با توجه به کمبود منابع آبی نیاز به پمپ آب شناور بیش از هرزمان دیگری احساس میشود. پمپ آبیاری یا پمپ چاه عمیق برای بالاکشیدن آب از چاههای عمیق کاربرد دارد. پمپ شناور از دو قسمت الکتروموتور و پمپ تشکیل شده است. برای عدم نفوذ آب به داخل پمپ و موتور الکتریکی این دو قسمت کاملاً داخل هم سیلبندی شدهاند.
ذکر این نکته الزامی است که پمپهای شناور همیشه داخل آب مستغرق هستند؛ برای همین هیچگاه نیاز به مکش آب به داخل پمپ وجود ندارد، بلکه از نیروی محرکه الکتروموتور برای بالابردن آب کمک گرفته میشود.
پمپ شناور چیست ؟
پمپ شناور از خانواده پمپ های سانتریفیوژ چند پروانه می باشد که به منظور انتقال آب صاف از چاه ، استخر یا مخزن طراحی و ساخته شده است. این پمپ ها برای نصب مستغرق درون آب مناسب هستند و الکتروموتور آنها توسط آب خنک می شود. موتور در پمپ های شناور از نوع الکتریکی است و اتصال آن به قسمت پمپ توسط فلنج و پیچ و مهره می باشد. برق مصرفی این پمپ ها از نوع تکفاز یا سه فاز است و مدل های تک فاز تا توان 2.2 کیلووات ساخته می شوند. در خروجی پمپ های شناور Submersible pumps به منظور جلوگیری از برگشت آب درون لوله و آسیب به موتور از شیر یکطرفه استفاده شده است. با توجه به استفاده از این پمپ ها برای چاه های دهانه باریک (مته ای) ، بدنه آنها دارای قطر کمی می باشد و به همین دلیل به آنها پمپ های تنه باریک یا میله ای نیز گفته می شود. پمپ های شناور عمدتا در سیستم های آتشنشانی ، آبرسانی ساختمان های مسکونی ، صنایع و سیستم های آبیاری در کشاورزی و باغبانی مورد استفاده قرار می گیرند.
پمپ آب مستغرق
پمپهای شناور آب از نوع پمپهای گریزازمرکز هستند. این نوع از پمپها بهواسطه داشتن پروانههای خاص خود آب را به سمت بالا پرتاب میکنند. جنس بدنه این پروانهها متفاوت است و برای همین باید در زمان خرید به جنس پروانه توجه کرد. بهغیراز پروانه در زمان خرید پمپ آب شناور باید به نکات خاصی توجه کرد؛ این نکات عبارت است از:
- قطر چاه: بسته به اینکه قطر چاه چه مقدار است، خرید پمپ آب شناور متفاوت خواهد بود. بهطورمعمول قطر خارجی الکتروموتور پمپ از دهانه داخلی چاه کوچکتر است. قطر چاه با اینچ سنجیده میشود.
- هد پمپ: یک پمپ باید آب را از کف تا دهانه چاه به بالا منتقل کند؛ میزان این ارتفاع، هد پمپ خواهد بود. ارتفاع کل دینامیکی نام دیگر فاصله عمودی است که آب بالا میرود. اگر قرار است یک پمپ خریداری کنید، هد چاه را معادل طول چاه در نظر بگیرید. نکته مهمی که نباید فراموش شود، انتقال آب در مسیر افقی بعد از خروج از چاه است. فرمول خاصی نیز وجود دارد؛ طبق فرمول به ازای هر ده متر که آب مسیر افقی را طی میکند، یک متر به هد پمپ اضافه میشود.
- دبی: حجم آبی که از چاه باید خارج شود، دبی نام دارد. دبی را برحسب مترمکعب بر ساعت یا لیتر بر ثانیه محاسبه میکنند. میزان آبدهی پمپ با هد رابطه معکوس دارد. هرچه هد پمپ عدد بیشتری است، میزان آبدهی پمپ کمتر خواهد بود. در زمان خرید حتماً باید پمپی انتخاب شود که میزان نیروی کافی برای انتقال آب را در اختیار داشته باشد.
- طبقه: برای انتقال سیال نیاز به ایجاد نیروی کافی است، میزان این نیرو توسط الکتروپمپ ایجاد میشود. داخل هر پمپ چند پروانه نصب شده است که به هر یک پروانه یک طبقه یا استیج گفته میشود. درواقع هر استیج پمپ سانتریفیوژ شامل یک شفت، پروانه و دیفیوزر است که آب را به سمت بالا یا در مسیر افقی پمپاژ میکند. برای افزایش فشار سیال از تعداد بیشتر پروانه استفاده میکنند. برای اینکه بدانید یک پمپ شناور چندطبقه نیاز دارید، باید از نمودار راندمان کمک بگیرید. نمودار راندمان توسط شرکتهای سازنده پمپ شناور ارائه میشوند و بر اساس هد و میزان آبدهی طراحی میشود. نحوه استفاده از این نمودار در این مقاله نمیگنجد، برای انتخاب پمپ آب شناور مناسب بهتر است با کارشناسان آبادیزل گفتگو شود.
- جنس سیال: هرچند تأثیر جنس سیال بر انتخاب پمپ در مرحله دوم قرار میگیرد، اما تأثیر فوقالعادهای بر قیمت پمپ آب شناور میگذارد؛ مثلاً اگر پمپاژ آبشور انجام میشود باید جنس پروانه از استنلس استیل انتخاب شود. اگر سختی آب از حد استاندارد بالاتر است باید از ایمپلرهای فولادی کرومیک استفاده شود. در صنعت غذایی برای انتقال مواد غذایی از پروانههای پلیکربنات استفاده میشود.
انواع پمپ آب شناور
انواع از لحاظ کاربری عبارت اند از:
- پمپ آب شناور چاه عمیق Submersible Pumps for wells
- پمپ های شناور فاضلابی Submersible Sewage and Drainage Pumps
- پمپ های شناور تخلیه Submersible Drainage Pumps
انواع از لحاظ جنس بدنه عبارت اند از:
- استیل
- پمپ آب چدن
- پمپ آب شناور برنج
- پمپ آب شناور برنز
از نظر جنس پروانه عبارت اند از:
- پروانه استیل
- پروانه چدن
- پروانه برنز
- پروانه باکالیت
- پروانه برنج
اگر قصد خرید آنلاین پمپ آب شناور دارید، حتماً متوجه شدهاید که فروشندگان گروهبندی متفاوتی برای این دستگاهها ارائه میدهند؛ این امر کاملاً به نوع نگاه فروشنده بستگی دارد. گروهی از فروشندگان الکتروپمپ آب شناور را بر اساس نوع برق مصرفی گروهبندی میکنند؛ بر این اساس انواع پمپ آب شناور به دو گروه تقسیم میشود:
- پمپ شناور تکفاز: میزان برق ورودی برای پمپ شناور آب تکفاز معادل برق خانگی است. از این پمپ برای پمپاژ در مزارع کوچک، استخرهای خانگی و چاههای کمعمق استفاده میشود. امروزه فروش پمپ آب شناور تک فاز برای باغ و ویلا بسیار زیاد شده است.
- پمپ شناور سه فاز: طبیعی است زمانی که الکتروموتور از نیروی بیشتری استفاده کند، توان آن نیز بالا خواهد رفت. برای چاههای عمیق، پمپاژ آب از کف رودخانه و کشیدن لجن از استخرهای بزرگ از پمپ سهفاز استفاده میشود.
نوع دیگری از گروهبندی پمپ آب شناور، گروهبندی کارکردی این نوع از پمپهاست. کارشناسان پمپ شناور را به سه دسته تقسیم کردهاند:
- پمپ چاه عمیق: نام دیگر پمپ شناور است و برای پمپاژ آب از عمق چاه استفاده میشود.
- پمپ لجنکش: این پمپ سانتریفیوژی مستغرق برای انتقال ذرات جامد در آب به کار گرفته میشود. ناگفته نماند که پمپهای لجنکش بهصورت شناور و خشک استفاده میشود.
- پمپ کفکش: این پمپها فقط شناور بوده و نباید به شکل خشک استفاده شود. پمپ کفکش برای پمپاژ آب از چاههای کمعمق به کار گرفته میشود.
انواع پمپ شناور استیل بر حسب خروجی
پمپ شناور یک اینچ
پمپ شناور یک اینچ یک پمپ سبک یا خروجی یک اینچ می باشد، این پمپ با توجه به ارتفاع چاه دارای توان و قدرت متفاوت می باشند. پمپ شناور یک اینچ معمولا دارای جنس بدنه استیل می باشد و با قدرت بدنه 4- 3 اینچ در اکثر چاههای باریک قابلیت کاربری را داراست.
پمپ شناور دو اینچ
پمپ شناور دو اینچ دارای دهانه خروجی 60 میلیمتر و دارای میزان دبی متفاوت می باشد که بر حسب نوع برند متفاوت است. پمپ شناور دو اینچ استریم و شناور دو اینچ لئو از لحاظ میزان دبی دارای بالاترین خروجی بوده و شناور دو اینچ شیمجه در رتبه دوم قرار می گرد.
پمپ شناور سه اینچ
پمپ شناور سه اینچ معمولا در فروشگاه بی واسط در برندهای مختلف عرضه می گردد. این پمپ شناور دارای کیفیت بالا بوده و همچنین با توجه به نوع برند داخلی یا خارجی بودن دارای میزان دبی متفاوتی هستند. این پمپ در مدل استیل دارای قطر بدنه 6 اینچ می باشد در لوله های هشت اینچ براحتی قابلیت استفاده می باشد اما مدل چدنی این پمپ شناور درارای قطری به اندازه 8 الی ده اینچ می باشد که برای چاه های لوله ای 10 اینچ مناسب می باشد.
پمپ شناور چهار اینچ
پمپ شناور 4 اینچ برحسب قطر خروجی و دبی بالایی آب در زمره پمپ های صنعتی طبقه بندی می گردد. پمپ شناور 4 اینچ معمولا در دو مدل بدنه استیل و چدنی یافت می گردد. این شناور ها قادر به انتقال 80 متر مکعب در ساعت بوده و حجم بالایی از آب را برای مصارف کشاورزی انتقال می دهند.
پمپ شناور 5 اینچ
پمپ شناور 5 اینچ دارای خروجی 5 اینچ بوده که قالبا این شناور بصورت سه فاز بوده و در دو مدل بدنه چدن و بدنه استیل عرضه می گردد. پمپ شناور 5 اینچ عمدتا دارای کاربری صنعتی داشته جهت آبیاری مزارع بزرگ و همچنین کارگاها های صنعتی کاربرد دارد.
بخش های اصلی پمپ شناور
پمپ شناور از بخش های مختلفی تشکیل شده است که مرور کلیه قطعات اطلاعات درست و جامع در خصوص کاربری شناور به ما می دهد. پمپ شناور با توجه به نوع جنس که استیل یا چدنی است از دو بخش الکترو موتور و بخش پمپ تشکیل شده است که در بخش زیر به مرور این قسمت ها می پردازیم.
پمپ تک شناور
پمپ تک شناور بعنوان موتور و قلب اصلی جهت راه اندازی یک شناور بمنظور استخراج آب از اعماق مختلف می باشند. پمپ شناور استیل در بازار معمولا در دو مدل وجود دارند پمپ تک شناور سرهم که الکترو موتور و پمپ در یک قالب هستند قالب جداسازی نیستند و شناور مجزا که الکترو پمپ و پمپ تک شناور معمولا مجز بوده و بهم وصل می گردند.
موتور تک شناور
موتور تک شناور معمولا بر حسب توانایی جهت استخرج آب دارای خروجی متفاوتی هستند که این خروجی 1/4 1 اینچ تا 8 اینچ می رسد. قیمت موتور تک شناور بر حسب برند های مختلف متفاوت می باشند اگر نگاهی به برند های مختلف موتور تک شناور بیندازیم در بازار برند های مختلفی از موتور تک شناور یافت می گردد. که شامل: موتور تک شناور استریم، موتور تک شناور SPC، الکتروپمپ شناور KSB المان، الکتروپمپ شناور استریم، شیمجه، لوما و غیره می باشد.
بی واسط با عرضه الکتروپمپ شناور استیل انواع این موتورها را در اختیار شما قرار می دهد. الکترو موتور ها معمولا با توجه به سفارش مشتری بصورت دو زمانه و تک زمانه می باشد که تک زمانه برای الکتروموتورهای دارای قدرت پایین و دو زمانه برای موتور های دارای توان بالا می باشد که مانع از ایجاد فشار در پمپ شناور می گردد.
اجزای پمپ آب مستغرق شناور
پمپ آب مستغرق شناور (Submersible Water Pump) یک نوع پمپ آب است که به صورت مستقیم در داخل آب قرار میگیرد و عملیات پمپاژ آب را انجام میدهد. این پمپها معمولاً برای استفاده در چاهها، استخرها، تالابها و سایر محیطهای آبی استفاده میشوند. اجزای اصلی یک پمپ آب مستغرق شناور عبارتند از:
1. موتور: موتور پمپ، قسمتی است که برق را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند. این موتور معمولاً برق تک فاز یا سه فاز را میگیرد و با استفاده از آن، پمپ آب را برای جابجایی و پمپاژ آب تغذیه میکند.
2. بدنه پمپ: بدنه پمپ، قسمتی است که شامل محفظهای است که موتور و سیستم پمپاژ آب در آن قرار میگیرند. این بدنه معمولاً از جنس استیل ضد زنگ یا چدن ساخته میشود تا در برابر آب و عوامل خوردگی مقاومت داشته باشد.
3. روتور و سیم پیچ: روتور و سیم پیچ، قسمتی از موتور پمپ هستند که برق را به انرژی مکانیکی تبدیل میکنند. سیم پیچ به روتور وصل شده است و با گردش آن، انرژی مورد نیاز برای جابجایی آب تولید میشود.
4. پمپ آب : بران یا سیستم پمپاژ، قسمتی است که آب را از محل قرارگیری پمپ جمعآوری و به خارج از آن منتقل میکند. این قسمت شامل لولهها، شیرها، وانواع سیستمهای فیلتر کننده و اتصالات است که به پمپ آب متصل میشود.
5. سیم کشی و کابل: سیم کشی و کابل، برای انتقال برق به موتور پمپ و اتصال آن به منبع تغذیه استفاده میشود. این سیم کشی و کابل باید مقاوم در برابر آب باشد و قابلیت عبور از آب را داشته باشد.
به طور کلی، پمپ آب مستغرق شناور شامل این اجزا است که به همکاری با یکدیگر برای جابجایی و پمپاژ آب میپردازند. این پمپها به دلیل قرارگیری در داخل آب، معمولاً داراز حفاظتهای خاصی برخوردار هستند تا از آب ورودی به داخل قسمتهای الکتریکی جلوگیری کنند و عملکرد صحیح را تضمین کنند.
نحوه عملکرد پمپ های شناور
پمپ های شناور آب را از قسمت میانی مکش می کنند. این پمپ ها با توجه به نوع کاربری می توانند از دو تا بیست پروانه داشته باشند. جهت گردش پروانه ها بصورت پاد ساعتگرد می باشد. در پمپ های شناور پروانه ها به یک شفت متصل بوده و توسط الکتروموتور به گردش در می آیند. آب بواسطه گردش پروانه ها وارد پمپ شده و سپس به علت وجود نیروی گریز از مرکز ، به سمت پروانه بعدی منتقل می شود. این روند تا آخرین پروانه و رسیدن به دهانه خروجی پمپ ادامه دارد و فشار مایع در هر مرحله افزایش می یابد. به همین دلیل پمپ های شناور هد زیادی تولید می کنند. در مسیر خروجی از شیر یکطرفه جهت جلوگیری از برگشت آب به درون پمپ و در نتیجه آسیب رسیدن به آن استفاده می شود.
خصوصیات کلی الکتروپمپ های شناور
- الکتروپمپ های شناور معمولا دارای 1.5 متر کابل انعطاف پذیر با مقاومت بالا در برابر رطوبت می باشند.
- سایز خروجی این پمپ ها حداقل 1.1/4 اینچ و حداکثر 12 اینچ می باشد.
- روانکاری در پمپ های شناور توسط روغن های خوراکی یا محلول آب و گلیکول انجام می شود.
- الکتروپمپ های شناور توانایی انتقال آب تا ارتفاع 800 متر را دارند.
- جنس بدنه این پمپ ها غالبا از استنلس استیل یا چدن می باشد.
- پروانه شناور ها از جنس استیل ، نوریل ( پلاستیک مهندسی ) ، برنز یا چدن ساخته می شود. از پمپ های شناور با پروانه برنزی در مواردی که مایع دارای خورندگی زیاد باشد ( مانند آب های شور ) استفاده می شود.
- خنک کاری موتور های شناور توسط آب صورت می گیرد و توصیه می شود حتما بصورت کامل مستغرق باشند.
کاربرد پمپ های شناور
بیشترین و اصلی ترین کاربرد پمپ شناور مکش آب از چاه های کم عمق ، نیمه عمیق و عمیق است ، اما در موارد زیر نیز می توان از این پمپ ها استفاده کرد:
- سیستم های آبیاری در کشاورزی و باغبانی
- استفاده در صنایع مختلف
- سیستم های آتشنشانی
- سیستم های آبنما و فواره
- سولار ( سیستم های خورشیدی )
مزایای پمپ های شناور
- از مهم ترین مزیت پمپ های شناور می توان به قابلیت جدا شدن الکتروموتور و پمپ اشاره کرد. در شناور ها موتور و پمپ توسط پیچ و مهره به یکدیگر کوپل شده اند. در صورت بروز مشکل در هر قسمت بدون نیاز به باز کردن کامل پمپ می توان به راحتی بخش آسیب دیده را تعمیر یا تعویض کرد. در صورت نیاز ، انجام این کار به راحتی توسط کاربر نیز امکان پذیر می باشد.
- طراحی بدنه با قطر کم ( مناسب جهت نصب در چاه های جداره باریک )
- نصب به صورت افقی ( با ژاکت ) و عمودی
- استفاده از متریال چدن ، استیل یا پلیمر مهندسی ( پروانه ) با مقاومت بالا در مقابل خوردگی
- راندمان بالا ( مصرف انرژی بهینه متناسب با توان خروجی )
مزایای مستغرق بودن پمپ های شناور
- همیشه در ورودی پمپ فشار آب وجود دارد و برای مکش آب هیچگونه انرژی صرف نمی شود، در نتیجه راندمان بالاتری دارند.
- بر خلاف پمپ های سانتریفیوژ نیازی به هواگیری ندارند.
- صدای ناشی از کارکرد موتور به حداقل می رسد.
- معمولا دارای شیر یکطرفه بوده و احتیاجی به تأمین شیر یکطرفه توسط کاربر نیست.
- با توجه به اینکه منبع تامین آب پمپ های شناور غالبا چاه ها و آب های زیرزمینی می باشد ، بر خلاف شبکه آب شهری ، شاهد افت فشار آب نمی باشیم و کاربر می تواند در زمان دلخواه به اندازه نیاز خود از آب استفاده کند.
مراحل نصب پمپ های شناور
- محفظه موتور با توجه به نوع آن با روغن گیاهی یا آب مخلوط با ضد یخ پر شود.
- اطمینان از تمیز بودن شفت هزار خار موتور و کوپلینگ پمپ شناور
- نصب پمپ و سوار کردن آن روی دینام شناور و بستن کامل پیچ ها
- کنترل لقی شفت پمپ از دینام شناور که باید حداقل 1 و حداکثر 3 میلیمتر باشد.
- تست دینام شناور و کنترل صحیح بودن دور آن و نحوه چرخش پمپ در مدت زمان حداکثر 10 ثانیه
- بستن لوله به پمپ شناور
- جوشکاری محافظ پمپ
- نصب بست لاستیکی به منظور نگه داشتن کابل
- انتقال پمپ به همراه لوله به داخل پمپ
- اضافه کردن لوله بعدی در صورت نیاز
- جوشکاری تسمه به منظور ایمنی بالاتر
- انتقال لوله پمپ به داخل چاه
- نصب بوشن انتهایی برای جلوگیری از فشار وزن پمپ به روزنه انتهایی
- نصب کرپی نگهدارنده پمپ
- عملیات پایانی
آموزش نصب و راه اندازی پمپ شناور
جهت جلوگیری از صدمات حاصل از ضربه قوچ به کل دینام پمپ و شناور مستغرق شده در چاه آب توصیه می شود که سنگینی دینام های شناور از روی پیچ های نگهدارنده دینام و پمپ به لوله های اصلی و یا سیم بکسل نگهدارنده پمپ شناور در چاه منتقل شود، برای این منظور می توان غلافی ساده با تسمه های فولادی بسته به نوع دینام و سنگینی آن به روش ذیل تهیه و ساخته شود.
بهتر است پمپ شناور را حداقل نیم متر بالاتر از کف چاه ، نصب نمایید تا به مرور زمان در گل و لای غرق نشود.
لوله خروجی آب حتما از بالا با کرپی ( پیچ و مهره u شکل ) مناسب با سایز لوله ، به صورت محکم بسته شود. همچنین دستک های کرپی باید روی حلقه محکم چاه به شکل مناسب قرار بگیرد. پس از انجام این مراحل سیم بکسل بسته شده را به صورت آزاد تر روی کرپی محکم ببندید.
هدف از بستن سیم بکسل حفاظت بیشتر از پمپ و چاه می باشد. به طوری که اگر به مرور زمان بر اثر پوسیدگی و یا اشکال در رزوه لوله های انتقال ، جداسازی به وجود آمد از غرق شدن پمپ در انتهای چاه جلوگیری شود و با سیم بکسل بتوان پمپ را به بیرون از چاه منتقل کرد و از بلا استفاده بودن آن ها جلوگیری کرد.
برای جلوگیری از انسداد مجاری مکش ، توصیه می شود که به طور دوره ای درب مخزن را بررسی کنید.
حداقل عمق غوطه وری پمپ شناور در آب 12 سانتی متر می باشد.
تفاوت پمپ کفکش با شناور
تفاوت پمپ شناور با کف کش در بسیاری موارد اهمیت زیادی دارد. میزان ارتفاع پمپاژ یا به عبارتی توان پمپ های شناور چاه عمیق به مراتب بالاتر از کفکش است. در چاه های کم عمق پمپ های شناور کارایی زیادی ندارند و به همین دلیل در این مکان ها از پمپ کفکش استفاده می شود.
معرفی بهترین مارک پمپ شناور در بازار داخلی
پمپهای شناور از کاربردیترین پمپ آبها هستند که هم در سطح خانگی و هم در سطح فعالیتهای باغبانی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.
حفر چاه برای برداشت آبهای زیرزمینی از روشهای سنتی تامین آب چه در سطح نیازهای خانگی و باغبانی است.
متداول بودن استفاده از پمپهای شناور باعث شده که حالا برندهای متعددی در سراسر جهان اقدام به طراحی و تولید این پمپها نمایند.
البته همگی آنها در لیست بهترینهای بازار قرار نمیگیرند. بهترین برند پمپ شناور به قرار زیر هستند.
- لوارا
- پنتاکس
- ابارا
- لئو
- پمپیران
- راد پمپ
- استریم
- دیانا
- ای ام سی AMC
- بهار پمپ
- شیمجه
- مارکیوس
- دناپمپ
- تاپکس استار
- سیلند
نکات مهم قبل از خرید پمپ آب شناور
قبل از خرید باید به ارتفاع و دبی مورد نیاز دقت شود
برای محاسبه ارتفاع پمپاژ آب باید به موارد زیر دقت شود:
- عمق چاه
- سطح ایستایی آب داخل چاه
- طول مسیر پمپاژ
- اختلاف سطح از دهانه چاه تا محل تخلیه
- جنس و سایز لوله
- تعداد اتصالات زانویی
برای محاسبه میزان دبی پمپ باید به موارد زیر دقت شود:
- مساحت زمین
- نوع محصول کشاورزی
- حجم مخزن ذخیره
- حجم استخر
- میزان آب مورد نیاز در کاربری مد نظر
قیمت پمپ آب شناور
اگر برای خرید پمپ آب شناور به مراکز تأمین مراجعه کردهاید، احتمالاً با قیمتهای متفاوت روبرو شدهاید. دلیل این تفاوت قیمت در چند عامل متفاوت است.
- نوع بدنه: تمایز در کاربرد پمپ آب شناور موجب میشود جنس بدنه این دستگاهها متفاوت از یکدیگر ساخته شود. استیل، برنز، چدن، نوریل موادی هستند که با آن بدنه پمپ شناور ساخته میشود.
- تکنولوژی: استفاده از سنسورهای الکتریکی که جریان برق و دبی آب را کنترل میکند ازجمله تکنولوژیهایی است که باعث تفاوت قیمت در پمپهای موجود در بازار میشود.
- برند: برند سازنده پمپ، موجب اختلاف قیمت میشود. قیمت یک برند ایتالیایی با برند چینی متفاوت خواهد بود؛ اما این دلیل خوبی برای انتخاب یک پمپ آب شناور نیست.
- ارتفاع یا هد: هرچه هد پمپاژ بیشتر است نیاز به استیج یا طبقات بیشتری احساس میشود که باعث افزایش قیمت میشود.
البته تنها موارد گفته شده در قیمت پمپ آب شناور تأثیرگذار نیستند، بلکه جنس پروانه، دبی، سیستم خنک کاری و میزان دور الکتروموتور نیز در قیمت تأثیرگذار خواهد بود. توصیه میشود در زمان خرید با کارشناسان آبادیزل تماس بگیرید.
تجربه و دانش فنی کارشناسان این مجموعه به شما در خرید بهتر پمپ آب شناور کمک خواهد کرد. کارشناسان آبادیزل با توجه به استفاده و نوع نیاز، یک پمپ اقتصادی و کارآمد به شما توصیه خواهند کرد. این مشاوره رایگان بوده و در تمام ساعات کاری امکانپذیر است.
نمایندگی فروش پمپ شناور آبادیزل
آبادیزل نمایندگی پمپ شناور در تهران و اصفهان ، شیراز و مشهد و ... پوشش میدهد.شما می توانید انواع شناور را از شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل که دارای عاملیت فروش شناور می باشد را با بهترین قیمت تهیه نمایید.
امروزه پمپ های شناور، پمپ کفکش و لجنکش مختلفی تولید و وارد بازار می شوند که هر کدام کاربرد و توان های خاص خود را دارند.
کارشناسان ما که تجربه بالایی در این زمینه دارند مشورت کنید. تا از بهترین و مناسب ترین نوع شناور بهره مند شوید.
برای اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در بالای سایت تماس بگیرید.
خرید شناور از آبادیزل
شرکت مهندسی بازرگانی آبادیزل با کادری مجرب و فنی شما مشتریان عزیز را در جهت خرید شناور متناسب کسب و کارتان مشاوره فنی خواهد داد.
انواع شناور با پلمپ کامل کارخانه در کارتن توسط پیک در تهران و توسط باربری به تمام نقاط ایران در کمترین زمان ممکن ارسال خواهد شد و برای مشتریانی عزیزی که قصد خرید شناور به صورت حضوری دارند ما این امکان را فراهم کرده ایم تا شما بتوانید به صورت حضوری از ما خرید کنید و پس از تست کامل دستگاه، آن را تحویل بگیرید.
برای خرید انواع شناور مشاهده قیمت شناور به فروشگاه آبادیزل مراجعه نمایید.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید