شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

موتور برق

قیمت :
6,500,000
تومان
قیمت :
7,500,000
تومان
قیمت :
5,800,000
تومان
قیمت :
3,000,000
تومان
قیمت :
7,500,000
تومان
قیمت :
8,000,000
تومان
قیمت :
5,000,000
تومان
قیمت :
15,000,000
تومان

موتور برق یا همان ژنراتور مولد الکتریکی که قادر است انرژی مکانیکی حاصل از سوخت بنزین، گازوئیل، گاز و نفت را به انرژی الکتریسیته تبدیل کند.

برای گرفتن قیمت موتور برق با کارشناسان آبادیزل تماس بگیرید.

موتور برق چیست؟

موتور برق همان موتور ژنراتور است که اصطلاحا در بازار به ژنراتورهای کوچک هواخنک و پرتابل اطلاق می گردد.

موتور برق ها از دو قسمت اصلی موتور و دینام، جهت تولید برق اضطراری تشکیل شده اند. مکانیزم قسمت موتور آن بسته به نوع سوخت متفاوت است و موتور برق ها با توجه به توان های مختلف می توانند کاربری مختلفی داشته باشند.

کاربرد موتور برق

موتور برق به طور کلی برای مواقع قطعی برق کاربرد دارد. ولی در برخی موارد به عنوان نیروی اصلی استفاده می‌شوند، در این مواقع از ژنراتور دائم‌کار استفاده می شود.

به طور کلی هر کجا نیاز به تامین انرژی برق داشته باشیم، از موتور برق  استفاده می‌کنیم. کاربردهای موتور برق را می‌توانید در مراکز صنعتی، بیمارستان‌ها، هتل‌ها، منازل و... برای تامین انرژی در مواقع ضروری ببینید.

انواع موتور برق

موتور برق ها انواع مختلفی دارند، که بر اساس ویژگی های مختلف آنها دسته بندی میشوند. در ادامه موتور برق ها را بر چند اساس دسته بندی میکنیم.

موتور برق ها از نظر سوخت مصرفی به سه دسته تقسیم می‌شوند که هر کدام را به طور جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهیم.

موتور برق گازسوز

ساختار موتور برق و مکانیزم موتور رق گازسوز به گونه ای طراحی شده است که کم‌مصرف باشد، و باعث کاهش آلودگی هوا شود. این نوع ژنراتورها همچنین هزینه‌های کمتری نسبت به نوع بنزینی دارند.

موتور برق بنزینی

موتور برق‌ های بنزینی پرکاربردترین نوع موتور برق هستند. این نوع ژنراتور برای کارکردن در مکان‌هایی که دسترسی به گاز وجود ندارد بسیار مناسب است. نکته مهمی که در میان اطلاعات در مورد موتور برق بنزینی باید به خاطر داشته باشید این است که موتور برق بنزینی با توجه به نوع سوخت خود گازهای اکسید کربن و دی اکسید کربن تولید می‌کند. در نتیجه، این موتورها باید در فضای باز استفاده شوند تا موجب خفگی نشوند.

موتور برق دیزلی گازوئیلی

در موتورهای بنزینی سوخت به کمک جرقه شمع مشتعل می‌شود؛ اما در موتورهای دیزلی مشتعل کردن سوخت با هوا در دما و فشار معین انجام می‌شود. اطلاعات در مورد موتور برق دیزلی نیز بسیار جالب توجه است. این مولدها حجم و صدای بیشتری دارند، اما راندمان آنها نیز بالاتر است. به همین دلیل موتورهای با قدرت بالا تنها دیزلی ساخته می‌شوند، و در مولدها با قدرت پایین از موتورهای بنزینی (موتور برق) استفاده می‌شود. در ادامه موتور برق ها را بر چند اساس دسته بندی میکنیم.

موتور برق دوگانه سوز

موتور برق انوع موتور برق دوگانه سوز موجود در بازار : در حال حاضر در بازار ایران دو دسته موتور دوگانه سوز وجود دارد دسته اول موتور برق های بنزینی سوز هستند که بصورت دستی سوخت گاز اضافه شده است در این روش طبیعتا هزینه کمتری مشتری پرداخت میکند اما خوب توان موتور برق هم حدود ۲۰ درصد افت خواهد داشت در گاز شهری به عنوان مثال اگر موتور برق بنزینی شما ۱۸ اسب با توان ۷ کیلووات باشد زمانی که لوازم گازسوز کردن را به موتور اضافه می‌کنید توان موتور به ۵.۵ کیلووات کاهش پیدا می‌کند اما به نسبت هزینه برای اکثر مشتریان به صرفه می‌باشد. در ادامه موتور برق ها را بر چند اساس دسته بندی میکنیم.

در دسته دوم موتور برق های پایه دوگانه می‌باشند که سوخت اول آنها (گاز شهری city gas و گاز مایع liquid gas) است و سوخت دوم بنزین است که طبیعتا قیمت آنها دوبرابر موتورهای برق تک سوز بنزینی میباشد

نکته مهم : تمام موتور برق های موجود در ایران سوخت پایه آنها بنزین است در نتیجه سوخت دوم باید گاز مایع باشد و با گاز شهری به خوبی کار نمی‌کند.

انواع موتور برق بر اساس مکانیزم راه اندازی

موتور برق ها بسه به نوع و مکانیزمی که دارند کاربرد ها و تفاوت های مختلفی دارند که در ادامه به انواع آن ها اشاره خواهیم کرد.

دستی یا هندلی 

این مکانیزم معمولا در موتور برق‌ های بنزینی کوچک استفاده می‌شود و همان طور که از نامش مشخص است نیاز به نیروی انسانی دارد.

استارتی

در موتور برق‌های بزرگ استفاده شده و پس از چرخاندن سوئیچ انرژی ذخیره شده در باتری، باعث روشن شدن موتور برق می‌شود. لازم به ذکر است که در تمامی موتور برق‌ها سیستم هندلی وجود دارد و در برخی از سیستم‌های راه اندازی موتور برق‌ها تلفیقی از مکانیزم راه اندازی استارتی و هندلی (دستی) می‌باشد.

تابلوی برق اضطراری امر جنسی

در این مکانیزم زمانی که برق قطع می‌شود تابلو به موتور برق فرمان روشن شدن می‌دهد. پس از گذشت حدود ۱۰ ثانیه به صورت خودکار موتور برق روشن شده و جریان الکتریسیته را وارد مدار می‌کند. این مکانیزم در ساختمان‌ها و مکان‌هایی که نیاز به وصل سریع برق اضطراری دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد مانند بیمارستان ها و مراکز پزشکی، فروشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و مراکز صنعتی و غیره.

انواع موتور برق بر اساس برق مصرفی

موتور برق ها بر اساس برق مصرفی به دو دسته تک‌ فاز و سه‌ فاز تقسیم می‌شوند؛ که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

موتور برق تک فاز

برق متناوبی که در پریز برق ساختمان است برق تک فاز است. در ایران از ولتاژ استاندارد ۲۲۰ ولت و فرکانس ۵۰ هرتز استفاده می‌شود.

موتور برق سه فاز

این نوع برق بر خلاف برق تک فاز، سه عدد فاز و یک عدد نول وجود دارد که توسط مینیاتوری سه فاز به سیستم وارد می‌شوند. در برق سه فاز هر زمان که جریان برق مصرفی سه فاز ۳۸۰ ولت باشد، به سادگی می‌توان از موتور برق سه فاز متناسب با توان مورد نیاز استفاده کرد.

انواع موتور برق از نظر شاسی

یکی از رایج ترین تجهیزات برق اضطراری در ساختمان ها موتور برق یا ژنراتور هستند که در زمان قطعی برق شهری،می تواند در مدار قرار گرفته و برق مورد نیاز را از طریق سوخت گاز، بنزین و یا گازوئیلی خود تامین کنند.

موتور برق‌ها از لحاظ شاسی به دو دسته کانوپی دار و بدون کانوپی (اوپن) تقسیم می‌شود.

کانوپی چیست؟

کانوپی به محفظه‌ای گفته می‌شود که برای جلوگیری از صداهای ناشی از موتور برق مورد استفاده قرار می‌گیرد که به آن اتاق سایلنت هم گفته می‌شود. ضرورت استفاده از کانوپی به علت صدای زیاد موتور برق‌ها، مخصوصاً موتور برق‌های بزرگ که می‌توانند یک منبع آلودگی صوتی باشند بیشتر احساس می‌گردد و دستگاه را تبدیل به موتور برق سایلنت می‌کند. وجود کانوپی در موتور برق در مکان‌هایی مانند ساختمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

موتور برق دارای جریان یکسان

اگر موتور برق برای مکان هایی است که لوازم حساس به نوسانات برق وجود دارد، باید حتما سراغ موتور برق هایی بروید که دارای سیستم AVR هستند. این سیستم قابلیت یکسان سازی نوسانات برق را بر عهده دارد و باعث طول عمر لوازم شما می شوند.

AVR  چیست؟

رگولاتور ولتاژ موتور‌برق بصورت یک برد الکترونیکی بر روی تابلو نصب می‌گردد که وظیفه اصلی آن کنترل ولتاژ خروجی ژنراتور می باشد که با تغیر دور موتور و کنترل آن ولتاژ خروجی را تنظیم می نماید.

در واقع به تثبیت کننده ولتاژ موتور برق AVR یا (Automtic Voltage Regulator) گویند.

این قابلیت بر روی اکثر موتور برق های بالای 3 کاوا استفاده می‌شود و اجازه نمی‌دهد ولتاژ موتور برق زیاد شود و وسایل الکترونیکی شما را بسوزاند. کسانی که برای ویلا یا باغ یا سیستم های برق اضطراری موتور برق میخرند حتما مطمئن شوند که موتور برق AVR دار خریداری نمایند.

برای ساده تر شدن موضوع می توان گفت وظیفه اصلی AVR  ، تنظیم ولتاژ خروجی ژنراتور برای سیستم می‌باشد.

موتور برق اینورتر inverter چیست؟

اینورتر به معنای معکوس کننده بوده و دستگاه اینورتر، برق DC را به برق AC تبدیل می کند. نکته قابل توجه این است که اینورتر بدون کاستن سرعت موتور، این کار را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.موتور برق اینورتری از لحاظ ظاهری به کیف دستی شباهت دارد و از وزن کمی در مقایسه با سایر مدل ها برخوردار می باشد‌. همچنین سوخت اغلب موتور برق های اینورتری، بنزینی بوده و وزن آنها به ۲۰ کیلوگرم می رسد.

انواع موتور برق اینورتری

موتور برق اینورتری به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می شود که از لحاظ سایز با یکدیگر تفاوت دارند‌. پس لازم است که قبل از خرید به این نکته توجه نموده و نمونه ای متناسب با نیاز خود، خریداری کنید.

موتور برق اینورتر سایز بزرگ

 این مدل، وزن بالایی داشته و همراه چرخ ساخته و به فروش می رسد. توان موتور برق اینورتر سایز بزرگ، ۵۰۰۰ وات به بالا بوده و با برق ۲۲۰۰ ولت می باشد. بنابراین گزینه مناسبی برای مصارف خانگی است.

موتور برق اینورتر سایز متوسط

توان تولید شده توسط این مدل از موتور برق، بین ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ وات می باشد. همچنین موتور برق اینورتر سایز متوسط، وزن بالایی نداشته و وسایل و تجهیزات در این مدل، به طور مستقیم به موتور برق وصل می شوند.

موتور برق اینورتر سایز کوچک

این مدل از موتور برق اینورتر، گزینه مناسبی برای روشن نمودن وسایل الکتریکی مانند شارژر و روشنایی می‌باشد.

موتور برق اینورتر سایز کوچک، تا ۲۰۰۰ وات توان تولید نموده و میتوان به راحتی آن را جابجا کرد.

البته توصیه می کنیم که از کاربرد این مدل در فضای بسته اجتناب کنید. زیرا با انتشار گاز مونوکسید کربن، سبب مسمومیت شما می شود.

مزایا و ویژگی های موتور برق اینورتری چیست؟

موتور برق های دارای اینورتر نسبت به سایر موتور برق ها مزیت هایی دارد که در ادامه به چند تا از مهم‌ترین ویژگی‌های آنها خواهیم پرداخت

مصرف سوخت پایین

یکی از مزایای مهم موتور برق اینورتری، مصرف سوخت کم است. به دلیل اینکه موتور برق با توان مورد نیاز قابلیت تنظیم دارد، سوخت پایینی مصرف کرده و سوخت را هدر نمی دهد.

صدای کم

معمولا انواع مختلف موتور برق ها در زمان کار کردن، صدای زیادی تولید می کنند. ولی موتور برق های اینورتری بخاطر سیستم کارکرد موتوری که دارند، صدای بسیار کمی تولید می کنند.

تولید انرژی پاک

 وجود یک برد الکترونیکی اینورتر درون سیستم موتور برق، سبب مصرف پایین سوخت و صدای کم آنها می شود. درنتیجه انرژی تولید شده این نوع موتور برق، انرژی پاک بوده و سبب افزایش طول عمر دستگاه شما می شود.

تولید جریان پایدار

موتور برق اینورتر با تکنولوژی که دارد، جریان پایدارتری در مقایسه با سایر موتور برق ها تولید می کند. پس برای وسایل الکترونیکی که به نوسانات برق حساس بوده و به یک جریان بدون نوسان نیاز دارند، مانند لپ تاپ، کامپیوتر، مدل مناسبی می باشد.

پنل USB 

وجود این پنل در موتور برق اینورتری، سبب می شود تا بتوانید موبایل و باتری خود را با آن شارژ کنید که در سایر موتور برق ها این قابلیت وجود ندارد.

مکانیزم عملکرد موتور برق اینورتری چیست؟

فناوری موجود در اینورتر، سبب می شود تا توان خام تولید شده از ژنراتور را گرفته و از یک ریزپردازنده مخصوص برای تسویه آن و از طریق یک فرایند چند مرحله ای، بهره برداری می کند.در اولین مرحله، دینام ژنراتور اقدام به تولید برق متناوب چند فاز ولتاژ بالا نموده و سپس برق ac را به dc تبدیل می کند. سپس برق dc از طریق اینورتر به ac تبدیل می شود. در ادامه موتور برق ها را بر چند اساس دسته بندی میکنیم.

همان گونه که هر وسیله الکتریکی مزایا و معایب خود را دارد موتور الکتریکی AC نیز دارای تفاوت های خاصی است که ما در ادامه به تفاوت موتورهای الکتریکی (AC و DC) می پردازیم.

برای این که بدانید عملکرد یک موتور DC چگونه است باید یک مدار الکتریکی ساده را در نظر بگیرید که انرژی مورد نیاز آن توسط یک باتری تأمین می شود. زمانی که جریان الکتریکی وارد مدار می شود در اطراف خود یک میدان مغناطیسی ایجاد کرده که باعث می شود آرمیچر به طور پیوسته به چرخش در آید. یک موتور از روتور یا سیم پیچ، میله های گرافیتی، کموتاتور و استاتور که یک آهنربای ثابت و نعل شکل است تشکیل شده است.

همچنین اینورتر برای اینکه برق خروجی کیفیت بالایی داشته باشد، آن را صاف و تمیز می کند. تمامی فرآیند و سرعت موتور توسط یک ریزپردازنده، تحت کنترل قرار می گیرد.به طور کلی میتوان گفت که اینورتر، جریان مستقیم برق را به جریان متناوب تبدیل می کند. نکته مهم این است که بدون کاهش دادن سرعت موتور، این کار را انجام می دهد.r

تفاوت موتور برق اینورتر با مدل های معمولی چیست؟

یکی از تفاوت های اساسی موتور برق اینورتر با مدل معمولی، نوع جریان آنها است. در مدل های اینورتری، ابتدا جریان مستقیم DC تولید شده و سپس تبدیل به جریان AC می شود. ولی در مدل های معمولی، جریان AC به طور مستقیم تولید می شود.

مزیت جریان های تولید شده در مدل های اینورتری این است که جریانی با نوسانات کمتر تولید می شود که برای تجهیزات الکتریکی حساس به برق، بسیار مناسب می باشد.تفاوت های دیگر موتور های معمولی و موتورهای اینورتری، میزان مصرف سوخت، صدا و قدرت توان خروجی است.به طور کلی، موتور برق معمولی برای مصارف ساعات طولانی مناسب می باشد که توان بالایی به جریان شما می دهد.

ولی در صورتیکه میزان صدا و مصرف سوخت برایتان از اهمیت برخوردار است، بهتر است که از موتور برق اینورتری استفاده کنید. زیرا سرعت کارکرد موتور در این موتور، آهسته بوده و به انرژی زیادی برای تولید جریان نیاز ندارد. همچنین صدای کم و میزان مصرف سوخت پایینی دارد.

ساختار اجزا موتور برق

در ادامه مقاله موتور برق چیست؟ به ساختار موتور برق می‌پردازیم تا اطلاعات در مورد موتور برق کامل تر شود. مهمترین اجزای تشکیل دهنده موتور برق و ساختار موتور برق عبارت اند از:

موتور engine

 این بخش از موتور برق تامین انرژی مکانیکی را به عهده دارد. موتور(انجین) قسمت اصلی ساختار موتور برق است که در آن انرژی مکانیکی دستگاه به انرژی برق تبدیل می‌شود. این نکته را در اطلاعات در مورد موتور برق به خاطر داشته باشید که هر قدر توان موتور بالاتر باشد، برق بیشتری تولید می‌کند.

دستگاه تولید برق متناوب آلترناتور (Alternator)

 وظیفه این قسمت از ساختار موتور برق تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی است.

سیستم سوخت

سیستم سوخت در موتور برق با توجه به اینکه سوخت موتور برق چیست متفاوت است. این سیستم می‌تواند روی خود دستگاه یا به عنوان بخشی مجزا قرار بگیرد.

تنظیم کننده ولتاژ

وظیفه این قطعه تنظیم ولتاژ خروجی برق از موتور برق و تبدیل AC به DC و بر عکس است.

پنل کنترل

 تنظیم و راه اندازی ساختار موتور برق به کمک پنل کنترل انجام می‌شود.

سیستم روغن کاری

 موتور و قطعات مکانیکی پس از کار به مدت طولانی دچار سائیدگی می‌شوند. برای جلوگیری از این سائیدگی از روغن استفاده می‌شود.

سیستم سردسازی

 ساختار موتور برق در حین کار داغ می‌شوند و سیستم سردسازی وظیفه خنک کردن قطعات موتور برق را بر عهده دارد. بیشتر موتورهای برق توسط هوا خنک می‌شوند.

خروجی‌ها

از این قسمت برق تولید شده توسط دستگاه به وسایل تغذیه کننده رسانده می‌شود. ساختار موتور برق اکثرا شامل خروجی‌های AC و DC با تعداد مختلف هستند.

نکات مهم نگهداری موتور برق

برای اینکه موتور برقی سالم داشته باشید و طول عمر دستگاه شما بیشتر شود باید به نکاتی توجه کنید که چند تا از مهم ترین آنها را در ادامه می‌بینید.

هنگامی که موتور برق نو ؛ برای اولین بار به مدت 1 ساعت کار کرد ؛ با استفاده از پیچ تخلیه روغن، روغن موتور برق را تخلیه نمایید  و  سپس مخزن روغن را به مقدار مناسب پر کنید.

  1. بهتر است دستگاه در محیطی خشک و تمیز نگه داری شود.
  2. از موتور برق نباید در محیط های دارای گرد و غبار شدید ، رطوبت شدید و یا شرایط اب و هوایی سخت استفاده شود
  3. دریچه هوا موتور برق هرگز نباید در معرض برف ، آب و یا گرد و خاک قرار گیرد.

نکته : هرگز از آب برای تمیز کردن موتور برق استفاده نکنید. آب با کاهش مقاومت عایق های ژنراتور باعث آسیب رسانی جدی به دستگاه می شود ..

سرویس فیلتر هوا موتور برق

کثیف بودن فیلتر هوا باعث به وجود آمدن اختلال در عملکرد موتور می شود و در این صورت  موتور برق به درستی کار نخواهد کرد. لذا بهتر است فیلتر هوا را به صورت 6 ماه یکبار تعویض کنید.
درپوش فیلتر هوا را بردارید ، فیلتر هوا را با بنزین شسته و سپس  آن را خشک نمایید.

درپوش فیلتر را قبل از نصب دوباره تمیز کنید

معمولا فیلتر ها در پی فرآیند و عملکرد کثیف شده قبل از نصب و یا تعویض فیلتر به درپوش فیلتر دقت کنید.


انبار کالا :

در صورت انبار کردن کالا به مدت بیش از 30 روز سوخت دستگاه باید تخلیه کامل شود سپس دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید به دلیل اتمام سوخت خاموش گردد تا همه ی سوخت درون کاربرات موتور برق مصرف شود.

  1. در هنگامی که دستگاه هنوز گرم است روغن موتور را خارج کنید.
  2. سیم شمع دستگاه را جدا کرده و آن را درون پارچه ای عایق بپیچید.
  3. برای روغن کاری شدن رینگ پیستون ها و سیلندر چندین بار هندل بزنید.
  4. سطح ژنراتور را تمیز کنید و آن را در محیطی تمیز و خشک قرار دهید.
  5. از نگهداری سوخت برای فواصل زمانی طولانی خوداری کنید.
  6. در صورت زنگ زدن و یا آلودگی مخزن نگهداری سوخت آن را تعویض کنید. آلودگی سوخت می تواند باعث آسیب رسانی به سیستم سوخت رسانی و کاربراتور موتور گردد.
  7. در صورت امکان دستگاه را در محیطی سر پوشیده و بوسیله پوششی مناسب انبار کنید.

تعویض روغن موتور برق

در صورتی که موتور برق را نو و یا صفر تهیه کردید بهتر است هر ماه یک بار یا هر 50 ساعت کارکرد موتور برق روغن آن را تعویض بفرماید. برای دفعات بعدی و گذشت یک ماه هر 100 ساعت یا هر 6 ماه یک بار روغن را تعویض بفرمائید.

تعویض روغن می تواند رابطه مستقیم با طول عمر موتور برق شما نیز داشته باشد.

تعویض روغن موتور

در صورتی که موتور برق را نو و یا صفر تهیه کردید بهتر است هر ماه یک بار یا هر 50 ساعت کارکرد موتور برق روغن آن را تعویض بفرماید. برای دفعات بعدی و گذشت یک ماه هر 100 ساعت یا هر 6 ماه یک بار روغن را تعویض بفرمائید.

تعویض روغن می تواند رابطه مستقیم با طول عمر موتور برق شما نیز داشته باشد.

فیلتر تهویه هوا

تمیز کردن فیلتر هوای دستگاه یکی از مهمترین روش نگهداری موتور برق نیز می باشد که به طور استاندارد هر 50 ساعت یک بار فیلتر تهویه هوا باید با شوینده مناسب شسته شود و پس از خشک کردن فیلتر آن را در جای خود قرار دهید.

تعویض و تمیز کردن شمع موتور

معمولا شمع در موتور به دلیل احتراق و خروج دود ممکن است آلودگی دود را به خود بگیرد بهتر است برای عملکرد بهتر موتور هر 6 ماه یکبار شمع تمیز شود و سالی یک بار یا هر 300 ساعت کار شمع تعویض گردد.

تعویض شمع دستگاه به صورت سالانه باعث بهبود عملکرد موتور و کارایی بیشتر آن خواهد شد.
فاصله جرقه زن را بین (0.70-0.80) میلیمتر (مطابق شکل) در نظر گرفته و شمع را در سیلندر خود قرار دهید

مزایای استفاده از موتور برق گازسوز

این نوع از موتور برق ها در مکان هایی که دسترسی به لوله کشی گاز دارند مانند پشتیبانی UPS منازل، ویلا ها و مجتمع های مسکونی در مواقع قطع برق، بسیار مورد استفاده بوده است. در صورت استفاده از موتور برق گازی و عدم دسترسی به لوله کشی گاز کاربردی ترین راه استفاده از کپسول گاز می باشد. موتور برق گازسوز به دلیل نوع سوخت آن کم مصرف و کم هزینه است و آلودگی کمتری نسبت به دیگر موتور برق ها از جمله موتور برق دیزلی و بنزینی دارد.

این نوع موتور برق با مزیت های زیر همراه است:

  1. تامین انرژی مکانیکی این نوع موتور برق ها با استفاده از گاز مایع می باشد که سوختی با انرژی پاک محسوب می گردد و به نسبت دیگر سوخت ها دارای سازگاری بیشتر با محیط بوده و تولید آلودگی کمتری دارد.
  2. گاز نسبت به دیگر انواع سوخت ها داری هزینه ارزان تری می باشد.
  3. این نوع موتور برق در زمان کار کردن بوی نامطبوع و بدی تولید نمی کند.
  4. سر و صدای تولید شده توسط موتور برق گازسوز بسیار کمتر است.
  5. انتقال گاز به وسیله لوله های زیرزمینی به مکان مورد نظر بوده که به همین دلیل ذخیره سازی سوخت نیازی به مخازن جدا ندارد.
  6. سوخت این نوع موتور ها آسیبی به اجزای داخلی دستگاه وارد نمی کند که به همین منظور دوام و کارایی موتور افزایش پیدا می کند.

نحوه عملکرد موتور برق گازسوز

عملکرد و مکانیزم موتور های گازی مانند موتور های بنزینی است. یعنی مکانیزم عملکرد محفظه احتراق به وسیله شمع انجام می شود. این چرخه چهار زمانه مانند موتور بنزینی با مکش آغاز شده و هوا و سوخت وارد میکسر گاز می شود و بعد از متراکم شدن آن با بالا آمدن پیستون توسط جرقه شمع مشتعل می شود.

حرکت رفت و برگشت پیستون در موتور تبدیل به حرکت دورانی میل لنگ شده و در نهایت این حرکت دورانی جهت به حرکت در آوردن ژنراتور و تولید برق به کار می رود. همان طور که گفته شد نوع عملکرد موتور برق بنزینی با گازی یکی است فقط با این تفاوت که در موتور های بنزینی مخلوط سوخت (بنزین و اکسیژن) در کاربراتور ترکیب می شود ولی در موتور برق گاز سوز مخلوط سوخت و اکسیژن یا هوا در میکسر گاز انجام می گردد.

در این نوع از موتور ها طبق سوخت به کار گرفته شده که بر پایه گاز نیز می باشد، فقط کافی است موتور برق خود را توسط شیلنگ به لوله کشی گاز شهر یا کپسول گاز مایع وصل نمایید و در نتیجه یک مولد برق با سوختی ارزان و بدون آلایندگی محیطی خواهیم داشت.

مزایای استفاده از موتور برق بنزینی

موتور برق های بنزینی به دلیل اینکه سوخت آن ها در دسترس است، یکی از انواع پرکاربرد موتور برق محسوب می شوند. با وجود اینکه نوع دیزلی این دستگاه ها برای صنعت گزینه بهتری هستند، اما موتور برق بنزینی را می توان یک گزینه مناسب برای مصارف خانگی و کارگاه ها در نظر گرفت. در ادامه شما را به طور دقیق تر با مزایای این نوع دستگاه ها آشنا می کنیم.

  1. تهیه سوخت برای این نوع دستگاه ها بسیار آسان است.
  2. این نوع موتور برق ها دارای قدرت بالایی هستند.
  3. گزینه مناسبی برای مصارف خانگی و کارگاه های کوچک می باشند.
  4. از پرمصرف ترین موتورها هستند که به همین دلیل هزینه نگهداری و تعمیر بالایی ندارند.
  5. قیمت آن ها به نسبت موتور های گازوئیلی مناسب تر است.
  6. اگر استفاده از آن ها صحیح باشد، طول عمر و دوام آن ها بالا خواهد بود.
  7. در هوای سرد راحت تر روشن می شوند.
  8. وزن و حجم آن ها مناسب است.
  9. سر و صدای تولید شده توسط این نوع دستگاه ها کم می باشد.

معایب موتور برق بنزینی

با وجود تمام مزیت هایی که پیش تر بیان کردیم، این نوع دستگاه ها دارای معایبی نیز هستند که در ادامه برایتان بیان کرده ایم:

  1. یکی از مهمترین ایرادات این نوع موتور برق ها، این است که آلودگی زیادی دارند که این موضوع به دلیل احتراق بنزین می باشد. در واقع این دستگاه ها دی اکسید کربن را در هوای اطراف پخش کرده که برای انسان ها و محیط زیست خطر دارد.
  2. مصرف سوخت آن ها بالا است که با در نظر گرفتن قیمت بنزین قیمت بالایی دارند.
  3. در دمای بالا گرمای زیادی از دستگاه خارج می شود که به دلیل سوختن بنزین است.
  4. این نوع دستگاه ها دارای آلودگی صوتی بالایی هستند.

مزایای استفاده از موتور برق دیزلی

موتور برق دیزلی نیز همانند نوع بنزینی، بسیار پر کاربرد می باشند، اما بر خلاف آن ها برای ایجاد احتراق از سیستم فشار زیاد استفاده می کنند. این در حای است که از شمع برای موتور برق های بنزینی استفاده می شود. در ادامه مزایای این نوع دستگاه پرفروش را برایتان شرح می دهیم.

  1. سوخت این نوع موتور برق ها هزینه کمتری نسبت به بنزین دارد.
  2. در تبدیل سوخت به انرژی، دارای راندمان بالایی می باشند.
  3. این نوع موتور ها با توان بالایی طراحی شده اند.
  4. استفاده از آن ها در کارهای صنعتی بسیار راحت است.
  5. برای استفاده در مناطق گرم، گزینه بسیار مناسبی هستند.
  6. در دمای بالا دارای کارکرد مناسبی می باشند.
  7. دوام و قدرت بسیار بالایی دارند.
  8. با وجود اینکه مصرف سوخت آن ها کم است، اما گشتاوری که توسط آن ها تولید می شود، بالا می باشد.
  9. خطر آتش سوزی در آن ها به دلیل اینکه برای جرقه زنی به شمع نیاز ندارند، پایین می باشد.
  10. دوام و طول عمر آن ها بالا است.
  11. هزینه تعمیر و نگهداری پایینی دارند.

معایب موتور برق گازوئیلی دیزلی

دستگاه ها نسب به هم مزایا و معایب خود را دارا می باشد این نوع دستگاه ها ممکن است تا دارای معایب زیر باشند.

  1. دارای هزینه خرید اولیه بالایی می باشند.
  2. در زمان کار کردن سر و صدای زیادی دارند.
  3. بر اثر سوخت گازوئیل ذرات معلق زیادی تولید شده که به همین دلیل هوا را آلوده می کنند.

در جدول زیر مهمترین مواردی که شاید برایتان سوال باشد را با هم مقایسه کرده ایم :

موتور برق مقایسه

گازی=بنزینی>دیزلی

هزینه سرویس و نگهداری

دیزلی>بنزینی>گازی

مصرف سوخت

گازی>بنزینی>دیزلی

قیمت سوخت

دیزلی>بنزینی>گازی

ماندگاری دستگاه

دیزلی>گازی>بنزینی

ایمنی دستگاه

دیزلی>گازی>بنزینی

میزان صدای خروجی

دیزلی>بنزینی>گازی

آلودگی محیط

گازی>بنزینی>دیزلی

دسترسی به سوخت

پرکاربردترین نوع موتور برق کدام است؟

موتور برق های بنزینی به نسبت دیگر انواع این دستگاه ها پرکاربردتر و پرمصرف تر هستند و برای مناطقی که به گازشهری و یا کپسول دسترسی ندارند، گزینه بسیار مناسبی هستند.
همچنین یکی دیگر از مواردی که سبب کاربرد بیشتر آن ها شده است، بازدهی و کارکرد بسیار خوبی می باشد که در مدت زمانی طولانی دارند که این عامل سبب افزایش استحکام موتور نیز گردیده است.

نکات مهم در استفاده از موتور برق

موتور برق ها هر کدام کاربرد و تفاوت هایی دارد که در ادامه به نکات مهم آن می پردازیم.

  • اندازه‌گیری میزان مصرف توان راکتیو و در صورت بالا بودن این توان امکان نصب خازن مناسب در کنار موتور برق باعث بهبود عملکرد موتور برق خواهد بود.
  • بهترین حالت استفاده از موتور برق در بار پیشنهادی است و استفاده از موتور برق در حداکثر توان در زمان‌های طولانی ممکن است به موتور برق آسیب برسد.
  • نگهداری و تعمیرات به موقع و بازدیدهای دوره‌ای به منظور حفظ بازده موتورها و تجهیزات
  • بررسی امکان استفاده از موتورهای دور متغیر بویژه برای پروانه‌ها و پمپ‌ها
  • انتخاب موتور برقی پربازده برای بهره برداری بلند مدت و متناسب با گشتاور مکانیکی مورد نیاز
  • محل استقرار موتور برق‌ها می باید به گونه‌ای باشد که گرمای حاصل از موتورها به آسانی تهویه شود.
  • به حداقل رساندن اصطکاک سیستم‌های مکانیکی متصل به موتور برق‌ها
  • بررسی امکان استفاده از موتورهای پرمصرف در ساعات غیر پیک مصرف برق شبکه

تخمین توان موتور برق

 لازم به ذکر است که اگر بار شما خازنی و یا حتی ماینر است باید دقت کنید که شما به یک رگولاتور و یک بانک سلفی احتیاج دارید. توجه کنید  که تمام این محاسبه ها برای این است که شما انتخاب درستی برای خرید موتور برق داشته باشید. زیرا اگر یک موتور برق با توان پایین و کم بخرید این موتور برق عملا به کار شما نمی آید و از طرف دیگر اگر یک موتور برق با توان خیلی بالا بخرید باز هزینه ی الکی کرده اید و پول خود را هدر داده اید. قبل از هر کاری نام مصرف کننده ها را به ترتیب بنویسید البته می توانید این دسته بندی را بر حسب تک فاز و یا سه فاز بودن آن ها بنویسید.

باید بر روی هر کدام از این مصرف کننده ها ویژگی هایشان را این که چند اسب بخار، چند آمپر و چند کیلو وات هستند را بنویسید.  از این اطلاعات می توانید برای این محاسبات کمک بگیرید برای به دست آوردن کیلو وات باید اسب بخار را در۷۳۶/ ضرب کنید. برای محاسبه ی آمپر سه فاز می توانید کیلو وات سه فاز را در ۸/۱ ضرب کنید تا عدد مورد نظر به دست بیاید. برای محاسبه ی آمپر تک فاز نیز باید ضریب کیلو وات تک فاز را در ۴/۴ ضرب کنید.

  هنوز کار تمام نشده است قطعا می دانید که موتور برق همان لحظه برق تولید می کند و به برق شهری متصل نیست شما باید توان مصرف کننده هایی که توان زیادی مصرف نمی کنند را با ضریب یک بشناسید علاوه بر این موتور های اینورتر را نیز یک در نظر بگیرید. باید موتور های الکترونیکی را که راه اندازی مستقیم دارند ۵/۲ در نظر بگیرید و هم چنین موتور های دو ضرب را ۷/۱ در نظر بگیرید‌ پس از انجام این محاسبات عدد ها را بر حسب تک فاز و یا سه فاز بودن  جمع می کنیم و بعد  از آن عدد سه فاز را به خود ۳ تقسیم می کنیم. نتیجه هر چه که شد  آن را با عدد ب  حسب ۳ فاز جمع می کنیم.  برای تبدیل عدد به KVA  نیز این محاسبات را انجام می دهیم.اگر بخواهیم کیلو وات سه فاز را به دست آوریم باید آمپر سه فاز را در ۸/۱ تقسیم کنیم و برای محاسبه KVA آمپر سه فاز بر ۴۴/۱ تقسیم می کنیم.

راهنمای خرید موتور برق

هنگام خرید موتور برق چند نکته را باید به یاد داشته باشیم و رعایت کنیم تا خریدی بهینه داشته باشیم. در ادامه به نکات مهم اشاره خواهیم کرد.

توان مورد نیاز موتور برق

یک راه ساده برای آنکه بدانید به چه موتور برقی با چه توانی نیاز دارید مشخص کردن توان وسایلی است که می خواهید استفاده کنید. یخچال، وسایل گرمایشی- سرمایشی، تلویزیون و روشنایی، همه این وسایل توان مشخصی داند و اگر نمی دانید توان دستگاه چه مقدار است به پلاکی که روی بدنه آن نصب شده است مراجعه کنید که اطلاعات مفیدی دراختیار شما می گذارد از جمله توان مصرفی آن. نکته ای که باید توجه کنید این است که اگر تعداد وسایلی که می خواهید روشن کنید بیشتر باشد به همان نسبت به موتور برق بزرگتری نیاز پیدا خواهید کرد.

سوخت مصرفی

در حالت کلی موتور برق ها به سه صورت دیزلی (گازوئیلی) – بنزینی و گازی می باشند. با توجه به دسترسی شما به این نوع سوخت ها اولین قدم در انتخاب متناسب با نیاز خود را برداشته اید. البته قابل توجه داشته باشید که گاز سوز چندان پاسخ گوی مناسبی برای مشتریان خود در چند سال اخیر (با توجه به نوع گاز موجود در ایران) نبوده است. بنابراین بهتر است که از نوع دیزلی یا بنزینی انتخاب نمایید.

حجم کار 

قبل از اقدام به خرید ببینید حجم کار شما چه مقدار هست، برای مصارف خانگی می خواهید استفاده کنید یا برای مصارف صنعتی، اگر میزان کار شما سنگین هست شما به موتور برق دیزلی احتیاج پیدا خواهید کرد و اگر حجم کار شما سبک هست، مدل بنزینی مناسب شما می باشد .این نکته را در نظر داشته باشید که مدل دیزلی نسبت به توان مشابه مدل بنزینی مقداری گرانتر می باشد.

هندلی یا استارتی

به طور کلی مصرف کنندگان استارتی به خاطر آسانی در روشن شدن بیشتر راضی هستند مخصوصا کسانی که دارای سن بالایی هستند، مدل استارتی بیشتر مناسب این افراد عزیز می باشد.از نظر قیمت هم مدل استارتی نسبت به مدل هندلی مقداری گرانتر می باشد و مشتریان با توجه به شرایط و بودجه خود می توانند اقدام به خرید بکنند.

میزان صدا

موتور برق که می خواهید خریداری کنید در چه مکانی قرار است استفاده کنید آیا در نزدیکی شما بیمارستان یا دانشگاه وجود دارد اگر جواب مثبت هست شما نمی توانید هر مدلی را خریداری کنید، تمام مدل ها مخصوصا مدل دیزلی دارای صدای بالایی می باشد بنابراین اگر مدل دیزلی فقط جوابگوی کار شما می باشد باید از نوع کانوپی دار یا محفظه دار تهیه کنید که محفظه این مدل دارای عایق صدا بوده و تا حد زیادی صدا را جذب می کند و اگر قرار است مدل بنزینی خریداری کنید و معذوریت صدا را همچنان دارید می بایست مدل اینورتری یا سایلنت را تهیه کنید که به مدل کیفی معروف می باشد.

محاسبه توان مورد نیاز 

بعد از آنکه نوع موتور برق را تعیین کردید، نوبت به محاسبه توان مورد نیاز می رسد. باید توجه کنید وسایل الکتریکی دو مدل می باشد، وسایل که مجهز به موتور الکتریکی جهت تامین نیروی محرکه هستند و تجهیزاتی که از موتور الکتریکی استفاده نمی کنند. وسایل بدون دینام دقیقا طبق توانی که روی پلاک آن ها حک شده است، توان مصرف می کنند وسایلی مانند تلویزیون و لامپ جزء این دسته محسوب می شوند برای مثال لامپ 100 وات دقیقا 100 وات مصرف می کند.

وسایل دارای الکتروموتور دارای دو توان هستند یک توان مصرفی و یک توان استارت، توان مصرفی طبق همان چیزی هست که روی پلاک حک شده است و توان استارت به شکل زیر محاسبه میشود:

توان مورد نیاز در لحظه استارت = 2.5 × توان مصرفی

اگر بخواهیم توان استارت یا شروع به کار توضیح بدهیم توانی هست که وسیله برقی نیاز دارد تا روشن شود و پس از آن هست که  برگردد به توان مصرفی خود،  شاید دیده باشید هنگامی که کولر را روشن می کنید در  لحظه روشن شدن جریان برق مقداری ضعیف می شود و بعد به حالت اول بر میگردد، همین توان شروع به کار  باعث می شود که مقداری جریان برق نوسان پیدا کند.

.

خرید بر حسب توان

شما حتما باید قبل از خرید دیزل ژنراتور یا خرید مبدل برق این موارد را در نظر داشته باشید و در صورت نیاز از افراد مجرب کمک بخواهید.

برای اطلاع از قیمت موتور برق با مشاوران ما تماس بگیرید. شماره دفتر فروش آبادیزل. در بالای سایت درج شده است.

موتور برق ها بر اساس توان(اندازه) به چند دسته تقسیم می‌شوند :

مسافرتی کیفی

موتور برق کیفی یک دستگاه مولد برق اضطراری کوچک است که به کمک سوخت بنزین، برق لازم برای مصارف عادی مورد نیاز شما را تامین می‌کند. این نوع موتور برق که به موتور برق مسافرتی یا چمدانی نیز مشهور است به دلیل قابلیت حمل آسان و سیار بودن آن، کاربرد وسیعی برای کاربری‌های خانگی، ویلایی، باغ و ... پیدا کرده است. 

موتور برق کیفی همان اینورتری است که جریان AC را به DC تبدیل می کند. منظور از AC همان جریان برق مستقیم است و جریان DC نیز همان برق متناوب محسوب می شود. نکته ای که در موتور برق های اینورتری یا همان کیفی اهمیت بسیاری دارد این است که در صورت انتقال جریان AC به DC، نباید سرعت موتور کاسته شود. علاوه بر آن بهتر است بدانید که مزیت انتقال جریان AC به DC این است که با این انتقال برق خروجی با کمترین میزان نوسان و تغییر ولتاژ تولید می شود.

 پایین رده کوچک

این دستگاه‌ها تا حدود 2 کیلووات می‌باشند و مناسب برای لوازمی مانند یخچال کوچک،

 لپ تاپ، لامپ (5 الی 10 عدد)، شارژر گوشی و ... هستند.

 میان رده خانگی

این دستگاه‌ها معمولا دارای توانی در حدود 2 تا 3.5 کیلووات هستند که می‌توانند علاوه بر مصارف پایین رده، برای مصارفی از جمله ماشین ظرف شویی، قهوه ساز، سشوار، کولر گازی، گرمکن برق و ... مناسب باشند.

بالارده بزرگ

این دستگاه‌ها که دارای توانی بالا و در حدود 7.5 کیلووات هستند، می‌توانند برای مصارفی از جمله پمپ آب، پمپ مخزن، کولر گازی با توان بالاتر و ... گزینه مناسبی باشند.

احتیاط بعد از روشن کردن موتور اجازه دهید  دور موتور ثابت شود و به مدت ۵ دقیقه صبر نمایید تا به گرمای لازم برسد.

احتیاط هرگز ظرفیت موتور را خارج از ظرفیت دستگاه بالا نبرید و وات و آمپر دستگاه را زیاد نکنید.

دسته بندی با توجه به میزان کار 

اگر شما فروشگاه دارید و در زمان قطع جریان برق اصلی،  به دنبال یک منبع برق هستید که بتوانید دستگاه کارت خوان و چند عدد روشنایی را راه اندازی کنید،خرید مدل 1 کیلووات مناسب شما می باشد. اگر برای مصارف خانگی می خواهید 3 کیلووات تا 5.5 کیلووات مناسب شما برای تامین برق خانه می باشد.

و در پایان اگر برای کار های سنگین مثل ساختمان سازی نیاز به تامین برق دارید، مدل های 8 کیلووات به بالا مناسب شما می باشد و شما میتوانید وسایلی مانند بالابر مصالح ساختمانی، بتونیر و دستگاه جوش را روشن کنید و استفاده کنید.

بهترین برندهای موتور برق

این روزها موتورهای الکتریکی تقریباً در همه جا دیده می‌شوند. آن‌ها عناصر سازنده‌ی هر صنعت هستند و همچنین در مصارف خانگی کاربرد گسترده‌ای دارند.

هنگام خرید موتور برق باید به فاز موتور الکتریکی، جریان موتور الکتریکی، ولتاژ موتور الکتریکی، دور در دقیقه، اندازه قاب موتور و محفظه‌ها توجه کرد. 

در ادامه به معرفی چند برند معتبر میپردازیم. برندهایی از قبیل: 

برندهایی از قبیل هوندا، فیرمن، دیانا، گرین پاور، هیوندای، لیفان، پوتر، کوپ، سنسی، جیان دانگ، لانسن، استریم،  نویگیتور، کامینز، کوبوتا، دهری، سان پاور، هواسدان، یاماها، ناکایو، ایمر، آسترا، رویال،کوپر، آپولو، اپکس، لوبن، دوو، واکسون، روبین، کیپور و... 

موتور برق هیوندای

هیوندای الکتریک طیف گسترده‌ای از موتورهای فشار قوی را تولید می‌کند و بهترین آن‌ها را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. موتورهای فشار قوی هیوندای با استانداردهای بین‌المللی مانند IEC ، NEMA و غیره مطابقت دارند و همچنین با استفاده از پیشرفته‌ترین تکنولوژی طراحی و سیستم دقیق کنترل کیفیت تولید ساخته می‌شوند.

تاریخچه شرکت هیوندای

شرکت هیوندای از انواع شرکت های تولیدی و وابسته به آن تشکیل شده است. این شرکت قدیمی در سال 1947 توسط جانگ یونگ در کره جنوبی تاسیس شد و در ابتدا به عنوان یک شرکت ساختمانی آغاز به کار کرد.

هیوندای بعد از 66 دهه با تلاش و کوشش فراوان توانست در بالاترین استانداردهای جهانی و بین المللی تولید به بزرگترین تولید کننده جهان تبدیل شود.

نمایندگی هیوندای در ایران از سال 1389 آغاز به فعالیت کرد و اکنون یکی از برندهای مطرح در بازار ایران می باشد. شرکت هیوندای توانست در ایران بیش از 180 مرکز فروش و خدمات پس از فروش راه اندازی کند.

شرکت هیوندای تنوع بسیار زیادی در محصولات خود دارا می باشد، که یکی از این محصولات موتور برق هیوندای می باشد.

موتور برق یاماها

موتور برق یاماها ساخت تایوان و تحت لیسانس ژاپن می‌باشد. موتور برق های یاماها از لحاظ طول عمر و از نظر قدرتمندی جزو بهترین و با کیفیت ترین موتور برق ها نیز می‌باشد. موتور برق های بنزینی یاماها مورد استفاده برای کفکش ها و باغ ها و کولر گازی ها می‌باشد زیرا دارای کیفیت بسیار بالا می‌باشند. همچنین این موتور برق دارای سیم پیچ تمام مس است و مجهز به تکنولوژی avr نیز می‌باشد.

موتور برق هوندا المکس

موتور برق بنزینی هوندا المکس ساخت ژاپن بوده و از نوع موتور هوا خنک, چهار زمانه و تک فاز می‌باشد. نوع سوخت قابل استفاده بنزین بوده و دارای فرکانس ۵۰ هرتز است. این موتور برق ژاپنی توان ۱۵۰۰ وات دارد که در حالت اوج به ۱۷۰۰ وات هم میرسد. حجم مخزن سوخت ۷.۷ لیتر است که باعث بالا رفتن کارایی موتور در حدود ۷ ساعت می‌شود. این نوع موتو برق با وزن سبک ۲۲ کیلوگرم از نوع موتور برق‌های کیفی و قابل حمل می‌باشد که طراحی جالبی شبیه به روغن موتور دارد. این نوع موتور برق‌ها به دلیل داشتن کاور از نوع موتور برق بی صدا یا سایلنت هستند.

موتور برق واکسون

کمپانی چینی واکسون برند نوظهوری است که در چند سال اخیر محصولات خود را وارد بازار کشور کرده و در چنین مدت کوتاهی توانسته است به سبب کیفیت بالا و قیمت پایین خود جای خود را در بازار باز کند و جزو انتخاب های مشتریانی شود که به دنبال موتور برق با قیمت بسیار مناسب می گردند.

موتور برق های واکسون با وجود اینکه در چند سال اخیر وارد بازار کشور شده است اما با کیفیت بالای خود به خوبی توانسته اعتماد مشتریان را جلب کند و با تنوع بالای محصولات خود تمام نیازهای مشتریان خود را پوشش دهد.

موتور برق های واکسون در سه سری ببزینی، دیزلی و اینورتری تولید و در رنج توان 0.8 کیلووات الی 8 کیلووات با سیم پیچ تمام مس به بازار عرضه می شود.

لیست قیمت انواع موتور برق دیزلی، بنزینی و گازی و همچنین خرید انواع موتور برق از سایت شرکت مهندسی آبا دیزل با بهترین قیمت و کیفیت را همراه با مشاوره کارشناسان ما تجربه کنید.  

قیمت موتور برق 

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد موتور برق متشکل از یک ژنراتور الکتریکی و یک موتور است. موتور برق ها براساس نوع سوخت موتور طبقه بندی می شوند :

  • موتور برق دیزلی
  • موتور برق بنزینی
  • موتور برق گازی
در ادامه به ویژگی‌های انواع مختلف می پردازیم تا بتوانید انتخاب مناسبی برای خرید موتور برق داشته باشید.  

قیمت انواع موتور برق دیزلی یا گازوییلی

دیزل یا گازوئیل سوخت این وسیله است. دستگاه دیزلی با سیستم احتراق داخلی کار می‌کند.  قیمت موتور برق دیزلی و نگهداری این نوع موتور برق نسبت به موتور برق بنزینی پایین‌تر است. موتور برق دیزلی در مواردی که ظرفیت بالاتر از 5KW است کاربرد دارد. 

 در این نوع مولد برق، با فشرده سازی سوخت و هوا احتراق ایجاد می شود، اما زمانی که هوا بسیار سرد است ممکن است در مرحله فشرده سازی دمای هوا به اندازه ی کافی برای مشتعل کردن سوخت کافی نباشد در نتیجه بهتر است برای مناطق سردسیر اقدام به خرید موتور برق گاز دیزلی با گرمکن انژکتور نمایید. برای اطلاع از قیمت موتور برق و مشاوره قبل از خرید با کارشناسان فروشگاه آبادیزل در تماس باشید.

قیمت موتور برق بنزینی

پرکاربردترین نوع موتور برق بنزینی است. سوخت این دستگاه بنزین است از این رو به این دستگاه بنزینی گفته می‌شود. قیمت موتور برق بنزینی نسبت به سایر انواع موتور برق ها بسیار مقرون به صرفه نیز هست. بعضی از دستگاه‌های موتور برق‌ بنزینی با مخلوط سوخت بنزین و اتانول روشن می‌شوند پس هنگام خرید موتو برق بنزینی به این نکته توجه کنید.

قیمت موتور برق گازی

موتور برق گازی می‌تواند با گاز CNG و LPG کار کند. طول عمر موتور برق گازی و بی‌خطر بودن این دستگاه از جمله مزایایی است که باعث می‌شود عده ی زیادی از افراد اقدام به خرید موتور برق گازی نمایند همچنین قیمت موتور برق گازی نسیت به امکانات آن بسیار مناسب است.

قیمت موتور برق بنزینی استارتی

موتور برق ها را می توان از نظر سیستم روشن و خاموش شدن به موتور برق استارتی و هندلی تقسیم بندی کرد. این مدل استارتی با دکمه استارت تعبیه شده بر روی خود به‌راحتی روشن و خاموش می‌شوند. قیمت موتور برق استارتی در مقایسه با سایر موتور برق ها بسیار ایده آل است و به راحتی می توانید این دستگاه را خریداری نمایید.

قیمت موتور برق تک فاز 

موتور برق تک‌فاز برای مصارف خانگی و یا مکان‌هایی که نیاز به برق 220 ولت دارند استفاده می‌شود. برای تولید برق در موتور برق تک‌فاز، جریان متناوب DC به AC تبدیل می‌شود که توان الکتریکی از طریق القای مغناطیسی انجام می‌شود. برای اطلاع از قیمت موتور برق تک فاز بنزینی و موتور برق تک فاز با کارشناسان شرکت آبادیزل در تماس باشید.

قیمت موتور برق سه فاز بنزینی و گازوئیلی

موتور برق سه‌فاز موتور قوی‌تری نسبت به موتور برق تک‌فاز است. جریان برق در موتور برق سه فاز 380 ولت است. موتور برق‌ سه فاز به شکل اتوماتیک به سیستم برق متصل است و در لحظه قطع برق فوراً برق را در مدار به جریان می‌اندازد. قیمت موتور برق سه فاز بی صدا در مقایسه با کاربردهای آن بسیار مقرون به صرفه است و خریداران با خیالی آسوده می توانند اقدام به خرید موتور برق سه فاز نمایند.

قیمت موتور برق چینی

حداقل 10 سالی میباشد که موتور برق های چینی وارد بازارهای دنیا شده اند. در این مدت چینی ها روز به روز کیفیت محصولات خود خصوصا موتور برق که محصولی حساس میباشد را ارتقاع داده و به کیفیت مطلوبی نیز رسیده اند، در این بین کارخانه های نیز پا را فراتر گذاشته و به استاندارهای روز دنیا رسیده بشکلی که اکنون محصولات خود را در ژاپن ، اروپا و آمریکا بفروش میرسانند. این کارخانه ها عموما” در شهر چنگ چینگ که بهترین محصولات موتوری در چین میباشد تولید میشود، مانند کارخانه هواسدان، سنسی، راتو، لانسین کارخانه های با کیفیت  و برتر چین میباشد.

قیمت موتور برق های چینی نسبت به محصولات ژاپنی و اروپایی بسیار مناسب تر است.

تفاوت موتور برق های بنزینی و گازوییلی دیزلی و گازی

موتور برق ها هر کدام کاربرد ها و تفاوت های خاص خود را دارد در جدول زیر به مشخصات فنی موتور برق ها می پردازیم.

معیار
موتور برق بنزینی
موتور برق دیزلی(گازوییلی)
راندمان(خروجی - بهینه) 
راندمان سوخت بالاتر
قیمت بالای بنزین
قیمت پایین گازوییل
آزاد کردن انرژی بیشتر به ازای سوخت کمتر
طول عمر
طول عمر کمتر به دلیل فشار ناشی از احتراق
طول عمر بیشتر به دلیل فشار کمتر ناشی از احتراق
وزن
پرتابل بودن و قابلیت جابه جایی آسان تر
وزن سنگین تر به دلیل حجیم بودن موتور و قابلیت جا به جایی سخت تر
مصرف سوخت
مصرف سوخت پایین تر
مصرف سوخت بالاتر
میزان صدا
ایجاد سروصدای کمتر و مناسب بودن برای مناطق مسکونی
ایجاد سروصدای بیشتر به دلیل حجیم بودن موتور
تعمیر و نگه داری
آسانی کاربری و نگه داری موتور برق های بنزینی
کاربری، تعمیر و نگه داری موتور برق های دیزلی سخت تر است و نیاز به اپراتور متخصص دارد
سیستم خنک کننده
هواخنک
هواخنک

موتور برق خانگی

موتور برق‌ خانگی های از نوع موتور برق اضطراری هستند به طوری که در زمان قطعی برق، شروع به‌کار کرده و برق تولید می‌کنند. موتور برق های خانگی در سوپرمارکت‌ها، کارگاه‌های کوچک تولیدی و... کاربرد دارد. برای خرید موتور برق خانگی با کارشناسان آبادیزل همراه باشید و از قیمت موتور برق خانگی آگاه باشید.

فروش موتور برق 

خرید موتور برق با کیفیت از آبادیزل یک فرصت است. آبادیزل به فروش موتور برق نو با یک برند خاص فکر نمی‌کند. مهم کمک به مشتری و حل مشکل است. این‌که مشتری چه مشکلی دارد و با چه موتور برقی مشکل او حل می‌شود مهم‌ترین عامل در فروش موتور برق از جانب آبادیزل است. فاکتور دیگری که آبادیزل به آن توجه می‌کند کیفیت موتور برق است. متخصصین آبادیزل با بیش از ده‌ سال تجربه به شما کمک خواهند کرد که موتور برق با کیفیت بالا را انتخاب کنید. هنگام خرید موتور برق مهم‌ترین نکته توان خروجی مورد نیاز سیستم است. این‌که دستگاه، برق چند دستگاه را باید تامین کند؟ سوال اصلی در روش انتخاب موتور برق است.

آبادیزل ارائه‌کننده موتور برق با بهترین قیمت در بازار است. کافی است شما قیمت موتور برق در آبادیزل را با قیمت موتور برق در دیگر صفحات مقایسه کنید تا متوجه شوید آبادیزل مطمئن و حرفه‌ای عمل می‌کند.

برای خرید و مشاوره در مورد انواع موتور برق با ما تماس بگیرید. شماره های تماس :   ۰۲۱۳۳۹۹۲۲۹۴ - ۰۲۱۳۳۹۱۴۰۸۴

موتور برق بی صدا سایلنت

موتور برق بی صدا یا موتور برق سایلنت به دستگاهی اتلاق می شود که در فاصله هفت متری صدایی کمتر از 70-65 دسی بل تولید کند که بر اساس این استاندارد موتور برق های کیفی، موتور برق های اینورتری، موتور برق های کوچک مسافرتی در این دسته قرار می گیرند اما به این معنی نیست که این دسته از موتور برق ها کاملا سایلنت یا بی صدا هستند بلکه کمپانی های تولید کننده موتور برق صدای آن را به طرز چشمگیری کاهش داده اند.

همچنین این دسته از موتور برق ها به طور معمول ابعاد و وزن کمی دارند که قابلیت حمل آن را بالا می برد، قابلیت ایجاد جریان بدون تلرانس و پایدار را دارند(اینورتری)، مصرف سوخت بسیار کم و طول عمر بالایی دارند که آنها را به گزینه ای عالی برای منازل مسکونی، بیمارستان ها، کمپینگ، پیکنیک و مسافرت ها تبدیل کرده است.

سوالات متداول

معمولا برخی از کاربران سوال هایی از مشاوران شرکت آبادیزل می‌پرسند که شاید سوال شما هم باشند. در ادامه به چند مورد از این سوالات اشاره خواهیم کرد:

چگونه باید موتور برق مناسب انتخاب نمود؟

تجهیزاتی که می خواهیم توسط موتور برق به صورت همزمان راه اندازی کنیم را تعیین کنیم. یک لیست از میزان وات مصرفی جهت راه اندازی و عملکرد مداوم هر دستگاه تهیه می کنیم (این کار را می توانید از دفترچه راهنمای هر موتور برق تهیه کنید). میزان 10 الی 15 درصد به میزان برق مصرفی خود اضافه کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که موتور برق انتخابی شما دارای قدرت بالاتر از کل مصرف برقی حساب شده باشد.

کدام نوع موتور برق را انتخاب کنم؟

در صورتی که برای بیمارستان ها، دیتا سنترها، مراکز امنیتی، سرور ها و دیگر مکان هایی که قطعی برق مشکلات و خطرات زیادی را به همراه خواهد داشت، بهتر است تا حتما از نوع اتوماتیک موتور برق ها استفاده داشته باشید که در بین انواع موتور برقی که برایتان بیان شد، نوع گازوئیلی و یا دیزلی مقرون به صرفه ترین نوع می باشد.

چگونه میتوان موتور برق را سایلنت یا بیصدا نمود؟

اولین نکته مهم در این زمینه، انتخاب موتور با توان متناسب با نیاز شما می باشد، زیرا هر چقدر توان موتور برق بالاتر باشد، صدای آن نیز بیشتر است. قرار دادن موتور برق در فاصله دورتر از محل استفاده، قرار گیری موتور برق در سطوح نرم مانند چمن، خاک و سطحی پلاستیکی نیز در کاهش صدا تاثیر گذارند. استفاده از موتور برق کانوپی دار و یا ساخت جعبه چوبی یا فلزی برای قرار دادن موتور برق یکی از بهترین روش های کاهش صدا می باشد.

آیا می توان از ژنراتور های گازسوز برای موارد مسافرتی استفاده کرد؟

ژنراتور های گازسوز غیرقابل جابجایی و حمل و نقل می باشند و نمی توان از آن ها برای موارد مسافرتی استفاده داشت.

ژنراتورهای گاز طبیعی ابزاری کارآمد برای تولید برق است. می توان از آن برای فراهم کردن سوخت ژنراتورهای قابل حمل و اضطراری استفاده کرد.و گاز طبیعی به عنوان یکی از ارزان ترین و مناسب ترین اشکال سوخت در میان خانواده سوخت های فسیلی برای نیرو دادن به ژنراتورها شناخته می شود.

از نظر قیمت، زغال سنگ تنها سوختی است که از آن ارزان تر است.یکی از بزرگترین معایب استفاده از زغال سنگ این است که منبعی کثیف برای سوخت می باشد.

گاز طبیعی عموماً به وسیله حفاری بدست می آید، همان فرایندی که برای نفت انجام می شود.گاز طبیعی به شکل مایع به مراکز نگهداری مختلف منتقل می شود و در آن ها به حالت گاز تبدیل می شود.پس از آن، از طریق خطوط لوله در دسترس قرار گرفته و می توان آن را در سیلندرهایی نیز خریداری کرد.

چگونه توان مورد نیاز خود را برای خرید موتور برق محاسبه کنیم؟

یکی از مهمترین مراحل خرید موتور برق انتخاب موتور برق با توان مناسب است که بتواند پاسخ گوی نیازهایتان باشد. توصیه ما این است توان مصرفی تمام دستگاه های که قصد روشن کردن آنها با موتو برق را دارید با یکدیگر جمع بزنید که برای این منظور می توانید از پلاکی که روی دستگاه های برقی نصب می شود و مشخصات مختلف از جمله توان مصرفی را نشان می دهد استفاده کنید اما در نظر داشته باشید که دستگاه های که از مصرف کننده القایی (الکتروموتور) بهره می برند نیازمند دوبرابر توان مصرفی ذکر شده برای استارت خوردن هستند که شما باید توان مصرفی آنها را دوبرابر در نظر بگیرید.

 اما از جانبی محاسبه توان کل دستگاه های مصرفی به فاکتور های دیگر نیز بستگی داشته باشد که در این صورت توصیه می کنیم برای مشاوره تخصصی با کارشناسان فنی آبادیزل تماس بگیرید و راهنمایی فنی دریافت کنید تا انتخاب مناسبی داشته باشید.

آیا میتوان از موتور برق برای ماینینگ استفاده کرد؟

فرآیند استخراج ارزهای دیجیتال به نحوی است که نیازمند دستگاهی دایم کار و ساعت کاری بالا است. اما ساعت کار مداوم موتور برق معمولا محدود است که در نمونه های بنزینی بین (5 الی 6) ساعت و در نمونه های دیزلی به 10 الی 12 ساعت می رسد.

استفاده مدوام از مولد برق در دراز مدت می تواند استهلاک موتور برق رابالا برده و باعث کاهش عمر دستگاه شود از این رو توصیه کارشناسان آبادیزل استفاده از دو دستگاه موتور برق در کنارهم است به طوریکه ابتدا دستگاه اول را روشن و وارد مدار کنید و پس از پایان ساعت کاری استاندارد با موتور برق دوم جایگزین شود. از دیگر فاکتورهای انتخاب موتور برق مناسب ماینینگ قیمت سوخت مصرفی آن است که با توجه به قیمت پایین گاز، موتور برق های گازی مناسب ترین گزینه از لحاظ قیمت سوخت مصرفی می باشد.

بهترین موتور برق کدام است؟

یکی از متداول ترین سوال کاربران در هنگام خرید موتور برق انتخاب بهترین موتور برق ممکن است که به طور معمول باعث سردرگمی خریداران می شود که از بین برندهای مطرح بازار و موتور برق های درجه عالی، درجه اول و درجه دوم به سراغ کدام آنها بروند. بدیهی است که برند های درجه عالی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و پشتیبانی پس از فروش قدرتمند تر و گارانتی معتبرتری نیز دارند  اما از طرفی قیمت بالاتری نیز دارا می باشند.

کارشناسان آبادیزل مهمترین فاکتور در انتخاب بهترین موتور برق بازار را نیاز شما می دانند و این تیتر را به مناسب ترین موتور برق مناسب شما بازنویسی می کنند زیرا در بسیاری از موارد موتور برق های درجه اول و درجه دوم نیز می توانند پاسخ گوی نیاز های شما باشند.

از این رو آبادیزل مفتخر است که با بهره بردن از کارشناسان و تکنسین های فنی خود به شما خریداران عزیز مشاوره فنی دهد و پاسخ گوی ابهامات و سوالات شما باشد و شما را در انتخاب بهترین و مناسب ترین موتور برق ممکن راهنمایی کنند فقط کافیست تا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

معرفی برندهای معتبر موتور برق

برندهای مختلفی در حوزه موتور برق در بازار فعالیت میکنند که در ادامه بهترین آنها را خدمت شما معرفی میکنیم.موتور برق جیانگ دانگ، هیوندای، لیفان، استریم، دیانا، راتو، واکسون، کامینز، کوپ، هوندا المکس، یوکوهاما، هیروپاور، یاماها، روبین، لانسین، لان تاپ، سنسی، پوتر، فیرمن، دوو، یانمار، پراماک، رونیکس، توسن، آروا، کوبوتا، آگرو، زیپکو و ... از برترین برندها در حوزه ی موتور برق می باشد.

نمایندگی فروش موتور برق در ایران

آبادیزل نمایندگی موتور برق در تهران میباشد و سایر شهر ها مانند اصفهان ، شیراز و مشهد و ... را پوشش میدهد.شما می توانید انواع موتور برق نو را از شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل که دارای عاملیت فروش موتور برق های می‌باشد را با بهترین قیمت تهیه نمایید.امروزه موتور برق های مختلفی تولید و وارد بازار می شوند که هر کدام کاربرد و توان های خاص خود را دارند. کارشناسان ما که تجربه بالایی در این زمینه دارند مشورت کنید. تا از بهترین و مناسب ترین نوع موتور برق بهره‌مند شوید.برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در بالای سایت تماس بگیرید و از مشاوران فنی این شرکت درباره ی خرید مناسب ترین مدل این موتور برق‌ها متناسب با نیازتان مشاوره بگیرید.

خرید موتور برق

شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید موتور برق نو یا صفر متناسب کسب و کارتان مشاوره فنی خواهد داد با کارشناسان ما تماس بگیرید.

انواع موتور برق صفر یا خشک با پلمپ کامل کارخانه در کارتن توسط پیک در تهران و توسط تیپاکس و باربری به تمام نقاط ایران در کمترین زمان ممکن ارسال خواهد شد و برای مشتریانی عزیزی که قصد خرید موتور برق با کیفیت به صورت حضوری دارند ما این امکان را فراهم کرده ایم تا شما بتوانید به صورت حضوری از ما خرید کنید و پس از تست کامل دستگاه، آن را تحویل بگیرید.

شما می توانید انواع موتور برق را از شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل که عامل فروش موتور برق آکبند یا نو می باشد و با بهترین قیمت به مشتریان عزیز ارایه می کند تهیه نمایید.

faq

موتور برق برای تولید انرژی الکتریکی از احتراق سوخت های فسیلی استفاده می کند که این فرآیند منجر به تولید گاز مونو اکسید کربن می شود لذا کارشناسان آبادیزل توصیه می کنند همیشه موتور برق را در فاصله ای حداقل 6 متری از فضای سکونت افراد قرار دهید.

مدت زمان استاندار برای تعویض روغن موتوربرق هر 50 ساعت یکبار می باشد اما اگر برای بار اول از موتور برق روشن می کنید توصیه می کنیم که پس از 5 ساعت کارکرد روغن آن تعویض شود و سپس هر 50 ساعت یکبار از روغن 40 اتومات برای تعویض  روغن موتور برق استفاده شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
حسن کلایی
ارسال شده در : شنبه 04 آذر 1402

عرض ادب موتور برق دارای اینورتر AVR باشه و سایلنت هم باشه برای تامین برق دستگاه های صنعتی میخوام. بیزحمت راهنماییم کنید.

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 04 آذر 1402

سلام برندهای موتور برق که گفته خواهد با توان های بالا مناسب استفاده کارشما هستند، برندهای موتور برق AVR و سایلنت عبارتند از: جیانگ دانگ، لانسین، هوندا، دیانا، کوپ، پوتر، واکسون و... .

کامران رودباری
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

سلام موتور برق مسافرتی چه برندی طول عمر بالایی داره؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

سلام خدمت شما موتور برق های برند هوندا، هیوندای، سنسی، راتو، واکسون جزو برندهای خوب هستن و طول عمر بالایی دارند.

سینا میناوند
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

با عرض سلام و خسته نباشید، از نظر شما کدام یک از دو موتور برق سایلنت 2.4 کیلووات بنزینی H2750iS-A هندلی اینورتر و موتور برق سايلنت 2 کیلووات مدل RH-4792 پیشنهاد می شود؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : چهارشنبه 01 آذر 1402

با سلام ، جناب میناوند به دلیل صدای کمتر ،بهتر است شما از مدل اینورتری استفاده کنید.

جابری
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

لیست قیمت موتور برق های با توان 5 کیلووات از برند های خوب خارجی را برای ما ارسال کنید با تشکر

مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

لیست قیمت موتور برق ها ارسال شد

احمد رجبی
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام با کیفیت ترین موتور برق با توان بالا برای ویلا استخردار میخوام کدوم برند مناسبه؟

مدیر سایت
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام موتور برق های جیانگ دانگ ، لانسین، هوندا المکس، کوپ، هیوندای گزینه های مناسبی هستند

علی واحدی
ارسال شده در : یکشنبه 28 آبان 1402

ارادت خدمت عوامل سایت آبادیزل ببخشید من یک موتور برق میخواستم که در زمان کارکردن صدای کمتری از خود تولید کنه به اصطلاح سایلنت باشه کدوم برند هاتون دارای قابلیت سایلنت هستن؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام موتور برق های دارای سایلنت عبارت است از: هوندا، جیانگ دانگ، موتور برق دیزلی کوپ ، کاما و... جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد موتور برق های سایلنت به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

امین میری
ارسال شده در : شنبه 27 آبان 1402

سلام وقت بخیر موتور برق دیانا میخواستم برای یه ویلا ۱۰۰ متری می‌خوام میشه راهنماییم کنید که باید چه توانی مناسبه ویلا هست؟ با تشکر از سایت خوبتون

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : دوشنبه 29 آبان 1402

سلام باید مقدار توان تمام لوازم برقی ویلای شما محاسبه شود و سپس طبق آن محاسبات مقدار توان موتور برق مناسب ویلای شما مشخص خواهد شد. سپاس

رضا امینی
ارسال شده در : چهارشنبه 24 آبان 1402

برای دستگاه اکسیژن موتور برق می خواهم. دستگاه برقی 300 وات 230 ولت و 50 هرتزه. برای مواقعی که برق میره فکر کردم یک موتور برق که البته برای آپارتمان مناسب باشه بگیرم. پیشنهاد شما چیست؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : چهارشنبه 24 آبان 1402

سلام جناب امینی عزیز، استفاده از موتور برق 1 کیلووات اینورتری توصیه می شود.

علی دوراندیش
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

موتور برق مناسب برای یک خانه 80 متری با چه توانی مناسب است؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

سلام. ابتدا باید برق مصرفی تمام وسایلی که میخواهید با موتور برق روشن کنید را دقیق محاسبه کنید و سپس اقدام به خرید موتور برق کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره خرید رایگان با شماره های درج شده روی سایت خرید کنید.

محسن متوکلیان
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

سلام موتور برق های 2 کیلووات برای جابه جایی در صندوق عقب ماشین تیبا جا میشه؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

با سلام. بله موتور برق های 2 کیلووات در صندوق عقب ماشین های تیبا ، پراید ، پژو و ... جا میشود.

علی موسوی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

سلام برند موتور برق جیانگ دانگ بهتر است یا برند موتور برق لانسین؟

Aco.T21co@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 23 آبان 1402

با سلام.برند جیانگ دانگ جزو برترین برندهای موتور برق در دنیا میباشد

مجید مجمری
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 16 آبان 1402

سلام موتور برق 3 کیلووات میخوام چه برندهایی رو بهم پیشنهاد میکنید؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 16 آبان 1402

سلام موتور برق های 3 کیلووات برند های خوب برای توان مدنظر شما برندهایی از جمله جیانگ دانگ، هیوندای، استریم، پوتر، دیانا و.... برای دیدن برندهای دیگر به منو مربوط به موتور برق مراجعه فرمایید.

یعقوب زمانی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 09 آبان 1402

سلام موتور برق دست دوم دارید؟ قیمت ها و مدل های موجودتون رو اعلام میکنید. ممنون از سایت خوبتون

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : شنبه 13 آبان 1402

سلام مجموعه آبادیزل تمام محصولاتش به صورت آکبند میباشد، و در برند های جیانگ دانگ ، هوندا، دیانا، لانسین، راتو، واکسون،هیوندای و.... موتور برق عرضه میکند. شما میتوانید با قیمت موتور برق دست دوم، موتور برق نو بخرید. در صورت تاکید در خرید موتور برق دست دوم با شماره تماس های درج در سایت تماس حاصل فرمایید.

علی مؤمنی
ارسال شده در : دوشنبه 13 شهریور 1402

سلام خسته نباشید ببخشید موتور برق 8 کیلووات میخواستم کدوم برند رو شما پیشنهاد میکنید که قیمتش هم مناسب باشه؟؟ باتشکر

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 14 شهریور 1402

سلام. برندهای دیانا، پوتر، لانسین از کیفیت و قیمت مناسبی برخوردار هستند

حمید حسین نژاد
ارسال شده در : دوشنبه 12 تیر 1402

سلام وقت تون بخیر امکان داره از موتور برق تک فاز مانند برق تکفاز برای پمپ آب و تجهیزات دیگر که با برق تک فاز کار میکنند هم استفاده کرد؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 14 شهریور 1402

سلام. بله میتوان از موتور برق تکفاز استفاده مورد نظر شما رو انجام داد.

محمد علی حسین پور
ارسال شده در : دوشنبه 12 تیر 1402

سلام خسته نباشید من یک مغازه قهوه فروشی دارم. دستگاه اسپرسو سازم موقع استارت شروع به کار تقریبا 30 آمپر برق می کشه و یواش یواش دیگه آمپرش کم می شه. کولر گازی 24000، یخچال ویترینی و یک سری وسایل برقی کم مصرف، چه موتور برقی برامون خوبه؟ چه قیمت هست؟

arash.as434@gmail.com
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 14 شهریور 1402

سلام. از برندهای دیانا،لانسین،جیانگ دانگ،هوندا میتوانید استفاده کنید. از مدل هایی با توان بالای 5 کیلووات استفاده کنید