شرکت بازرگانی مهندسی آبادیزل

مخزن تحت فشار

مخزن تحت فشار

انواع مخزن تحت فشار

١ مخازن ذخیره سازی آب

بدون شک پرکاربرد ترین نوع مخزن تحت فشار، مخازن تحت فشار پمپ آب هستند. در سیستمهای آبرسانی ساختمانها بسیار پرکاربرد هستند.  این مخازن بسیار آشنا معمولا به صورت عمودی و یا افقی  و در رنگ های قرمز، آبی و زرد طراحی و تولید می شوند؛ اگرچه انواع کروی این مخازن هم موجود هستند و مورد استفاده قرار می گیرند. مانند مخازن ۲۴ لیتری تحت فشار.

انواع مخزن تحت فشار

٢ –  مخازن مبدل حرارت

دومین نوع پرکاربرد مخازن تحت فشار، مخازن مبدل حرارت هستند.  این مبدل های حرارتی (مخازن کویل دار) تقریبا در تمامی جنبه های زندگی، از خدمات غذایی گرفته تا مصارف صنعتی، فرآوری و ساخت مدرن را امکان پذیر می کنند. شکی نیست که گرما (دمای بالا) ، به خودی خود، می تواند نقش مخربی داشته باشد، بنابر این در طراحی و ساخت هر نوع مبدل حرارتی ای توجه ویژه ای به مواد اولیه و سازنده آن می شود.

 مخازن مبدل حرارت

٣ –  مخازن فرآیند

مخزن فرآیند و یا پروسس تانک – به انگلیسی Process Vessel – محفظه ای است که بمنظور انجام دادن قسمتی از یک فرآیند بزرگتر، طراحی، تجهیز و تولید می شود. از این مخازن در صنایع مختلفی همچون صنایع شیمیایی، پتروشیمی، غذایی به خصوص لبنیات، هسته ای و… استفاده می شود. مخازن رآکتورهای شرکتهای پتروشیمی از این دست می باشند.

کاربرد این مخازن :

  • حرارت دهی، سرد کردن، نگه داری و فرآوری محصولات غذایی
  • تجزیه مواد در صنایع مختلف
  • ترکیب مواد در صنایع مختلف
  • خالص سازی مواد گوناگون

مخازن فرآیند

خرید مخزن تحت فشار

قبل از خرید تانکر آب باید به معیارهایی توجه داشت. از جمله این معیارها، مقرون به صرفه بودن مخزن است. باید مخزنی خریداری شود که علاوه بر پاسخگویی نیاز مشتری قیمت قابل توجیهی نیز داشته باشد. معیار بعدی که بسیار حائز اهمیت است، جنس مخزن آب است. مخزن باید از جنسی باشد که واکنش شیمیایی با محلول درون مخزن ندهد و سبب تغییر رنگ، بو و یا مزه مایع درون آن نشود. لازم است به هنگام خرید یک مخزن کارآمد، نکاتی را نیز در نظر داشته باشید.

استفاده از یک مخزن ضدجلبک یا چندلایه باعث افزایش عمر آن می‌شود.  هر چه سطح درون مخزن یکدست و دارای اتصالات و سوراخکاری کمتری باشد. در برابر رشد جلبک مقاومت بیشتری خواهد داشت. از معیارهای شخصی که باید قبل از خرید به آن توجه کنید، فضایی است که شما در دسترس دارید. بسته به ارتفاع و مساحت موجود باید یک نوع مخزن یعنی عمودی، افقی، زیرپله‌ای و یا کتابی انتخاب شود. همچنین اگر محیط بسیار گرمسیر و سردسیر است پیشنهاد می‌کنیم تا از مخازن آب فوم دار استفاده کنید.

در ادامه خواهیم دید:  لیست قیمت انواع مخزن تحت فشار به همراه مشخصات فنی

لیست قیمت انواع منبع تحت فشار


مخازن تحت فشار از دیدگاه های مختلف به شرح ذیل تقسیم بندی می شوند:

  1. چیدمان: افقی یا عمودی
  2. نوع سیال نگهداری شونده: گاز یا مایع   
  3. ضخامت جداره: جداره نازک یا جداره ضخیم   
  4. هندسه مخزن: کروی، استوانه ای و یا مخروطی

مخزن تحت فشار در جنس‌های مختلف تولید و عرضه می‌شوند. معمولا قیمت مخزن تحت فشار دیافراگمی از منبع تحت فشار تیوپی بیشتر بوده ولی در عوض خرابی آن کمتر و طول عمر بیشتری دارد. با این وجود مخازن تیوپی به دلیل قیمت پایین در ایران نسبت به مخازن دیافراگمی با استقبال بیشتری مواجه شدند.

مخزن تحت فشار دارای 2 نوع اصلی دیافراگمی و تیوپی می‌باشد. البته ما منابع تحت فشار را بر اساس عملکرد تقسیم بندی کردیم و از لحاظ جنس به دسته‌های مختلفی مثل پلاستیکی، آلومینیومی، استیل، چدن و غیره تقسیم بندی می‌شوند در ادامه با دو نوع اصلی آن به طور خلاصه آشنا خواهید شد:

مخزن تحت فشار تیوپی:

مخزن تحت فشار تیوپی در سیستم‌های قدیمی آب‌رسانی مورد استفاده قرار گرفته است. استفاده از این مخزن معایبی هم به همراه دارد برای مثال دوام و کارایی کمتری نسبت به منبع تحت فشار دیافراگمی دارد و به مرور زمان به دلیل لاستیکی بودن سوراخ می‌شود.

مخزن تحت فشار دیافراگمی:

این مخزن به قسمت خشک و قسمت آبی تقسیم شده است. از مزایای آن می‌توان به کیفیت، کارایی و دوام بالای آن اشاره کرد.

ابعاد منبع، ارتفاع فشار، حجم منبع، سایز شیر، وزن، حداکثر تحمل فشار، برند و شرکت تولید کننده در قیمت گذاری مخزن تحت فشار تأثیر دارند. همچنین کاربران می توانند جهت اطلاع از قیمت مخزن تحت فشار و یا آشنایی با نحوه خرید مخرن تحت فشار به سایت آبادیزل مراجعه کنند.

مشخصات فنی مخازن تحت فشار

مشخصات فنی مخازن تحت فشار

برای انتخاب یک منبع مناسب و کاربردی باید مشخصات فنی محصول را بررسی کرده و طبق آن یک مخزن و سایر لوازم را خریداری نمایید.

مشخصات فنی اعم از : ظرفیت، فشار کاری، قطر، ارتفاع، سایز ورودی آب، وزن، فشار دائم، فشار تست، نوع تیوپ، جنس بدنه، گیج مانومتر، پایه نصب عمودی یا بر روی دیوار، نوع فلنچ، میزان فشار باد مجاز، گارانتی، کشور سازنده و ... .

 قیمت و خرید مخزن تحت فشار از آبادیزل

حجم و ابعاد تولیدی مخزن، شکل ظاهری مخزن (افقی، استوانه‌ای، عمودی و…)، تعداد لایه‌های موجود در ساخت مخزن، همچنین جنس به کار گرفته شده به هنگام تولید مخازن آب و موارد مشابه این چنینی، همگی از عوامل تاثیرگذار در قیمت مخزن آب هستند.

 به طور کلی مخازن پلاستیکی قیمت مقرون به صرفه تری به نسبت مخازن فلزی و گالوانیزه دارند. از عوامل دیگر تاثیر گذار در قیمت تمام شده این محصول، وجود فوم اضافی در مخزن، داشتن خاصیت آنتی باکتریال و آنتی یووی است. به دلیل نوسانات قیمت، از قرار دادن لیست قیمت مخزن آب معذوریم.

 جهت اطلاع از قیمت مخزن آب و نهایی کردن خرید با شماره‌های درج شده در سایت، تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: