شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

دیزل ژنراتور چیست و چگونه کار می‌ کند

در مقاله دیزل ژنراتور چیست و چگونه کار میکند با این محصول آشنا می‌شویم. دیزل ژنراتور که از ترکیب موتور دیزل، ژنراتور الکتریکی (مولد) و بخش های دیگر ساخته شده است، ابزاری برای تامین برق در شرایط مختلف است که در انواع بزرگ، کوچک، سه فاز و تکفاز وجود دارد. کار شرکت‌های فعال در این زمینه، ارائه خدمات تخصصی برای تعمیر، نگهداری و کوپله آن‌ است. پس تا حدی با مفهوم دیزل ژنراتور چیست به زبان ساده آشنا شدیم. لازم به ذکر است قیمت ژنراتور گازوئیلی نسبت به کارایی آن‌ها متغیر است.


در ادامه این مقاله خواهید دید:

دیزل ژنراتور چیست

کاربرد ژنراتور گازوئیلی

چگونگی تولید برق در دیزل ژنراتور 

قطعات تشکیل دهنده دیزل ژنراتور

نحوه کار دیزل ژنراتور

اصول عملکرد دیزل ژنراتور

مزایای استفاده از دیزل ژنراتور

معایب ژنراتور دیزلی

اجاره ژنراتور دیزلی

تعمیر و نگهداری 

علت محبوبیت ژنراتور گازوئیلی نسبت به ژنراتور گازسوز


دیزل ژنراتور چیست 

ژنراتور دیزلی با عنوان جن ست دیزل به شمار می‌رود. همان طور که گفته شد، این دستگاه از ترکیب یک موتور دیزل و یک ژنراتور الکتریکی (آلترناتور) جهت تامین انرژی الکتریکی، ساخته شده است. در تولید انرژی الکتریکی مولد به ماشینی گفته می‌شود که از طریق القای الکترومغناطیسی انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. در این دستگاه انرژی الکتریکی تولید شده توسط موتور دیزل از طریق آلترناتور به برق تبدیل می‌شود. 

چگونگی تولید برق در دیزل ژنراتور

کاربرد دیزل ژنراتور چیست

در ادامه مقاله ژنراتور دیزلی چیست به کاربرد آن می‌پردازیم. این دستگاه وظیفه تامین برق اضطراری در صورت قطعی برق بر عهده دارد. لازم به ذکر است از این دستگاه جهت تامین برق به صورت دئمی استفاده می‌شود.امروزه با گسترش سیستم برق رسانی در دنیا دسترسی به برق سه فاز یا تک فاز برای کاربران به راحتی میسر شده است اما این سیستم هنوز به طور کامل پاسخ گوی تمام نیازهای کاربران نیست و با قطعی سیستم برق رسانی یا خارج شدن از محدوده تحت پوشش آن عملا دسترسی ما به آن قطع می شود و در چنین شرایطی دستگاه‌های تولید کننده برق وارد عمل می‌شوند که این دستگاه یکی از مناسب‌ترین انتخاب‌ها در چنین شرایطی هستند.

منازل مسکونی، ساختمان ها و ادارات

قطعی های مکرر برق در واحد‌های مسکونی، ساختمان‌ها و ادارات و در نتیجه خاموش شدن دستگاه‌های برقی می تواند باعث به وجودآمدن دردسری‌های متعددی از جمله تعطیلی نیروی کار، خسارت‌های مالی و مختل شدن زندگی روزمره و... شود. از این رو یکی از کاربردهای این دستگاه تامین برق اضطراری ساختمان‌ها و ادارات است.

بیمارستان ها و مراکز حساس

تامین برق اضطراری بیمارستان‌ها و دیتا سنترها از اهمیت ویژه ای برخورد است. چراکه در صورت قطعی برق و عدم تامین آن باعث وارد شدن آسیب‌های جبران ناپذیری خواهد شد. از این رو وجود چند دستگاه مولد برق به صورت همزمان برای این مراکز توصیه می شود.

صنعت غذا

از دیگر کاربرد ژنراتور دیزلی در صنعت غذا است. وجود این دستگاه‌ها در صنایع غذایی به علت تامین برق یخچال‌ها،‌ فریزها و محفظه‌های نگهداری مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در صورت عدم استفاده از این دستگاه، خطراتی مثل از بین رفتن مواد غذایی صاحبین کسب و کار را تهدید می‌کند. 

صنایع کشاورزی

برق مورد نیاز صنایع کشاورزی به دلیل فاصله از شهر می تواند توسط این دستگاه ها تامین شود و دستگاه های نظیر پمپ های ابیاری و خرمن کوب ها را به کار بیندازد.

صنایع معادن 

از دیگر کاربرد این دستگاه تامین برق معادن برای استخراج مواد معدنی و منابع طبیعی است. این مورد جزو تامین برق به صورت دائمی است. 

صنایع بزرگ و کارخانه‌ها 

در صنایع بزرگ مانند کارخانه‌ها و کارگاه‌های بزرگ قطعی برق یکی از مشکلاتی است که می‌تواند خسارت مالی جبران ناپذیری به آن‌ها وارد کند. از این رو یکی از مهم‌ترین دستگاه‌هایی که باید در این صنایع از آن استفاده کرد، ژنراتور گازوییلی است. 

چگونگی تولید برق در دیزل ژنراتور 

 همان طور که گفته شد، ژنراتور دیزلی از موتوری تشکیل شده است که با سوخت گازوئیل کار می‌کند. در طی فرایند احتراق، انرژی شیمیایی حاصل از گازوئیل به انرژی مکانیکی تبدیل شده و سپس این انرژی ایجاد شده به انرژی الکتریکی یا برق تبدیل می‌شود که در صورت قطع برق می‌توان از آن استفاده کرد.

هنگامی که دستگاه راه اندازی می‌شود، موتور چهار فرایند احتراق خود یعنی: مکش، فشرده سازی، قدرت و تخلیه را طی می‌کند.
در نتیجه انرژی شیمیایی سوخت به انرژی مکانیکی تبدیل شده که ما به عنوان خروجی در شفت موتور دریافت می‌کنیم.
اکنون از این شفت دوار برای چرخاندن روتور دینام استفاده می‌شود. روتور و استاتور دینام اجزایی هستند که انرژی را تولید می‌کنند.
روتور، یک عنصر استوانه‌ای است که توسط آهنربا احاطه شده است، در داخل استاتور می‌چرخد که دارای آرایش ثابتی از سیم کشی مسی است. حرکت آهنرباها در سراسر سیم کشی چیزی است که در پایان الکتریسیته را تولید می‌کند.

قطعات تشکیل دهنده دیزل ژنراتور 

در ادامه مقاله دیزل ژنراتور چیست به اجزای اصلی آن میپردازیم

  1. موتور دیزلی
  2. دینام
  3. سیستم سوخت
  4. تنظیم کننده ولتاژ
  5. سیستم خنک کننده
  6. سیستم اگزوز
  7. سیستم روانکاری
  8. شارژر باتری
  9. صفحه(پنل) کنترل
  10. مونتاژ یا قاب اصلی
  11. صداگیر یا کانوپی 

اجزای اصلی دیزل ژنراتور


بیشتر بخوانید: قطعات تشکیل دهنده دیزل ژنراتور


نحوه کار دیزل ژنراتور

به طور کلی نحوه کار این ژنراتور دیزلی را می‌توان در مراحل زیر بیان نمود:

مکش

در این مرحله شیر ورودی باز شده و با جابه‌جا شدن پیستون از مرکز، هوا به طرف سیلندر کشیده می‌شود. بعد از وارد شدن هوا با فشار به اندازه کافی، شیر مکش بسته می‌گردد.

احتراق انجین

انجین با یک احتراق درونی کوچک روشن می شود. در انجین دریچه‌ای تعبیه شده که سوخت را کنترل کرده و سرعت این قطعه را تحت کنترل در می آورد. که این کار موجب استاندارد شدن قدرت خروجی دستگاه می‌شود.

در مرحله احتراق، سوخت وارد هوای متراکم و داغ شده و شروع به سوختن می‌کند تا زمانی که به مرکز فوقانی برسد که در این حالت تأمین سوخت متوقف می‌گردد.
تا آخر مرحله مکش و رسیدن به نقطه قطع، تزریق سوخت ادامه داشته که در این شرایط، شیر ورودی و تخلیه در حالت بسته قرار دارند.
در ادامه گازهای هوا فشرده شده و در سیلندر پخش می‌گردند و باعث می‌شوند تا پیستون به طرف پایین حرکت نماید.

تخلیه

در این مرحله به طور مجدد پیستون به سمت بالا رفته و سبب می‌شود تا شیرهای تخلیه باز و شیر سوخت بسته گردد.
به دلیل انبساط گازهای سوختی که محترق شده‌اند، با حرکت پیستون به سمت بالا فرار کرده و در نهایت گازهایی که باقی‌مانده‌اند، با کمک دریچه اگزوز به طرف بیرون می‌روند.
زمانی که این مرحله پایان می‌یابد، شیرهای تخلیه بسته شده و این چرخه کامل می‌گردد.

نحوه کار دیزل ژنراتور


اصول عملکرد دیزل ژنراتور

در ادامه مطلب دیزل ژنراتور چیست به طرز کار اجزای اصلی در  این محصول می‌پردازیم:

نحوه کار دینام

دینام یا ژنراتور قسمتی از دستگاه است که سبب تولید خروجی الکتریکی از طریق وردوی مکانیکی که موتور تامین کرده است، می‌پردازد.
دینام که به نام ژنراتور نیز شناخته می‌شود، بخشی از دستگاه است که خروجی الکتریکی را از ورودی مکانیکی تامین شده توسط موتور تولید می‌کند. این شامل مجموعه‌ای از قطعات ثابت و متحرک بوده که در یک محفظه محصور شده اند. اجزاء با هم کار می‌کنند تا حرکت نسبی بین میدان مغناطیسی و الکتریکی ایجاد کنند که به نوبه خود الکتریسیته تولید می‌کند. اجزای دینام عبارت‌اند از:

  • استاتور: این جزء ثابت است و شامل مجموعه‌ای از هادی‌های الکتریکی بوده که در سیم پیچ‌هایی روی یک هسته آهنی پیچیده شده‌اند.
  • روتور یا آرماتور: روتور به تولید نوعی میدان مغناطیسی متحرک در اطراف استاتور پرداخته که سبب اختلاف ولتاژ در بین سیم پیچ‌های آن می‌گردد. این جریان متناوب سبب تولید خروجی کالا می‌گردد.

این جزء متحرک بوده که یک میدان مغناطیسی دوار را به یکی از سه روش زیر تولید می‌کند:

القایی

به عنوان آلترناتورهای بدون جاروبک شناخته شده و معمولاً در مدل‌های بزرگ استفاده می‌شوند.

آهنرباهای دائمی

این مورد در واحدهای دینام کوچک رایج است.

  • محرک: یک محرک منبع کوچکی از جریان مستقیم (DC) است که از طریق مجموعه‌ای از حلقه‌های لغزشی و برس‌ها به روتور انرژی می‌دهد. فرآیند تولید برق در الترناتور بدین شکل است که ان رژی مکانیکی از طریق میل لنگ به شفت منتقل می شود و شفت به عنوان واسط باعث چرخش روتور می شود. با چرخیدن روتور یک میدان مغناطیسی در حال حرکت بر روی استاتور تولید می شود که موجب اختلاف ولتاژ بین سیم پیچ های استاتور و در نتیجه تولید جریان متناوب در خروجی آن می شود.

طرز کار سیستم سوخت Fuel Tank

مخزن و سیستم سوخت در  این دستگاه وظیفه تامین و انتقال سوخت را برعهده دارد. مخزن سوخت در دستگاه‌های کوچک به طور معمول در کنار پایه شاسی قرار دارد اما برای دستگاه سایز بزرگ تر نیازمند نصب مخرن سوخت خارجی به صورت جداگانه هستید. مخزن سوخت معمولاً ظرفیت کافی برای کار کردن دستگاه را به طور متوسط بین 6 تا 8 ساعت دارد. در مورد واحدهای کوچک محصول، مخزن سوخت بخشی از پایه لغزش کالا است یا در بالای قاب دستگاه نصب می شود.
 

قطعات تشکیل دهنده ژنراتور دیزلی


طرز کار موتور دیزل 

این قطعه یکی از مهمترین بخش های آن و منبع انرژی مکانیکی ورودی است. به طوریکه احتراق سوخت در سوپاپ ها باعث حرکت پیستون ها و در نتیجه تولید انرژی مکانیکی می شود که این انرژی مکانیکی تولید شده از طریق میل لنگ به آلترناتور منتقل می شود.میزان توان و اندازه قدرت آن رابطه مستقیمی با حداکثر توان خروجی دارد و باید در هنگام کوپله به تناسب توان موتور و آلترناتور توجه شود. 

نحوه عملکرد تنظیم کننده ولتاژ

همانطور که از نام آن مشخص است، این قطعه ولتاژ خروجی محصول را تنظیم می‌کند. در ادامه مقاله دیزل ژنراتور چیست مکانیزم هر جزء که در فرآیند چرخه‌ای تنظیم ولتاژ نقش دارند، توضیح داده شده است:

تبدیل ولتاژ AC به جریان DC

تنظیم کننده ولتاژ بخش کوچکی از خروجی ولتاژ AC دستگاه را می‌گیرد و آن را به جریان DC تبدیل می‌کند. سپس این جریان DC را به مجموعه ای از سیم پیچ‌های ثانویه در استاتور که به عنوان سیم پیچ‌های تحریک کننده معروف هستند، می‌فرستد.

سیم‌پیچ‌های محرک (تبدیل جریان DC به جریان متناوب)

سیم‌پیچ‌های محرک اکنون مشابه سیم‌پیچ‌های استاتور اولیه عمل می‌کنند و جریان متناوب کمی تولید می‌کنند. سیم پیچ‌های تحریک کننده به واحدهایی به نام یکسو کننده های دوار متصل می‌شوند.

یکسو کننده های دوار (تبدیل جریان AC به جریان DC)

این یکسو کننده‌ها جریان AC تولید شده توسط سیم پیچ‌های تحریک کننده را تصحیح می‌کنند و آن را به جریان DC تبدیل می‌کنند. این جریان DC به روتور یا آرمیچر تغذیه شده تا علاوه بر میدان مغناطیسی چرخشی روتور، یک میدان الکترومغناطیسی ایجاد کند.

روتور یا آرمیچر (تبدیل جریان DC به ولتاژ AC روتور)

آرمیچر اکنون ولتاژ AC بزرگتری را در سیم پیچ‌های استاتور القا می‌کند که اکنون آلترناتور به عنوان ولتاژ AC خروجی بزرگ‌تر تولید می‌کند.
این چرخه تا زمانی ادامه می‌یابد که آلترناتور شروع به تولید ولتاژ خروجی معادل ظرفیت عملیاتی کامل خود کند. با افزایش خروجی کالا، تنظیم کننده ولتاژ، جریان DC کمتری تولید می‌کند.
در زمانی که آلترناتور به ظرفیت کامل خود رسید، یعنی تنظیم کننده ولتاژ به حالت تعادل خود رسیده و جریان DC کافی را برای خروجی دستگاه تولید می‌کند و ...

نحوه عملکرد قطعات دیزل ژنراتور

نحوه عملکرد سیستم خنک کننده

استفاده کردن مکرر و مداوم از دستگاه سبب بالا رفتن دمای اجزای متفاوت آن می گردد. داشتن یک سیستم خنک کننده و تهویه برای برداشت گرمای تولید شده در این فرآیند ضروری است.
در برخی مواقع از آب شیرین به عنوان خنک کننده برای دستگاه استفاده می‌گردد، اما به طور معمول استفاده از آن محدود برای موقعیت‌های خاصی از جمله دستگاه‌های کوچک و یا در واحدهای بزرگ بیشتر از 2250 کیلووات است.
هیدروژن گاهی اوقات به عنوان خنک کننده برای سیم پیچ‌های استاتور واحدهای بزرگ دستگاه استفاده می‌شود، زیرا در جذب گرما نسبت به سایر خنک کننده‌ها کارآمدتر است. هیدروژن گرما را از دستگاه حذف کرده و آن را از طریق یک مبدل حرارتی به مدار خنک کننده ثانویه منتقل می‌کند که حاوی آب غیر معدنی به عنوان خنک کننده است.

به همین دلیل است که مدل‌های بسیار بزرگ و نیروگاه های کوچک اغلب برج‌های خنک کننده بزرگی در کنار خود دارند.برای همه کاربردهای رایج دیگر، اعم از مسکونی و صنعتی، یک رادیاتور و فن استاندارد روی دستگاه نصب شده و به عنوان سیستم خنک کننده اولیه کار می‌کند.


بیشتر بخوانید: سیستم خنک کننده دیزل ژنراتور


نحوه عملکرد سیستم اگزوز

دود اگزوز ساطع شده از دستگاه درست مانند اگزوز هر انجین گازوئیلی یا بنزینی دیگر است و حاوی مواد شیمیایی بسیار سمی بوده که باید به درستی مدیریت شوند. از این رو، نصب یک سیستم اگزوز کافی برای دفع گازهای خروجی ضروری است.
لوله‌های اگزوز معمولا از چدن، فرفورژه یا فولاد ساخته می‌شوند که باید مستقل باشند و نباید توسط انجین پشتیبانی گردند. لوله‌های اگزوز معمولا با استفاده از اتصال دهنده‌های انعطاف پذیر به موتور متصل شده تا لرزش‌ها را به حداقل برسانند و از آسیب به سیستم اگزوز دستگاه جلوگیری نمایند. لوله اگزوز به بیرون ختم شده و از درها، پنجره‌ها و دیگر منافذ به خانه یا ساختمان منتهی می‌شود.
توجه داشته باشید که باید از متصل نبودن اگزوز دستگاه به تجهیزات دیگر مطمئن شوید.

طرز کار سیستم روانکاری

از آنجایی که این محصول شامل قطعات متحرک در موتور خود است، برای اطمینان از دوام و عملکرد روان برای مدت طولانی، نیاز به روغن کاری دارد. انجین دستگاه توسط روغن ذخیره شده در پمپ، روغن کاری می‌شود. شما باید سطح روغن روانکار را هر 8 ساعت کارکرد و همچنین نشتی روان کننده را بررسی کنید و هر 500 ساعت کارکرد روغن روان کننده را تعویض نمایید.


چگونه باتری دیزل ژنراتور را در صورت نیاز تعویض کنیم

چگونه باتری دستگاه را در صورت نیاز تعویض کنیم

در مقاله دیزل ژنراتور چیست برای تعویض باتری، مراحل زیر را دنبال کنید:

قطع برق

مطمئن شوید که کلید برق دستگاه قطع شده است تا هیچ جریان الکتریکی در دستگاه وجود نداشته باشد.

محل باتری

محل باتری معمولاً در نزدیکی انجین یا در قسمت پشتی دستگاه قرار دارد. محل باتری را پیدا کنید و مطمئن شوید که به آن دسترسی داشته باشید.

محافظت شخصی

قبل از هر کاری، از دستکش‌های محافظ یا عینک ایمنی استفاده کنید تا خود را در مقابل هر گونه آسیب ناشی از اسید باتری محافظت کنید.

قطع اتصالات

قبل از تعویض باتری، اتصالات الکتریکی را از باتری جدا کنید. ابتدا قطب مثبت (+) را با گره‌گیر یا ابزار مشابهی که به آن دسترسی دارید، باز کنید. سپس قطب منفی (-) باتری را باز کنید. این کار باعث جدا شدن باتری از سیستم الکتریکی می‌شود.

تعویض باتری

باتری قدیمی را با یک باتری جدید معادل تعویض کنید. ابتدا باتری جدید را در محل قرار دهید و سپس قطب منفی (-) را به محل خود بچسبانید. سپس قطب مثبت (+) را به محل خود بچسبانید. مطمئن شوید که اتصالات محکم و صحیح انجام شده‌اند.

اتصالات مجدد

بعد از تعویض باتری، اتصالات الکتریکی را دوباره برقرار کنید. ابتدا قطب منفی (-) را به باتری متصل کنید و سپس قطب مثبت (+) را متصل کنید. مطمئن شوید که اتصالات محکم است.

عملکرد

بعد از تعویض باتری، دستگاه را روشن کنید و عملکرد آن را بررسی کنید. مطمئن شوید که برق به درستی تأمین می‌شود و دستگاه به طور عادی عمل می‌کند.

توجه: توصیه می‌شود قبل از تعویض باتری، بهتر است دستورات و راهنمایی‌های تولید کننده کالای خود را مطالعه کنید، زیرا ممکن است مراحل خاصی برای تعویض باتری در دستگاه شما وجود داشته باشد. همچنین، اگر شما تجربه یا دانش کافی در این زمینه ندارید، بهتر است تعویض باتری را به تکنسین یا کارشناس مجرب مربوطه بسپارید


مزایای استفاده از دیزل ژنراتور

مزایای استفاده از دیزل ژنراتور

تأمین برق اضطراری توسط دستگاه، از جمله مهمترین کاربردهای این دستگاه‌ها است. اما باید بدانید که نسل‌های جدید این دستگاه‌ها توانسته اند تا مشکلات موجود در مدل‌های قدیمی مانند هزینه‌های تعمیر، نگهداری و تعویض و یا سروصداهای مزاحم ایجاد شده را از بین ببرند.

در مقاله دیزل ژنراتور چیست از دیگر مزایای مهم آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هزینه های نگهداری و تعمیر پایین

یکی اصلی‌ترین مشکلاتی که به میان می‌آمد، مشکلات ناشی از خراب شدن و یا معیوب شدن و نیاز به تعویض و یا تعمیر قطعات آن‌ها بود. امروزه از آن جایی که تأمین برق اضطراری توسط ژنراتور گازوئیلی توسط قطعات کمتری انجام می‌شود، دیگر نیازی نیست تا نگران هزینه‌های سنگین نگهداری آن‌ها باشید.

طول عمر بالاتر

از جمله مهمترین مزایای آن می‌توان به دوام بسیار بالای آن‌ها اشاره کرد. این دستگاه‌ها قابلیت کار در محیط‌های سخت کاری را داشته و بدون مشکل به کار خودشان ادامه می‌دهند. از سوی دیگر به دلیل آن که در برابر خوردگی، ضربه، فشار کاری، ساییدگی و ... مقاوم بوده، طول عمر بسیار زیادی خواهند داشت.

ذخیره سازی ایمن

این دستگاه‌ها می توانند برق اضطراری مورد نیاز برای دستگاه های الکتریکی را به کمک سوزاندن سوخت های فسیلی مانند گازوئیل تولید کنند. گازوئیل در مقایسه با سایر سوخت‌های فسیلی دیگر، مانند بنزین، خطر اشتعال پذیری پایین‌تری داشته و نگهداری و استفاده از آن ها ایمن تر خواهد بود.

توان خروجی

این دستگاه‌ها در مقایسه با سایر مدل‌های موجود در بازار می توانند توان خروجی بالاتری داشته باشند و مدت زمان بیشتری را کار کنند.

سادگی در تأمین سوخت

باید بدانید که این دستگاه‌ها قابلیت حمل بسیار مناسبی داشته و می‌توانید آن‌ها را با خود برای تأمین سوخت، جا‌به‌جا کنید. از سوی دیگر، سوخت مورد استفاده در این دستگاه‌ها با سوخت موجود در خودروهای سنگین و سبک یکسان بوده و به شما این اجازه را می دهد تا از سوختی یکسان برای آن ها استفاده کنید.

اکنون به مزایای این دستگاه می‌پردازیم:

  • انجین گازوئیلی در مقایسه با نوع بنزینی مصرف سوخت کمتری داشته و در مدت زمان یکسانی مصرف سوخت آن کمتر است.
  • سوخت گازوئیل ارزان‌تر از سوخت‌های بنزینی است و استفاده از آن‌ها صرفه اقتصادی دارد.
  • این مدل‌ها فاقد کاربراتور هستند و در مقایسه با سایر مدل‌ها استهلاک کمتری دارند.
  • عمر مفید آنها سه برابر مدل‌های بنزینی است.

معایب دیزل ژنراتورها

معایب دیزل ژنراتور

اسن محصولات در کنار تمام مزایایی که دارند، دارای معایبی نیز هستند که در ادامه مقاله دیزل ژنراتور چیست به آن می‌پردازیم:

خطرات محیط زیستی

این دستگاه‌ها دارای خطراتی برای محیط زیست هستند. مصرف ۱ لیتر گازوئیل به طور متوسط ​​۷ کیلوگرم CO2 تولید می‌کند. در نتیجه در مقایسه با سایر منابع انرژی، تأثیر زیادی بر آلودگی دارند. نه تنها مونوکسید کربن بلکه سایر آلاینده‌های هوا مانند ذرات معلق و اکسیدهای نیتروژن را نیز ایجاد می‌کند و همچنین آلودگی صوتی ایجاد می‌کنند. نسبتا زیادی را به همراه دارند. 

هزینه بالا

در مقایسه با برخی از منابع انرژی، ممکن است هزینه اولیه بالایی داشته باشند. نیاز اصلی برای یک انجین دیزل تعویض منظم روغن است. ژنراتور دیزلی که به خوبی نگهداری می شوند نیاز به تعویض مناسب روغن داشته و در نتیجه می توانند برای مدت طولانی دوام بیاورند، اما دستگاه‌هایی که نگهداری ضعیفی دارند مستعد خرابی هستند.

راه اندازی دشوار

در هوای سرد، راه‌اندازی دستگاه می تواند مشکل ساز باشد. می،توان با استفاده از شمع‌های تابش و سایر عناصر گرمایشی می‌توان هوای ورودی را گرم کرد و این موضوع را حل کرد. اما این مساله با هزینه اضافی همراه است.

اجاره دیزل ژنراتور

اجاره دیزل ژنراتور

برای اجاره این دستگاه می‌توانید با شرکت‌ها و تأمین‌کنندگان خدمات اجاره دستگاه تماس بگیرید. این شرکت‌ها معمولاً دستگاه‌های مختلفی از نظر اندازه و قدرت، را برای اجاره ارائه می‌دهند. شما باید نیازهای خود را از جمله قدرت مورد نیاز برای تأمین برق و مدت زمانی نیاز به دستگاه را مشخص کنید. 

در هنگام اجاره، معمولاً بر اساس مدت زمان اجاره و قدرت دستگاه هزینه‌های متفاوتی دریافت می‌شود. همچنین، بعضی از شرکت‌ها ممکن است نیاز به قرارداد اجاره و یا وثیقه داشته باشند.

پیش از اجاره، مطمئن شوید که به تمام جزئیات اجاره، شرایط قرارداد و قوانین مرتبط توجه کنید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که دستگاه اجاره‌ای که انتخاب می‌کنید، مورد بازرسی و تعمیر قرار گرفته است و به طور صحیح عمل می‌کند.

تعمیر و نگهداری از دیزل ژنراتور

تعمیر و نگهداری منظم دستگاه بسیار مهم است تا عملکرد بهینه و پایداری آنها تضمین شود. در مقاله دیزل ژنراتور چیست به برخی از مراحل تعمیر و نگهداری دستگاه اشاره خواهیم کرد:

بررسی و تعویض روغن

 بررسی سطح و کیفیت روغن بسیار مهم است. روغن‌ها باید در سطح مناسبی باشند و در صورت نیاز باید تعویض شوند.

بررسی سیستم سوخت

 بررسی سوخت و فیلترهای سوخت برای اطمینان از تمیز بودن و عملکرد صحیح سیستم سوخت ضروری است. فیلترهای کثیف باید تمیز  یا تعویض شوند.

بررسی سیستم خنک‌کننده

 سیستم خنک‌کننده باید منظماً بررسی شده و تمیز شود. رادیاتور و سیستم سرمایشی باید بدون هرگونه مسدودی و عیوب عمل کنند.

بررسی سیستم الکتریکی

 بررسی سیم‌ها، کانکتورها و قطعات الکتریکی دیگر برای اطمینان از اتصالات صحیح و عملکرد سیستم الکتریکی ضروری است.

تست و تعمیر باتری

باتری دستگاه باید در وضعیت عالی و برای تأمین برق در زمان نیاز آماده باشد. بررسی و تست باتری به منظور بررسی وضعیت آن و در صورت لزوم تعمیر یا تعویض آن انجام می‌شود.

بررسی سیستم کنترل و اتوماسیون

سیستم کنترل و اتوماسیون دستگاه باید به درستی کار کند و تنظیمات صحیحی داشته باشد تا عملکرد صحیح دستگاه و مدیریت بار را تضمین کند.

بررسی و تعمیر قطعات دیگر

 قطعات دیگری مانند توربوشارژر، سیستم تزریق سوخت و سیستم تنفس دریچه ورود هوا نیز باید بررسی و در صورت لزوم تعمیر شوند.

در هر صورت، برای تعمیرات و نگهداری بهتر است با تأمین‌کننده دستگاه یا تکنسین‌های متخصص در این زمینه مشورت کنید. آنها می‌توانند شما را در مورد برنامه‌های تعمیر و نگهداری منظم، قطعات یدکی مورد نیاز و روش‌های بهینه نگهداری شما را راهنمایی کنند. همچنین، در صورت بروز مشکلات جدی، بهتر است یک تکنسین مجرب را برای تعمیر و خدمات فنی فراخوانی کنید.

علت محبوبیت دیزل ژنراتور نسبت به ژنراتور گاز سوز


بیشتر بخوانید: سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور


علت محبوبیت دیزل ژنراتور نسبت به ژنراتور گاز سوز

در مقاله دیزل ژنراتور چیست به آشنایی کامل این محصول پرداختیم. در ادامه علت محبوبیت آن نسبت به مدل‌های گاز را بررسی می‌کنیم:

یکی از دلایل انتخاب بیشتر مدل‌های دیزل تعداد بیشتر تامین کننده‌های قطعات آن، عدم نیاز به دانش و تجربه زیاد و همچنین حمل و نقل و راه اندازی ساده‌تر آن است.

در حالت کلی این محصول به علت مواد خاصی که از آن ساخته می‌شوند و ساده‌تر بودن فرایند ساخت و همچنین ساده تر بودن و کند کار بودن قطعاتشان، کمتر دچار از کار افتادگی می شوند. در نتیجه به محض ایجاد از کار افتادگی، عمر آنان تمام می‌شود. در صورتی که در مدل‌های گازی هزینه اولیه تهیه بسیار بیشتر بوده و تنها مزیت آن‌ها از نظر اقتصادی برای مصرف کننده، تامین آسان تر سوخت آن هاست.


شما می‌توانید در انتهای مطلب دیزل ژنراتور چیست نظرات خود را درج کرده و از نظرات بقیه کاربران بهره‌مند شوید. 

faq

شما می‌توانید با شرکت‌های ارائه دهنده این دستگاه ارتباط گرفته و با توجه نیاز خود، پس از مطالعه کامل قوانین و مقررات و تست کامل دستگاه، آن را اجاره کنید.

کاربرد اصلی این دستگاه تولید برق اضطراری در پروژه‌های بزرگ است. 

همچنین بخوانید
بوستر پمپ دستگاه یکپارچه اي متشکل از یک یا چند پمپ است که بطور موازي به یکدیگر ملحق شده اند که با کاهش فشار سیستم یک یا چند پمپ بصورت نوبتی وارد مدار میشوند وبا افزایش فشار نیز یک یا چند پمپ به همان ترتیب ازمدار خارج می‌شوند.
تعمیر و نگهداری بوستر پمپ دارای اهمیت بالایی است چرا که باعث طول عمر بالای این پکیج ها میشود. یکی از مشکلاتی که درسیستم آبرسانی شهري وآب مصرفی ساختمانها وجود دارد تنظیم فشار آب داخل لوله ها است و بوستر پمپ در حل این مشکل کمک می‌کند. برای داشتن بوستر پمپی سالم با طول عمر بالا در این مقاله با ما همراه شوید.
بوستر پمپ متشکل از تعدادی پمپ در کنار هم بوده و یکی از تجهیزات مورد نیاز برای آبرسانی به ساختمان‌ها و مجتمع‌های چند طبقه مسکونی، اداری، تجاری و …است. اگر قصد خرید بوستر پمپ را دارید و نیاز به اطلاعات
پمپ‌ آب خانگی در دسته پمپ‌های پرمصرف قرار دارد. با توجه به افزایش روز افزون ساختمان‌های بلند و برج‌ها، استفاده از پمپ‌ها جهت پمپاژ و انتقال آب گسترش یافته است. بنابراین مشکلات سیم پیچی الکتروموتور پمپ آب بسیار است. ساختار الکتروموتور ها بسیار ساده است و مهم ترین بخش آنها سیم پیچی آنها میباشد که استفاده از سیم مسی مرغوب میتواند بازدهی آنها را افزایش دهد. در این مقاله صفر تا صد آن را بررسی میکنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: