهید خیالتان راحت باشد، بهتر است توان کفکش را در عدد 2.5 یا 3 ضرب کنید.

مثال: توان کفکش = 1 اسب بخار (معادل 745 وات) = بین 3 تا 4 آمپر

حداقل توان مورد نیاز:

745*1.8=1341 وات

حداکثر توان مورد نیاز:

745*3=2235 وات


جدول تناسب توان موتور برق با کفکش

در جدول زیر شما می‌توانید موتور برق مناسب هر کفکش را مشاهده کنید:

موتور برق مناسب کفکش
توان کفکش
1116 وات
0.5 اسب بخار
2235 وات
1 اسب بخار
3354 وات
1.5 اسب بخار
4473 وات
2 اسب بخار
6711 وات
3 اسب بخار
11184 وات
5 اسب بخار

راهنمای انتخاب موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش

حتماً این نکته را به خاطر بسپارید که موتور های الکتریکی برای شروع به کار کردن و یا به اصطلاح استارت زدن به قدرت بیشتری جهت غلبه بر حالت ایستایی احتیاج دارند.

برای مثال تصور نکنید که چون توان مصرفی پمپ کفکش شما 1 اسب بخار (746 وات) است نیاز به یک موتور برق 1000 وات دارید.

اگرچه 1 کیلو وات نیروی لازم هنگام کار کردن پمپ کف کش است، به خاطر توان استارت باید موتور برق با توان بالاتری را انتخاب نمایید.

معمولا برای انتخاب توان موتور برق باید توان مصرفی پمپ کف کش را حداقل در عدد 1.7 ضرب کرد و گاها باید تا 2 یا 3 برابر در نظر گرفت.


چه وسایلی در پمپاژ و انتقال آب به برق نیاز دارند

چه وسایلی در پمپاژ و انتقال آب به برق نیاز دارند

همانطور که پیش‌تر نیز بارها تأکید کردیم، ابتدایی‌ترین و اصلی‌ترین گام در خرید بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش، لجنکش، چاه آب و استخر ارزیابی دقیق نوع نیاز شما به این وسیله است. باید تعیین کنید که برای تغذیه چه وسایلی به موتور برق نیاز دارید و این نیاز از نظر شاخص‌های عددی چه وضعیتی دارد.

در این مورد باید گفت که شما در امور پمپاژ و انتقال آب برای تغذیه تمام وسایلی که دارای الکتروموتور هستند به برق نیاز دارید. این می‌توانید وسایل زیادی را مانند انواع پمپ‌ها شامل شود. اما یکی از اصلی‌ترین قطعات و تجهیزاتی که در این یادداشت قصد تمرکز بر آن داریم، پمپ کفکش است.


نکات مهم پیش از خرید موتور برق مناسب برای کف‌کش

نکات مهم پیش از خرید موتور برق مناسب برای کف‌کش

پمپ کفکش، به طور معمول از یک الکتروموتور قوی برای پمپاژ و مکش آب استفاده می‌کند. به همین علت باید در خرید موتور برق برای این منظور، به دو نکته توجه کنید:

نوع پمپ کفکش اهمیت زیادی دارد. پرداختن به انواع و مدل‌های مختلف پمپ کفکش در حیطه اهداف این متن نیست اما حتماً پیش از خرید تعیین کنید که از چه نوع پمپی استفاده می‌کنید. به طور مثال بسته به اینکه پمپ شما از نوع فلوتردار باشد، ممکن است سبک نیاز شما به موتور برق بنزینی یا موتور برق بنزینی عوض شود. پس با دقت نوع پمپ را تعیین کنید.

میزان توان مصرفی پمپ را با دقت بررسی کنید. برای بدست آوردن میزان توان مصرفی پمپ کفکش باید از داده‌ها و اطلاعات موجود بر روی بدنه آن استفاده کنید. در ادامه این موضوع که چگونه توان مصرفی را تعیین کنید، تشریح خواهد شد.

با در نظر داشتن این دو نکته شما می‌توانید نوع و میزان نیاز خود به موتور برق را ارزیابی کرده و با این وجود در خرید بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش بسیار آگاهانه‌تر عمل کنید.

دقت به توان مصرفی در خرید موتور برق

برای محاسبه توان مصرفی پمپ کفکش، باید از به مندرجات بدنه پمپ مراجعه کنید. در بسیاری مواقع به شکل صریحی توان مصرفی پمپ در مندرجات روی بدنه آن قید شده است؛ به طور مثال 1کیلووات (یک عدد فرضی).

اما در برخی موارد دیگر در مندرجات روی بدنه متوجه ولتاژ و آمپراژ کاری وسیله شدید، می‌توانید با ضرب این دو مقدار، به توان مصرفی دست پیدا کنید. اما مسئله حائز اهمیت این است که شما در هنگام خرید ، نباید به سراغ محصولی بروید که توان خروجی آن دقیقاً برابر با توان مصرفی پمپ کفکش شما باشد. بلکه باید موتور برقی انتخاب که توان تولیدی آن بین 1.5 تا 2 برابر توان مصرفی پمپ کفکش باشد زیرا پمپ‌ها بخاطر ساختاری که دارند در لحظه استارت توان مضاعفی را مصرف می‌کنند.

به طور مثال ممکن است توان مصرفی یک پمپ در حالت عادی 1 کیلووات باشد اما در لحظه استارت زدن پمپ، این میزان به 1.5 تا 2 کیلووات برسد. از این نظر باید مراقب باشید که یک موتور برق دیزلی یا موتور برق بنزینی بخرید که در این موارد دچار مشکل نشود.

تکفاز یا سه فاز بودن پمپ کفکش اهمیت دارد

همانطور که گفته شد سوای توان مصرفی پمپ، به نوع پمپ نیز باید دقت کرد. اینکه پمپ شما از برق تکفاز یا سه‌فاز استفاده کنید، در خرید موتور برق توسط شما تأثیر دارد. در هر صورت شما باید موتور برقی را خریداری کنید که برق تکفاز یا سه‌فاز مصرفی پمپ شما را تولید کرده و در بخش خروجی خود فراهم کند. اینکه یک موتور برق در فراهم ساختن برق تکفاز یا سه‌فاز عملکرد مناسبی داشته باشد، به مدل و ساختار آن بستگی دارد.

نکاتی در هنگام استفاده از موتور برق برای کفکش

وقتی موتور برق مناسب برای کفکش را خریداری کردید، باید نکاتی را در هنگام استفاده به یاد داشته باشید. اول اینکه حتما قبل از راه اندازی موتور برق، میزان سوخت آنرا چک کنید، اگر سوخت کافی برای کار وجود ندارد باک را پر کنید، چون اگر در بین کار، موتور برق خاموش شود، به کفکش آسیب می‌رساند.

نکته دوم اینکه ابتدا باید موتور برق را روشن کنید، اجازه دهید چند دقیقه دستگاه کار کند و بعد از آن کفکش را روشن کنید.

نکته دیگر اینکه هیچ وقت پمپ کفکش را بعد از موتور برق خاموش نکنید، ابتدا کفکش را خاموش کرده و بعد از یک دقیقه موتور برق را خاموش کنید.


انتخاب موتور برق با توجه به تکفاز یا سه فاز بودن پمپ کفکش

برای انتخاب بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش باید به تعداد فاز پمپ نیز دقت کرد. معمولاً پمپ‌های کف کش تک فاز یا سه فاز هستند که در مقام مقایسه پمپ تک‌فاز توان کمتری برای بالا کشیدن آب نیاز است. این پمپ‌ها اصولاً در مکان‌هایی به کار گرفته می‌شوند که چاه عمق کمتری داشته یا نیاز نیست آب ارتفاع زیادی را طی کند، برای همین از پمپ کفکش تک فاز استفاده می‌شود. لذا پمپ کف کش تک فاز نیاز به توان مصرفی کمتری داشته و می‌توان از موتور برق توان پایین استفاده کرد.


موتور برق بنزینی برای کفکش بگیریم یا دیزلی

به طور کل موتور برق های بنزینی راندمان بالاتری نسبت به موتور برق های گازوئیلی دارند، علاوه بر این موتور برق های بنزینی راحت تر روشن میشوند، همچنین صدای کمتری نیز دارند، از سوی دیگر موتور برق های دیزلی کمتر خراب میشوند. اما مهمترین فاکتور برای خرید موتور برق در دسترس بودن سوخت آن است.

اگر دسترسی شما به هرکدام از این سوخت ها (بنزین یا گازوئیل) راحت تر است، موتور برقی مناسب با شرایط خود تهیه کنید.

در نتیجه استفاده از موتور برق ها برای پمپ های کفکش یک انتخاب هوشمندانه است، و خرید موتور برق مزیت های دیگری نیز دارد مانند تامین روشنایی و موارد دیگر…


معرفی بهترین برند موتور برق برای پمپ

در بازار امروز در هر زمینه‌ای وقتی قصد خرید محصولی را دارید با انبوه برند و مارک های مختلف مواجه می‌شوید.

موتوربرق و ژنراتور هم از این قاعده مستثنا نیست.

شرکت بازرگانی-مهندسی آبادیزل ارائه دهنده تجهیزات برق صنعتی از جمله موتوربرق و دیزل ژنراتور و ... می‌باشد.

در هر زمینه ای یک سری برندها نسبت به سایر برندها برتری دارند. در حوزه موتوربرق و ژنراتور هم یک سری برندها در بازار از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.

در ادامه به بررسی چند برند معتبر میرویم تا با خیال راحت تر خرید کنید. برای اطلاع از قیمت موتور برق با شماره های تماس درج شده روی سایت تماس بگیرید.

بهترین برند موتور برق برای کفکش عبارتند از: دیانا، جیانگ دانگ، لانسین، پوتر، کوپ، سنسی، هیوندای، کوپر، لیفان، استریم، واکسون، هوندا، فیرمن، گرین پاور، نویگیتور، کوبوتا، دهری، سان پاور، هواسدان، یاماها، دنیز، ایمر، رویال، گرین پاور، لوبن، دوو، روبین، کیپور و...


برای خرید بهترین مدل موتور برق برای پمپ کفکش و لجنکش و کسب مشاوره با ما تماس بگیرید. 

شماره های تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ - ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸۴

faq

اگر شما هم مثل خیلی از مخاطبان ما این سؤال را دارید که به‌جای پمپ کفکش ارتفاع بالا چه موتور پمپی می‌توان استفاده کرد باید گفت بهترین گزینه استفاده از موتور پمپ آب پرتاب بالا است. این موتور پمپ‌ها دارای موتورهایی با توان بین 13 تا 17 اسب بخار بوده که علاوه بر این، دارای پمپ‌های بسیاری قوی‌ای است که می‌توان آب را تا ارتفاع بین 50 تا 100 متر به سمت بالا انتقال دهد.

خیر، آسیبی نمی بیند. فقط دستگاه خاموش می شود.

همچنین بخوانید
پارالل کردن دیزل ژنراتور، به فرآیندی گفته می‌شود که در آن دو یا چند دستگاه الکتریکی، از جمله ترانسفورماتورها و ژنراتورها، به گونه‌ای به هم متصل می‌شوند که به طور همزمان و هماهنگ کار کنند. این عمل به منظور افزایش قابلیت اطمینان سیستم، افزایش ظرفیت انتقال توان و بهبود بهره‌وری انرژی انجام می‌شود. در این مقاله به جزئیات کامل این سیستم می‌پردازیم.
دیزل ژنراتور چیست | دیزل ژنراتور که از ترکیب موتور دیزل، ژنراتور (مولد الکتریکی) و بخش‌های دیگر ساخته شده است، ابزاری برای تامین برق در شرایط مختلف است که در انواع بزرگ، کوچک، خانگی، صنعتی، سه فاز و تکفاز وجود دارد. در ادامه با ژنراتور گازوئیلی، کاربرد و اجزای اصلی این دستگاه مولد برق آشنا خواهید شد.
سیستم اگزوز دیزل ژنراتور یکی از بخش‌های حیاتی برای عملکرد صحیح این دستگاه‌ها به حساب می‌آید. وظیفه اصلی این سیستم، هدایت گازهای ناشی از احتراق به خارج از موتور و کاهش آلودگی‌های تولیدی است. در این مقاله به بررسی کامل این سیستم می‌پردازیم.
سیستم AVR یا تنظیم کننده ولتاژ در دیزل ژنراتور چه نقشی دارد؟ در این مقاله با آموزش نصب تثبیت کننده ولتاژ، نقشه و نحوه تست سیستم AVR به طور کامل آشنا می‌شویم و نقش آن در دیزل ژنراتور را بررسی می‌کنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: