شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

استفاده از انرژی خورشید برای تولید برق اضطراری

استفاده از انرژی خورشید برای برق اضطراری خوشبختانه ایران، یکی از مستعدترین کشورها در زمینه بهره­ برداری انرژی خورشیدی با میزان تابش خورشید بالا است.

تامین برق اضطراری با پنل خورشیدی، ایران به دلیل شرایط آب و هوایی و بالا بودن میزان میانگین تابش خورشید در سال، کشورمان یکی از مناسب‌ ترین کشور‌ها برای تولید و استفاده از انرژی خورشیدی چه در زمینه الکتریکی چه در زمینه تولید برق و چه در زمینه آبگرمکن خورشیدی برای تولید آب گرم است.

به طور کلی شما می‌توانید برای تولید برق مورد نیاز خود از دستگاه های جایگزین مانند موتور برق، دیزل ژنراتور  و UPS که هزینه نسبتا کمتری دارد استفاده نمایید.


یو پی اس خورشیدی یا پنل خورشیدی چیست

کاربرد انرژی خورشیدی در تولید برق

مزایای استفاده از انرژی خورشیدی

نکات مهم در زمان تبدیل نور خورشید به برق

راهنمای خرید پنل های خورشیدی


یو پی اس خورشیدی یا پنل خورشیدی چیست

یو پی اس یک دستگاه الکتریکی است که می تواند بدون استفاده از هر گونه رابط مکانیکی هر دو جریان متناوب AC و جریان مستقیم DC را تولید کند.

یو پی اس های خورشیدی می توانند جریان مستقیم را با استفاده از صفحات خورشیدی تولید نموده و جریان مستقیم را با استفاده از کنترل کننده شارژ برای بارگیری باتری پشتیبان بکار  گیرند، بلافاصله پس از آن جریان را تغییر می دهند که  جریان Dc را به شکل جریان جایگزین (Ac) تنظیم می کند.

این یو پی اس خورشیدی متواند به مدت 12 ساعت برق پشتیبان بدون وقفه برای یک دفتر کوچک و حداکثر هشت ساعت زمان اجرا برای وسایل خانگی ضروری و الکترونیکی کوچک را در هنگام قطع برق تامین کند.

کاربرد انرژی خورشیدی در تولید برق

چگونه نور خورشیدی را به برق تبدیل کنیم؟ به طور کلی از انرژی های خورشیدی می توان برای تولید حرارت و برق استفاده کرد.می توان از انرژی خورشیدی برای نمونه از کاربردهای حرارتی در کشاورزی گرم کردن آب مصرفی واحدهای کشاورزی و خشک کن های محصولات کشاورزی بهره گرفت.
مهم ترین کاربرد های انرژی خورشیدی، در مصارف روشنایی و راه اندازی، و آبیاری با پمپ خورشیدی و سیستم های تولید برق پرتابل برای عشایر، و سایر لوازم برقی نمونه هایی از کاربردهای الکتریکی انرژی خورشیدی هستند.

 انرژی خورشیدی در کشاورزی

در سال های اخیر با افزایش قیمت سوخت های فسیلی خرید تضمینی برق از منابع تجدیدپذیر، این امکان برای همگان از جمله کشاورزان وجود دارد که با تولید برق و فروش آن به شبکه سراسری از این طریق درآمد داشته باشند.


بیشتر بخوانید : برق اضطراری یا UPS چیست


مزایای استفاده از انرژی خورشیدی

برق اضطراری با انرژی خورشیدی، مهمترین پارامتری که در شرایط جغرافیایی مختلف بر روی ظرفیت پانل های خورشیدی مولد توان تاثیر می­گذارد متوسط تابش روزانه آفتاب در یک منطقه بر حسب ساعت است. خوشبختانه از این لحاظ ایران، کشوری است که اکثر روزهای سال را آفتابی می­گذراند و متوسط سالانه روزهای آفتابی در آن در حد استاندارد می­ باشد. جدول زیر بیانگر متوسط مدت تابش آفتاب بر حسب ساعت در ماه های مختلف سال در شهر تهران است که توسط واحد امکان سنجی شرکت اندازه ­گیری شده، و ارائه می­گردد. با توجه به جدول زیر میتوان نتیجه گرفت که متوسط تابش آفتاب در شهر تهران با ماکزیمم توان تقریبا 8 ساعت در روز است که البته این مقدار در تابستان بیشتر و در زمستان کمتر خواهد بود.

نکات مهم در زمان تبدیل نور خورشید به برق

عواملی که در استفاده از پنل خورشیدی باید رعایت شود شام موارد زیر است.

  • سیستم های انرژی خورشیدی برق بسیار با کیفیتی تولید می کنند که احتمال نوسانات برق را کاهش می دهد که می تواند به تجهیزات الکترونیکی آسیب برساند.
  • نور خورشید در طول ساعات روز بر روی پنل های خورشیدی با ظرفیت بالا می افتد. پنل های خورشیدی انرژی خورشید را به جریان مستقیم (DC) الکتریسیته تبدیل می کنند که به یک اینورتر خورشیدی ارسال می شود.
  • اینورتر جریان مستقیم را به جریان متناوب AC تبدیل می کند. گاهی اوقات به آن ” شرطی کردن ” قدرت می گویند.
  • برق شهری به طور مداوم در شب و در طول روز که تقاضا بیش از تولید خورشیدی است، تامین می شود.
  • هنگامی که سیستم انرژی خورشیدی در ساعات اوج خورشید بیش از نیاز برق تولید می کند، برق اضافی به طور خودکار به شرکت برق ارسال می شود و کنتور برق در واقع به عقب کار می کند

استفاده از انرژی خورشیدی

متوسط میزان تابش افتاب در هر روز ماه متوسط میزان تابش افتاب در هر روز ماه
10 ساعت و 54 دقیقه مهر 12 ساعت و51 دقیقه فروردین
10 ساعت و 41 دقیقه آبان 12 ساعت و 31 دقیقه اردیبهشت
9 ساعت و27 دقیقه اذر 14 ساعت و 17 دقیقه خرداد
8 ساعت و 6 دقیقه دی 13 ساعت و 42 دقیقه تیر
9 ساعت بهمن 12 ساعت و 26 دقیقه مرداد
10 ساعت و 30 دقیقه اسفند 11 ساعت و 36 دقیقه شهریور

راهنمای خرید پنل های خورشیدی

ما در این مقاله یک تحلیل جامع درباره استفاده از انرژی خورشید برای برق اضطراری و کاربرد های آن پرداخته ایم. امیدوارم که این مقاله مورد پسند و استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشه شما می توانید برای خرید یا اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما که تجربه بالایی در این زمینه دارند مشورت کنید. تا از بهترین و مناسب ترین نوع پنل های خورشیدی برخوردار شوید.

پنل خورشیدی


نتیجه گیری

از پنل های خورشیدی فقط می توان برای تولید برق استفاده کرد. سیستم های انرژی خورشیدی برق بسیار با کیفیتی تولید می کنند که احتمال نوسانات برق را کاهش می دهد که می تواند به تجهیزات الکترونیکی آسیب برساند.

شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید مولد های برق متناسب کسب و کارتان مشاوره فنی خواهد داد.

شماره های تماس : ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ - ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸

faq

در مصارف روشنایی و راه اندازی، و آبیاری با پمپ خورشیدی و سیستم های تولید برق پرتابل برای عشایر، و سایر لوازم برقی نمونه هایی از کاربردهای الکتریکی انرژی خورشیدی هستند.

مهمترین پارامتری که در شرایط جغرافیایی مختلف بر روی ظرفیت پانل های خورشیدی مولد توان تاثیر می­گذارد متوسط تابش روزانه آفتاب در یک منطقه بر حسب ساعت است. خوشبختانه از این لحاظ ایران، کشوری است که اکثر روزهای سال را آفتابی می­گذراند و متوسط سالانه روزهای آفتابی در آن در حد استاندارد می­ باشد. جدول زیر بیانگر متوسط مدت تابش آفتاب بر حسب ساعت در ماه های مختلف سال در شهر تهران است که توسط واحد امکان سنجی شرکت اندازه ­گیری شده، و ارائه می­گردد.

همچنین بخوانید
پارالل کردن دیزل ژنراتور، به فرآیندی گفته می‌شود که در آن دو یا چند دستگاه الکتریکی، از جمله ترانسفورماتورها و ژنراتورها، به گونه‌ای به هم متصل می‌شوند که به طور همزمان و هماهنگ کار کنند. این عمل به منظور افزایش قابلیت اطمینان سیستم، افزایش ظرفیت انتقال توان و بهبود بهره‌وری انرژی انجام می‌شود. در این مقاله به جزئیات کامل این سیستم می‌پردازیم.
دیزل ژنراتور چیست | دیزل ژنراتور که از ترکیب موتور دیزل، ژنراتور (مولد الکتریکی) و بخش‌های دیگر ساخته شده است، ابزاری برای تامین برق در شرایط مختلف است که در انواع بزرگ، کوچک، خانگی، صنعتی، سه فاز و تکفاز وجود دارد. در ادامه با ژنراتور گازوئیلی، کاربرد و اجزای اصلی این دستگاه مولد برق آشنا خواهید شد.
سیستم اگزوز دیزل ژنراتور یکی از بخش‌های حیاتی برای عملکرد صحیح این دستگاه‌ها به حساب می‌آید. وظیفه اصلی این سیستم، هدایت گازهای ناشی از احتراق به خارج از موتور و کاهش آلودگی‌های تولیدی است. در این مقاله به بررسی کامل این سیستم می‌پردازیم.
سیستم AVR یا تنظیم کننده ولتاژ در دیزل ژنراتور چه نقشی دارد؟ در این مقاله با آموزش نصب تثبیت کننده ولتاژ، نقشه و نحوه تست سیستم AVR به طور کامل آشنا می‌شویم و نقش آن در دیزل ژنراتور را بررسی می‌کنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: